- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
Bakmadılar canım doktorum izinli sadece nstye bağlandım geldimDoğum kanalına girmiş miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakmadılar canım doktorum izinli sadece nstye bağlandım geldimDoğum kanalına girmiş miydi
İnşallah kuzum şu haftayıda atlatalım Allahım izniyleAy telaşlanma tetikleme kendini dahada bebeğim. Rahatla ishal oldugundan dolayı belki kasılmaların olmuştur
6 gün önce girmemişti bugün Bakmadılar canımBebişin pozisyonu nasıldı en son kanala girmiş miydi
Benim sadece genitalşn yarısı var zaten 9 yıl once lazer yaptırmıstımYok sanmıyorm yaa ben sivilcelendiğim için erken yaptırdım doğuma kadar vücudum düzelir diye şimdiden düzeldi sırtım kaldı o da geçer genitalde tek tük uzayan var ama ona da yapcak bişey yok doğuma giderken hemen duş alıcam jiletle olan yerleri alıp gideceğim
Bazı doktorlar nedense çatı muayenesi yapmıyor. Benimkide yapmadı. Pazartesi yapacak mı çok merak ediyorum. Aniden dogum baslasa ne yapcazKızlar ben dün gittim sancı yoktu doktor çatı muayenesi yapmadı gerek duymadı. Bu doktoru da yeni buldum kendi doktorum gittiği için. O yüzden kafam karışık
5 Gün varmış bizim aramızda benimki her an gelebilirmiş bi panik olmadım değil6 gün önce girmemişti bugün Bakmadılar canım
Aman bosver yapmasın nolcak zaten dpgum baslayana kadar catı uygunlugu belli olmuyor diyen doktorlar da var.Bazı doktorlar nedense çatı muayenesi yapmıyor. Benimkide yapmadı. Pazartesi yapacak mı çok merak ediyorum. Aniden dogum baslasa ne yapcaz
Normal doğum istiyorum demiş miydin canımBazı doktorlar nedense çatı muayenesi yapmıyor. Benimkide yapmadı. Pazartesi yapacak mı çok merak ediyorum. Aniden dogum baslasa ne yapcaz
Haklısın kuşum benim düzenli değil o yüzden rahatım ama bundan sonra deli gibi temizlik yapmam tırstım5 Gün varmış bizim aramızda benimki her an gelebilirmiş bi panik olmadım değil
Oh ne güzel doğumdan sonra da yarısını hallet valla. Ben doğumdan sonra yine başlayacağım lazereBenim sadece genitalşn yarısı var zaten 9 yıl once lazer yaptırmıstım
Bişey yapmıycaz duşumuzu hazırlancaz hastane çantamızı alıp gidicezBazı doktorlar nedense çatı muayenesi yapmıyor. Benimkide yapmadı. Pazartesi yapacak mı çok merak ediyorum. Aniden dogum baslasa ne yapcaz
Sorduğun için teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Son 15 gün kaldı ama her an da olabilir diye diken üstündeyiz. Her gün 1 saat yürüyüş yapıyoruz. Yakın takip sürecine girdik kendi içimizde sıvı gelmesi yok çok şükürBB_Queen nerelerdesin iyi misin?
Gözün Aydın canım Hayırlı uzun ömürlü olsun inşallahKizlar ben dogurdum. Bebegim 2300 çikti hersey yolunda benim agrim acım cok maalesef bakamadım. Bebege.1 saat oksijen verdiler sadece. Yankmda uyuyor emziriyorum ama sut yetiyo mu işe yariyo mu bilmeden bakalim kan aliyolar bebekten oradan anlarlar
Doğurdun sandım kayboluncaSorduğun için teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Son 15 gün kaldı ama her an da olabilir diye diken üstündeyiz. Her gün 1 saat yürüyüş yapıyoruz. Yakın takip sürecine girdik kendi içimizde sıvı gelmesi yok çok şükür
Kuşum sabredip meme verebilsen aslında uyarılınca süt artar kendini çok geriyosun çok streslisin. Ayrıca neden yetersiz olasın sen annesin bebeğin için her şeyi yaparsın kendine güven biraz. Bir sürü çay tarifi var kuru incir kuru dut kaynatıp içiyolar bestlak damla var bütün tuşlara aynı anda bas bakalım mutlaka düzelir sakin ol yeter ki❤Kızlar ya sinirden stresten midir nedir sütüm azaldı ya normalde biberon dolardı şimdi
Sağıyorum biberonun yarısı anca doluyor bebeğim de artık çok beslenmeye başladı yetiştiremiyorum artık ya kendimi çok yetersiz hissetmeye başladım doktor bi tane çay yazmış süt arttırıcı bi de onu denicem mamaya hiç geçmek istemiyorum ve biberondan dolayı sanırım memede bebek çok sinirleniyor az ve yavaş geldiği için of çok bunaldım herkes emzir diyor doktor da daha sık beslenmesi lazım olmazsa biberon ver önemli diyor böyle herkese laf anlatmak beni bitirdi ya