- 28 Temmuz 2023
- 1.698
- 899
Sancı yok canım daha çok erkendi doğum için zatenSağlıcakla bi doğsun da kilosunu da tamamlar hemen dışarıda. Sancın vs başladı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sancı yok canım daha çok erkendi doğum için zatenSağlıcakla bi doğsun da kilosunu da tamamlar hemen dışarıda. Sancın vs başladı mı
Kasılmaların var mıydı yoksa birden mi geldiSancı yok canım daha çok erkendi doğum için zaten
Birden bire oldu.şuan sancım var ama doktoru bekliyorum halaKasılmaların var mıydı yoksa birden mi geldi
Antibiyotik serum yapacaklar zaten korkma su hemen bitecek bir şey değil 24 saate kadar yolu varBirden bire oldu.şuan sancım var ama doktoru bekliyorum hala
Helal olsun bitanem inşallah hastaneden evladınızla sağlıcakla çıkın, şimdiden gözün aydın olsun müthiş heyecanlandım senin içinKızlar galiba suyum geliyor 5 buçukta ıslaklık ile uyandım şuan hala sızıntı şeklinde geliyor hastaneye gidiyorum hakkınızı helal edin
Kuzum durumun nedir bi gelişme var mıKızlar gece 3 te suyum geldi.acil geldik hastaneye nst bağladılar ciğer geliştirici iğne yaptılar doktoru bekliyoruz.34.hafta ama bebek 32 ile uyumlu geridengeliyordu hep daha 2kg bile değil çok korkuyorum sezaryenden o da ayrı
Helal olsun canım sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar galiba suyum geliyor 5 buçukta ıslaklık ile uyandım şuan hala sızıntı şeklinde geliyor hastaneye gidiyorum hakkınızı helal edin
Korkma canım her şey yolunda ilerler inşallah haberdar et bizi de dualarımız sizlerleKızlar gece 3 te suyum geldi.acil geldik hastaneye nst bağladılar ciğer geliştirici iğne yaptılar doktoru bekliyoruz.34.hafta ama bebek 32 ile uyumlu geridengeliyordu hep daha 2kg bile değil çok korkuyorum sezaryenden o da ayrı
varsa helal olsun tabii ki canım, kolaylıkla, sağlıkla geçsin doğumunKızlar galiba suyum geliyor 5 buçukta ıslaklık ile uyandım şuan hala sızıntı şeklinde geliyor hastaneye gidiyorum hakkınızı helal edin
canımm korkunu çok iyi anlıyorum. bizim bebişlerimiz de öyle erken geldi biliyorsun. ama hiç korkma, bunların hepsi yarına belki de geçmiş olacak. bebişini göreceksin öyle düşün eğer küçükse haftasını tamamlamasını bekliceksin sadece biraz. dualarımız sizinleKızlar gece 3 te suyum geldi.acil geldik hastaneye nst bağladılar ciğer geliştirici iğne yaptılar doktoru bekliyoruz.34.hafta ama bebek 32 ile uyumlu geridengeliyordu hep daha 2kg bile değil çok korkuyorum sezaryenden o da ayrı
Bende öyleyim aşkım ya çok şükür bebeğim sağlıklı ağrım acım yok ama bu hareketler ne gece 3 te zorla uyudum sabah tekmesiyle uyandım hani bu bebeler anne karnında son ay 20-22 saat uyuyorduDeldi kaburgamı deldi kıyamıyodum ama ittiriyorum artık ne yapayım
Ay Allahım ya sağlıkla gelsin minnoşumuz güzel haberlerini bekleyeceğizKızlar galiba suyum geliyor 5 buçukta ıslaklık ile uyandım şuan hala sızıntı şeklinde geliyor hastaneye gidiyorum hakkınızı helal edin
Dur kız senden beklemiyordum heyecanlandırdın bizi bak hiç bişey olmayacak biliyorsun 27 haftalık bebeler doğduda büyüyor hepimiz dua ediyoruz sana sağlıklı haberlerini bekliyoruzKızlar gece 3 te suyum geldi.acil geldik hastaneye nst bağladılar ciğer geliştirici iğne yaptılar doktoru bekliyoruz.34.hafta ama bebek 32 ile uyumlu geridengeliyordu hep daha 2kg bile değil çok korkuyorum sezaryenden o da ayrı
Gece 2-3 gibiydi sanırım daha uyuyamamıştım, baktım bebeğimde hareket yok korktum biraz bayağı bi karnımı dürttüm, salladım, oturdum, kalktım yürüdüm. Sağıma, soluma ve sırt üstü yattım epey bi cevap vermedi. Benimki de tam tersi uykucu galiba. Sonra öyle uyandı ki "Sen misin beni uyandıran " dedi resmen aşağılara aşağılara öyle bi baskı uyguladı ki Mesanemi falan bayağı sızlattı. En son kalçamın altına yastığı koydum da azalttım baskıyı Valla her türlü zorluyorlar sağlıkla gelesicelerBende öyleyim aşkım ya çok şükür bebeğim sağlıklı ağrım acım yok ama bu hareketler ne gece 3 te zorla uyudum sabah tekmesiyle uyandım hani bu bebeler anne karnında son ay 20-22 saat uyuyordu
Sağlıkla gelsin kuzum inşallah. Açılma var mı canım ona baktılar mıKızlarr hala doktoru bekliyorum ama sezaryene alıcak.teşekkür ediyorum güsel dilekler için
Haftasına göre organları gelişmiş bile olabilir. Zaten tüm önlemleri de almışlar. Hiç korkma hem bebeğine hem sana iyi bakacaklar. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar gece 3 te suyum geldi.acil geldik hastaneye nst bağladılar ciğer geliştirici iğne yaptılar doktoru bekliyoruz.34.hafta ama bebek 32 ile uyumlu geridengeliyordu hep daha 2kg bile değil çok korkuyorum sezaryenden o da ayrı
Canım Allah kolaylık versin. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar galiba suyum geliyor 5 buçukta ıslaklık ile uyandım şuan hala sızıntı şeklinde geliyor hastaneye gidiyorum hakkınızı helal edin
Allah'ım kolaylık versin en güzel şekilde doğsun miniğimizKızlar gece 3 te suyum geldi.acil geldik hastaneye nst bağladılar ciğer geliştirici iğne yaptılar doktoru bekliyoruz.34.hafta ama bebek 32 ile uyumlu geridengeliyordu hep daha 2kg bile değil çok korkuyorum sezaryenden o da ayrı
Eşşek sıpaları ya dün ne yaşadığımı bende bilmiyorum gece 4 tü hala dönüyordum. Korkma kuşum uyuyor aslında ama biz minnoş minnoş bizi dürtsünler istiyoruz onlar artık büyüdüğü için bize kafa göz dalıyorGece 2-3 gibiydi sanırım daha uyuyamamıştım, baktım bebeğimde hareket yok korktum biraz bayağı bi karnımı dürttüm, salladım, oturdum, kalktım yürüdüm. Sağıma, soluma ve sırt üstü yattım epey bi cevap vermedi. Benimki de tam tersi uykucu galiba. Sonra öyle uyandı ki "Sen misin beni uyandıran " dedi resmen aşağılara aşağılara öyle bi baskı uyguladı ki Mesanemi falan bayağı sızlattı. En son kalçamın altına yastığı koydum da azalttım baskıyı Valla her türlü zorluyorlar sağlıkla gelesiceler
AA hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah kolayca atlatırsın sağlıkla kucağına alırsınKızlar galiba suyum geliyor 5 buçukta ıslaklık ile uyandım şuan hala sızıntı şeklinde geliyor hastaneye gidiyorum hakkınızı helal edin
Şuan ne durumdasınız canım doğum başladı mı alacak mı doktor ? Merak etme sende bebek de iyi olacaksınız zor haftalar riskli haftalar geçti gönlünü ferah tutKızlar gece 3 te suyum geldi.acil geldik hastaneye nst bağladılar ciğer geliştirici iğne yaptılar doktoru bekliyoruz.34.hafta ama bebek 32 ile uyumlu geridengeliyordu hep daha 2kg bile değil çok korkuyorum sezaryenden o da ayrı
Nasıl durumlar. Haberini bekliyoruzKızlar galiba suyum geliyor 5 buçukta ıslaklık ile uyandım şuan hala sızıntı şeklinde geliyor hastaneye gidiyorum hakkınızı helal edin