- 2 Kasım 2017
- 46
- 50
Son haftalara girmiş bulunuyoruz. Bende 36+2 oldum. Allah'ım kolaylıkla kucağımıza almayi nasip etsinEvet 38 39 iyidir bencede sağlıkla kolaylıkla gelsinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son haftalara girmiş bulunuyoruz. Bende 36+2 oldum. Allah'ım kolaylıkla kucağımıza almayi nasip etsinEvet 38 39 iyidir bencede sağlıkla kolaylıkla gelsinler
37. HaftadaKacinci hafta da oluyo çatı muayenesi
Sakız varsa onu da dene canımKızlar mide yanmasından ölcem şurup içtim işe yaramadı ilk defa. Bi kaç şey önermiştiniz burda ama hiç hatırlamıyorum
Birazdan gelecek. İllaki hesap soracağım. O kadar beni herkese şikayet etti şart karşılığında geleceğini söyledi. Şimdi ne diye geldin hangi yüzle geldin diyeceğimHala düğün derdinde ne düğün sevdasiymış arkadas
Ahahah çılgınsınnİsterse kafasını soksun doktor ne derse o
Bence birkac gun sessiz sakin kal kuzum yokmus gibi davran fevri davranmaBirazdan gelecek. İllaki hesap soracağım. O kadar beni herkese şikayet etti şart karşılığında geleceğini söyledi. Şimdi ne diye geldin hangi yüzle geldin diyeceğim
Valla beni 20 30 saniye muayene ettiler nerdeyse çok yukardaydı baya elini soktu diyebilirim. Mahvoldum yani37+3e denk gelcek işte ben korkmuyorum nedense ya komple elini sokmıcak sonuçta
Kendimi tutamıyorum kafamda binbir türlü soru sıcağı sıcağına konuşmak daha iyiBence birkac gun sessiz sakin kal kuzum yokmus gibi davran fevri davranma
Canım kendini gece gece strese sokacak bir duruma düşürme, hiç yüz verme yarın sakin kafayla konuş benceKendimi tutamıyorum kafamda binbir türlü soru sıcağı sıcağına konuşmak daha iyi
35+4 oldu dün bugün çok yandı midem ya inş devam etmez. İlgisi yok diyo doktorlar bakalım :)Tahin sabah aç karnına pekmez katmadan sade tahin iyi geliyomus kaç haftalıksin benim mide yanmam olmuyo hiç bebişim kel mi doğacak yoksa
Bu saat oldu hala düğünden gelemedi mi, eve yeni dönen birisi kosa kosa eve gelmesi lazimdi bırak düğüne gitmeyiiKendimi tutamıyorum kafamda binbir türlü soru sıcağı sıcağına konuşmak daha iyi
İnşallah her şey yolunda ilerler hepimiz için❤ squat yap dedi bana günde 10 tane yapabiliyorum daha fazlasını asla yapamam vallaHaftaya cuma benimde çatı muayenem olacak canım bakalım ne diyecek doktor bende heyecanlıyım
Bu gece konuşmazsam asla uyuyamam. Zaten daha gelmedi akrabaları hala konvoy paylaşıyor bide sağdıç oturması var hiç gelmese daha iyi zatenCanım kendini gece gece strese sokacak bir duruma düşürme, hiç yüz verme yarın sakin kafayla konuş bence
Sakız çiğniyorum yaklaşık 1 saattir iyi geldi galiba birazSakız varsa onu da dene canım
Aynen öyle. Gelip direk yatağa girip uyuyacak ya konuşmadan. İşine geliyor geç gelmekBu saat oldu hala düğünden gelemedi mi, eve yeni dönen birisi kosa kosa eve gelmesi lazimdi bırak düğüne gitmeyii
Çok bekler. Giderken gözlerimin içine kadar sert sert baktı. Hiçte pişmanlık görmüyorum valla. Tam da meydan okumaya hazır bir hali vardı.
Taviz verme hiçÇok bekler. Giderken gözlerimin içine kadar sert sert baktı. Hiçte pişmanlık görmüyorum valla. Tam da meydan okumaya hazır bir hali vardı.
Bugün ben ona tepki göstermezsem yarın gece arkadan sarılıp hiçbir şey olmamış gibi devam edecek ben onu biliyorum. Olayı da çözülmeden öyle kapatmaya çalışacakTaviz verme hiç