canım inan ki çookk normal, ben koridorda dimdik yürüyen kadınları gördükçe kötü hissediyordum ama sonra sadece kendime odaklandım, yavaş yavaş güç buldukça kalktım çok da yüklenmeden. sen de güç buldukça ağlayacak duruma da gelmeden az da olsa yürü. çok yorulmadan yat sonra. bana gece 1e kadar yürü, ödül olarak bebeğini görmeye çıkacaksın diyorlardı ama o kadar kötüydüm ki anca sabaha karşı 5te görmeye çıkabildim bebişi. çok şükür sütün de gelmiş ohh. o bal kıvamında süte kolostrum diyorlar. 1 çay kaşığı bile olsa bebek için aşırı faydalıymış. sağma makinasının içini doldurmayı bırak vakumun kenarlarında damla damla ancak birikiyordu. onu şırıngaya çekip hemen bebeğe gönderdik. sen de damla bile gelse hemen şırıngayla çek gönder canım. bebeğin midesi şu an o kadar küçük ki birkaç ml ancak alıyor zaten içini rahat tut. yetmediği durumlarda da hemşireler beslicek sen şu an sadece kendine odaklan. sen toparladıkça sütün daha iyi gelecek, bebeğine daha çok yardımcı olduğunu hissedeceksin. daha 10 gün önce yaşadıklarını yaşadım, emin ol sadece ilk 2 gün çok zor. sonrası yavrularımıza kavuşma bekleyişi sadece