- 24 Kasım 2023
- 1.307
- 1.318
Evet ya stres çok kötü yapıyor. Mesela sinirleneyim stresleneyim hemen şekerim tavan yapıyor. Dün normalde biz de her gün ölçümü bıraktık. Bugün merak ettim insülin iğnesi ne kadar etki ediyo diye ölçeyim dedim de öylelikle oldu. Öğlen de ölçtüm mesela. Ama öğlen diyete uygun yedim 112 çıktı. Kontrole 2 gün kala 2 gün boyunca tüm gün ölçüp gidecekmişim randevuma. O zamana kadar ben de ölçmicem dediğin gibi stres yapıyo.Canım bende böyle yediğimde yüksek çıkıyor onun için kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir zeytin falan yiyorum ve şekerimi ölçmeden önce mutlaka duşa girmeye özen gösteriyorum su şekerimi biraz rahatlatıyor sanki ya da birkaç sefer öyle denk geldi diye ben kendimi kandırıyorum. Ve şöyle birşey var hergün ölçmek stresimi arttırıyordu kadın doğum doktorum tokluk şekerime haftada 2 gün bakma kararı aldı hatta onu bile Salı perşembe diye düşündü diyeti bozmayacağım en olası günler diye yoksa geçmez sıktıkça daha çok şekerli şey istiyoruz
Bu arada duş mevzusunu ilk defa duyuyorum. Bi ara denk gelirse denicem merak ettim doğrusu