- 19 Şubat 2024
- 952
- 834
- 31
çookk sağol canım amin inşallah bir an önce kavuşalım bebeğimle darısı da senin başınaOysss kuzum sen doğum yapmıssın çok sevindim en kısa zamanda kucağına alırsın insallah yeterkı sabret sıtrese gırıp moralını bozma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çookk sağol canım amin inşallah bir an önce kavuşalım bebeğimle darısı da senin başınaOysss kuzum sen doğum yapmıssın çok sevindim en kısa zamanda kucağına alırsın insallah yeterkı sabret sıtrese gırıp moralını bozma
Kuşum bende lazere gidiyordum seanslarım bitti hamile kaldım ondan herhalde ağdalık bişey kalmadı kalanıda jiletle hallederim sende yorma kendini Bi kuaföre falan git canım bu sıcakta çok zorlanırsınKendine ağda yapanlar varmii kizlar ? Jilet ile yapıp beklemek istemiyorum ya çok hızlı uzuyolar artık 35 oldum ağda yapsam en azından 2-3 hafta idare eder
Yemek seçen koca olunca daha da zorHanım lar yemek konusunda ne yapıyosunuz dolabı acıp acıp kapıyorum ne yıycem dıe
Bızde seçen yok ne yıycegıme karar veremedımYemek seçen koca olunca daha da zor
Bende kendimden aynını bekliyorum çünkü oğlan 41 haftada geldi ama oda çok geç oluyor çok yoruyor bebek irileşiyor çokta bekletmesinler zamanında gelsinler hayırlıcaBöyle ha doğurdum ha doğuracağım diye yaygara koparıp grupta en son ben doğuruyormuşum (inş )
Annem kuaför ben yapıyım diyor ama utanıyorum hiç yaptirmadimKuşum bende lazere gidiyordum seanslarım bitti hamile kaldım ondan herhalde ağdalık bişey kalmadı kalanıda jiletle hallederim sende yorma kendini Bi kuaföre falan git canım bu sıcakta çok zorlanırsın
Ben aynen jiletten devam Kocamı da ayna niyetine koyup devam ediyorum napayımAnnem kuaför ben yapıyım diyor ama utanıyorum hiç yaptirmadim
Bende öyle aynayla ama artık bacaklarım kopuyor eğil kalk yaparken aynadan gorucem diyeBen aynen jiletten devam Kocamı da ayna niyetine koyup devam ediyorum napayım
Acaba doğrudan bu işi eşlerimize devretsek beceremezler mi ya valla yük oldu bana kılıdır tüyüdür. En çok korktuğum da hazırlıksız yakalanmakBende öyle aynayla ama artık bacaklarım kopuyor eğil kalk yaparken aynadan gorucem diye
Contour TS kullanıyorum ben, doktorum da diyetisyenim de piyasadaki en güvenilir cihazın bu olduğunu söylemişti. %15 oynama yapabiliyormuş bu da en düşük oranmış. Ben de şeker yüklemesi yapıldığı zaman kendi cihazımla da ölçüm yaptım 10 bilemedin 15 mg farklı ölçtü cihaz. Bu da normalmiş insülin de kullansam diyet yapar gibi şekerden uzak durmam lazım belliSelam, ben de evde şeker takibi yapıyorum bi tane cihaz çok yüksek ölçüyodu. Contour plus 40 puan falan düşük ölçüyodu. Cihazın doğru olctugunden emin misiniz? Onların stripler falan da güvenilir olmayabiliyo, ben sağlık ocağında şekerim 70 çıkınca suphelenip değiştirdim
Benimde korkum o bı anda sancilanir ona fırsat bile bulamazsam nasıl olur diye düşünüyorum doğumdan daha çok geriyor bu mesele beni sanırım bide çatı muayenesi var daha ay hiç sevmiyorum böyle şeyleri ben yaaAcaba doğrudan bu işi eşlerimize devretsek beceremezler mi ya valla yük oldu bana kılıdır tüyüdür. En çok korktuğum da hazırlıksız yakalanmak
Aslında tıraş oldukları için sürekli bizden daha ustalardır die dusunuyorum ama muhtemelen daha acemi olucaklar risk alamıyorumAcaba doğrudan bu işi eşlerimize devretsek beceremezler mi ya valla yük oldu bana kılıdır tüyüdür. En çok korktuğum da hazırlıksız yakalanmak
Ay inşallah ama daha bıze çok var ya daha 33+4 düz daha üf üf kızım 36+3 ken doğmuştu bakalım bu kızım kaç haftalık dogucakçookk sağol canım amin inşallah bir an önce kavuşalım bebeğimle darısı da senin başına
Heheh sen şunu duysan kesın normal ıstemessın normal doğumda büyük tuvaletınıde yapıyorsun azda olsaBenimde korkum o bı anda sancilanir ona fırsat bile bulamazsam nasıl olur diye düşünüyorum doğumdan daha çok geriyor bu mesele beni sanırım bide çatı muayenesi var daha ay hiç sevmiyorum böyle şeyleri ben yaa
Bakarsın bu sefer erken gelır 42 beklemezBende kendimden aynını bekliyorum çünkü oğlan 41 haftada geldi ama oda çok geç oluyor çok yoruyor bebek irileşiyor çokta bekletmesinler zamanında gelsinler hayırlıca
Ay o yine doğal elimde olmayan bi durum olur ama temizlik öyle değil kiii.Heheh sen şunu duysan kesın normal ıstemessın normal doğumda büyük tuvaletınıde yapıyorsun azda olsa
Ikı günde bır temızlıyprum ben mecburen sende öyle yap allah korusun ne olur ne olmaz sen daha önce yapıcaksın dogumuAy o yine doğal elimde olmayan bi durum olur ama temizlik öyle değil kiii.
Yaa bende yakınıma yaptıramam ama yabancıya dayanıyorsun bir şekildeAnnem kuaför ben yapıyım diyor ama utanıyorum hiç yaptirmadim
Gelir diye düşünüyorum canım ya onda topta zıplıyordum nstm hep dümdüzdü bunda şimdiden yokluyor sancılarBakarsın bu sefer erken gelır 42 beklemez