2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar ya sağ kasığımda yumurtalıkların oraya sancı giriyor karnımın yan tarafına boşluğuma vuruyor ağrı. Acaba enfeksiyon falan mı oldu

Kızlar ya sağ kasığımda yumurtalıkların oraya sancı giriyor karnımın yan tarafına boşluğuma vuruyor ağrı. Acaba enfeksiyon falan mı oldu
Yumurtlama donemindeysen o yuzden de olabilir

Eveeett bir kaç saate tamm pikkk pikk olur yarın daha koyuda görebilirsin daha silikte 2 günü değerlendir bence
Teşekkür ederimmm ya biz dün sabah değerlendirdik ara vermemiş olacağız sorun olur mu acaba sperm açısından bugun ve yarin degerlendirirsek

Teşekkür ederimmm ya biz dün sabah değerlendirdik ara vermemiş olacağız sorun olur mu acaba sperm açısından bugun ve yarin degerlendirirsek
O zaman yarın sabah değerlendirme imkanın varsa sabahı bekli yoksada bu gece devamm zaten içerde şuan sperm vardır her ihtimale karşı dün değerlendirmişsin. Ay hadi inşallah koşsunlar uçsunlar yumoşlaraaa gelsin bir bebişto

Ay inşallah yaa yarın sabah da degerlendirebiliriz jel deneyeceğiz bu sefer bakalım inşallah olur ya

Tuvalette fark etmedim ama afedersin çamaşırımda kurumuş beyaz akıntı var az önce gördüm
Yumurtlama olabilir bence eğer enfeksiyon olsaydı rengi koyu sarı yeşilimsi vs olabiliyor. Beyaz da peynir kesiği gibi değilse sıkıntı yok. süt gibi akiskan falansa normal hatta yumurtlama zamanı oluyor öyle. O yüzden bence değerlendirme imkanı varsa değerlendirmek gerekir

Ay dediğin gibi akışkan süt gibi peçeteyi sadece ıslatıyor ama renk yok. Değerlendireyim bari bu gece yada sabahı bendede jel var yine kullanayım bakalım

Ay dediğin gibi akışkan süt gibi peçeteyi sadece ıslatıyor ama renk yok. Değerlendireyim bari bu gece yada sabahı bendede jel var yine kullanayım bakalım
2 gündür şeffaf akıntım vardı ama bugün ilk kez hafif beyaz gibi gelmiş tarif ettiğin şekilde aynı. Arkasından yine şeffaf uzayan akıntı geldi. Ve testim attığım gjbi. Belki fikir olur diye anlatayim dedim elinde test yoksa diye

Ben de bi dolu bi boş yapıcam yarından itibaren her yolu deniycem hem ovulasyon hem bir dolu bir boş hem ayakları havaya kaldırma artık her ne varsa

Yumurtlama dur canım benim de bazen öyle oluyor

Ay süper o zaman kesinlikle değerlendiriyorum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…