Yumurta geliştirici ilaç. Klomen femara gibiLetu ne oluyor
Merhaba bu rahim agrisi gibi miydi ben de adete bir hafta kala bir hafta boyu hafif ağrılar çektim bat dün idi.dun hiç ağrım olmadı bir umut her yorumda kendimi arıyorum erkenden test yapıp da negatif görmek de istemiyorum beklicem pazartesiyi5 veya 6 gün var. Ancak karnım ağrıyor anlamadım. Heralde erken olacağım.
Benim negatif çıktı malesef, 5-6 günüm var daha ama bakalım.Merhaba bu rahim agrisi gibi miydi ben de adete bir hafta kala bir hafta boyu hafif ağrılar çektim bat dün idi.dun hiç ağrım olmadı bir umut her yorumda kendimi arıyorum erkenden test yapıp da negatif görmek de istemiyorum beklicem pazartesiyi
Bence kanamanın miktarından çok rengi önemli. Pembe-kahve mi yoksa kırmızı kanama mı?Kızlar merhabalar
benim Sat 5eylül Bat 2 Ekimdi
4 gün geciktim o 4 gün içerisinde regl ağrısı hafif hafif oluyordu ama ertelendi. Az önce peçeteyle kurulama yaparken kanama gördüm damla şeklinde değil daha fazlaydı ama devamı olmazsa test yapmalı mıyım yoksa adet olmuş mu oluyorum
Bende erken test yaptım sonra sadece tek gün peceteye damla gibi kahverengi sorasi yok.agri olmaz normalde reglimdenb once bun kadar uzun gün bakalım...5-6 gün erken bayaBenim negatif çıktı malesef, 5-6 günüm var daha ama bakalım.
Benim regl öncesi hafif tatlı tatlı ağrılara döndü.
Yarın gelmezse emin olursunuz biraz daha inşallah hayirlisi olsun.benim önceki gebeliğim öyle belli oldu.kahverengi gibi kanama tam kırmızı değil ama pede geliyordu bir gün boyunca az az.sonra kesildi 3 ,4 gün sonra testte silik çıkmıştı sonra belirginleşti isteKızlar merhabalar
benim Sat 5eylül Bat 2 Ekimdi
4 gün geciktim o 4 gün içerisinde regl ağrısı hafif hafif oluyordu ama ertelendi. Az önce peçeteyle kurulama yaparken kanama gördüm damla şeklinde değil daha fazlaydı ama devamı olmazsa test yapmalı mıyım yoksa adet olmuş mu oluyorum
bence bukadar erken ağrı olmaz ya regl erken gelirmi okdr döngü 28 se sanmamBen de ya 10 ya 11 de regl olacağım.
Benim karın ağrım olmasa yarın da devam ederdim ama yok yani, aslında karnım reglden 1 gün önce ağrır ya da regl günü. Bu sefer erken bile gelecek olabilir. 28. Günde oluyorum bugün 22. Gün.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim oğlum da 3,5 yaşında o da sürekli kardeş istiyorBebeklerini kaybetmişlerin bası sağolsuncennette bekliyordur yavrularınz inşallah
Yeni güzel sağlıklı hamilelikler bebekler nasip olsun.
Benmde 1 oglum var 4 yasında kardeş istiyorm umarım olur cok sabırsızım bugun yaptm test artk bdaha çarşamba yaparm bi kaset testim kaldı
Bu seferde regl olursam gene ovulasyon testi alcam bakalım
El mecbur bekleyeceğiz inşallah sende vardırBakalım, bekleyelim biz o halde.
Bence siz yarın bir test yapın. Hamile olabilirsiniz.Bende erken test yaptım sonra sadece tek gün peceteye damla gibi kahverengi sorasi yok.agri olmaz normalde reglimdenb once bun kadar uzun gün bakalım...5-6 gün erken baya
Erken ağrım başlayınca ne biliyim ben de dedim belki erken gelir.bence bukadar erken ağrı olmaz ya regl erken gelirmi okdr döngü 28 se sanmam
İnşallah ikimizde de hatta hepimizde vardır. Böyle bir şok yaşarız, mükemmel olmaz mıı???El mecbur bekleyeceğiz inşallah sende vardır
Denemediğiniz o an olacak o zaman kesin ve kesin.Ben saldım dünden sonra olmasa da yapacak bişey yok bı daha denemem
Ayy insallahBence siz yarın bir test yapın. Hamile olabilirsiniz.
Teşekkür ederim, sanirim reglinize henüz var umidi kaybetmeyin bence. Ben reglim gecikince test yaptım ona ragmen silik çıktı.Teşekkür ederim. Benimkine benziyor ama dediğim gibi negatif. Belki üşüttüm gerçekten.
Sizin de hayırlı olsun bebişiniz
Teşekkür ederim. Umut oldu biraz da olsa.Teşekkür ederim, sanirim reglinize henüz var umidi kaybetmeyin bence. Ben reglim gecikince test yaptım ona ragmen silik çıktı.
Napıyon hamişş eşine söyledin miİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim oğlum da 3,5 yaşında o da sürekli kardeş istiyor