2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Tebrık ederim seni canım
İnşallah kandada çıkar
Varmıydı sende belirti
Daha 5 6 gün var bata benim
Bilmiyorum çıkar mı
Bende üç gündür olan belirtiler şu:
  • Kabızlık ve şişlik inanılmaz bi şekilde
  • kasık ağrısı ama gelip gidiyor
  • ve sabah uyanınca veya ani kalkınca baş dönmesi

Benim iki hamileliğim oldu, ve bir düşüğü (6+0) . ilk bebegimi doğumdan iki ay sonra kaybettim 35 haftalık 960 gram doğdu gelişme girildiği vardı yani plasenta‘ya giden damarlar çok dardı ve beslenmedi bebek. Beslenmediği için doğduğunda ciğerleri gelişmemişti yoğun bakımdaydık ve iki ay sonra kaybettik. İki yıl sonra tekrar hamile kaldım bu sefer kan sulandırıcı kullandım hamileliğim boyunca oğlum şimdi 3,5 yaşında. Ama şöyle ki her iki gebeliğin dedi adet geçtikten bir gün sonra testim çok silikti ve beta 30’lardaydı gecikmeye rağmen. Şu an benim beklenen adet tarihim 11’i. Yani daha altı günüm var. O sebepten her hamilelik farklı diye düşünüyorum, yani şu an sizde gözükmeyen gebelikler aslında beta tam olarak yükselişe geçmemiş olabilir çünkü şu an daha çok erken. Hiçbirimiz için Allah’tan umut kesilmez. Umarım en kısa sürede Allah isteyen herkese nasip eder

İnşallah bu sefer ki de sağlıkla ilerleyecek

Olabilir gerçekten. Siz yine de elinizde erken gebelik testi varsa yarın falan yapın bence. Kafanız net olur en azından.
Ben bugün elendim, yine negatif.
Kız ben dün akşam yaptım 5 ten küçük çıktı bugün asla çıkmaz ben dün elendim

Kız ben dün akşam yaptım 5 ten küçük çıktı bugün asla çıkmaz ben dün elendim
Ben de ya 10 ya 11 de regl olacağım.
Benim karın ağrım olmasa yarın da devam ederdim ama yok yani, aslında karnım reglden 1 gün önce ağrır ya da regl günü. Bu sefer erken bile gelecek olabilir. 28. Günde oluyorum bugün 22. Gün.

Çok geçmiş olsun cnm
Bn De ilk çocuğumu doğuma bir ay varken kaybettim kızım olacaktı
Rahmim kalp şeklindeymiş perde oluşmuş hep başka bişey dediler bana anlayamadılar
Perde ameliyatı oldum
Bir sene içinde ıkıncı denemede tekrar kızıma hamile kldım 7 yaşında şimdi
Bnde bebek ölünce o psikoloji kldı tekrar hamile kalmak istedim düşük oldu beşinci haftada 4 sene önce,meğersem sezaryan ameliyatında rahmime zarar vermiş doktor ondan düşük yapmışım
Sonra tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım rahim düzelsin diye
3 seneden beri de çocuk düşünüyorum olsun diye bekliyorum işte

Hiç belli olmaz belkide olmazsın ağrılar benziyor

Çok geçmiş olsun , başınız sağolsun sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur.

Reactions: As6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…