2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

5 veya 6 gün var. Ancak karnım ağrıyor anlamadım. Heralde erken olacağım.🥲
Merhaba bu rahim agrisi gibi miydi ben de adete bir hafta kala bir hafta boyu hafif ağrılar çektim bat dün idi.dun hiç ağrım olmadı bir umut her yorumda kendimi arıyorum erkenden test yapıp da negatif görmek de istemiyorum beklicem pazartesiyi

Merhaba bu rahim agrisi gibi miydi ben de adete bir hafta kala bir hafta boyu hafif ağrılar çektim bat dün idi.dun hiç ağrım olmadı bir umut her yorumda kendimi arıyorum erkenden test yapıp da negatif görmek de istemiyorum beklicem pazartesiyi
Benim negatif çıktı malesef, 5-6 günüm var daha ama bakalım.
Benim regl öncesi hafif tatlı tatlı ağrılara döndü.

Kızlar merhabalar
benim Sat 5eylül Bat 2 Ekimdi
4 gün geciktim o 4 gün içerisinde regl ağrısı hafif hafif oluyordu ama ertelendi. Az önce peçeteyle kurulama yaparken kanama gördüm damla şeklinde değil daha fazlaydı ama devamı olmazsa test yapmalı mıyım yoksa adet olmuş mu oluyorum

Kızlar merhabalar
4 gün geciktim o 4 gün içerisinde regl ağrısı hafif hafif oluyordu ama ertelendi. Az önce peçeteyle kurulama yaparken kanama gördüm damla şeklinde değil daha fazlaydı ama devamı olmazsa test yapmalı mıyım yoksa adet olmuş mu oluyorum
Bence kanamanın miktarından çok rengi önemli. Pembe-kahve mi yoksa kırmızı kanama mı?

Benim negatif çıktı malesef, 5-6 günüm var daha ama bakalım.
Benim regl öncesi hafif tatlı tatlı ağrılara döndü.
Bende erken test yaptım sonra sadece tek gün peceteye damla gibi kahverengi sorasi yok.agri olmaz normalde reglimdenb once bun kadar uzun gün bakalım...5-6 gün erken baya

Kızlar merhabalar
Yarın gelmezse emin olursunuz biraz daha inşallah hayirlisi olsun.benim önceki gebeliğim öyle belli oldu.kahverengi gibi kanama tam kırmızı değil ama pede geliyordu bir gün boyunca az az.sonra kesildi 3 ,4 gün sonra testte silik çıkmıştı sonra belirginleşti iste

Ben de ya 10 ya 11 de regl olacağım.
Benim karın ağrım olmasa yarın da devam ederdim ama yok yani, aslında karnım reglden 1 gün önce ağrır ya da regl günü. Bu sefer erken bile gelecek olabilir. 28. Günde oluyorum bugün 22. Gün.🙈😂
bence bukadar erken ağrı olmaz ya regl erken gelirmi okdr döngü 28 se sanmam

Bebeklerini kaybetmişlerin bası sağolsun 🤲 cennette bekliyordur yavrularınz inşallah
Yeni güzel sağlıklı hamilelikler bebekler nasip olsun.
Benmde 1 oglum var 4 yasında kardeş istiyorm umarım olur cok sabırsızım bugun yaptm test artk bdaha çarşamba yaparm bi kaset testim kaldı
Bu seferde regl olursam gene ovulasyon testi alcam bakalım

Bebeklerini kaybetmişlerin bası sağolsun 🤲 cennette bekliyordur yavrularınz inşallah
Yeni güzel sağlıklı hamilelikler bebekler nasip olsun.
Benmde 1 oglum var 4 yasında kardeş istiyorm umarım olur cok sabırsızım bugun yaptm test artk bdaha çarşamba yaparm bi kaset testim kaldı
Bu seferde regl olursam gene ovulasyon testi alcam bakalım
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim oğlum da 3,5 yaşında o da sürekli kardeş istiyor

Ben saldım dünden sonra olmasa da yapacak bişey yok bı daha denemem 🤣

Teşekkür ederim. Benimkine benziyor ama dediğim gibi negatif. Belki üşüttüm gerçekten.☹️
Sizin de hayırlı olsun bebişiniz
Teşekkür ederim, sanirim reglinize henüz var umidi kaybetmeyin bence. Ben reglim gecikince test yaptım ona ragmen silik çıktı.

X