2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Oradaki boya eğer pozitif olursa T kısmında durması gereken boya çoğu test öyle oluyor fazla boyası oraya doğru gidiyor zaten. Bozuk değil test ayrıca bir gölge görüyorum
Bana da gölge gibi geliyordu fener yakıp baktım yoktu hiç bir şey sonra boya görünce bozuk mu diye düşündüm daha önce görmemiştim boya fazlasi diye

Kızlar merhaba ben ovulasyon testi yapıyorum bu ay reglim 13 kasımda bitti 14 kasımda başladım test yapmaya aklıma takılan şu testte ikinci çizgi çok ince çıkıyor normal mi bi bakar mısınız testlerime

Eklentiler

• image.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 4
Ondan Uzak dur inan ablamın 3 kaybı vardı ben hamileyim diyemedim ablama kendi sordu öyle söyledim. Arkadaşım çabalıyor yıprandı bana sordu hamilelik var mı diye var diyemedim. İnsanlar neden anlayışsız bilmiyorum. Kendini üzme öyle insanları da yakının da tutma. Emin ol ben bile sinirlendim şuan

Yalnız değilsin 17 Kasım 2022 doğumlu bir oğlum var yarın 2 yaşına giriyor :) bende yürek yemişim . Hatta benim 3. Olacak yaş32
Ay maşallah iyiki dogmuş. Hahaha yiyelim yiyelim böyle yureklere can kurban

Bana da gölge gibi geliyordu fener yakıp baktım yoktu hiç bir şey sonra boya görünce bozuk mu diye düşündüm daha önce görmemiştim boya fazlasi diye
Adetin ne zaman canım yarın ilk idrarla denesen

Keşke herkes senin gibi iyi kalpli olsa kuzum yaa üzüldüğümü bile bile yapıyor kaç kez adet oldum diye ağlarken gördü beni insan olan empati yapar ya hamileyim diye söylemek başka nispet yapıp otu boku bana sormak başka. Tamam heyecanlısın ama böyle de yapılmaz ki. Olabildiğince az görüşmeye çalışıyorum ama elbet arada görmem gerekiyor. Kalbimi paramparça ediyorlar aynı şeyi ben yapsam onca laf ederlerdi de neyse ben yapamam zaten öyle bir şeyi

Ağlama

İlk idrarla denedim bunu . 10 gün gecikti 20 gündür de epey akıntı kasık ağrısı baş dönmesi bulantı var karnım gurul gurul falan
Anladım baya da gecikmiş bence yarın ilk idrarla tekrar dene duruma göre olmadı doktora gidersin gecikmen fazla çünkü kuzum

Benimde E2 80.6 prolaktin 9.2 LH 8.8 FSH 7.3 TSH 1.73 sizce değerler nasıl doktor normal dedi ama 10 gün içmem için letu verdj
Prolaktin düşük gibi geldi bana ama doktor normal dediyse sıkıntı yoktur. Döngünün kaçıncı gününde verdin kan? Letuyu da daha kolay hamile kal diye vermiştir bence ne zamandır deniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…