- 16 Ekim 2016
- 1.411
- 674
Bi torba ceviz getirdim kır dedim lazım olur boş boş durmasınlar biz gıdaklarken dimiAhaahha ben bu sefer yumurtlama günü çağrı yapmak için gıdaklasam mı diye düşünmedim değil yanigıt gıt gıdak yumurtam sıcak inanmazsan gel de bak
Çok tebrik ederim.Hayirli olsun ve sağlıkla ilerlesin ve saglikla kucagina almak nasip olsun.2 günde bir kan vererek hcg degeri artışını takip etmen daha doğru olur canm.Kan testi verdim 103 cıktı. Yine de yapmam gerekir mi ?
Vallahi tam regl oldum galiba 1 küçük ped dolmadı daha sabahtan bu saate kadar ilk kez yani az oluyor böyle rengi de koyu kırmızı kahve gibi bakalım kısmetimizde varsa nasip olsunYarın gelmezse emin olursunuz biraz daha inşallah hayirlisi olsun.benim önceki gebeliğim öyle belli oldu.kahverengi gibi kanama tam kırmızı değil ama pede geliyordu bir gün boyunca az az.sonra kesildi 3 ,4 gün sonra testte silik çıkmıştı sonra belirginleşti iste
Açıkçası pembe değil kahve kırmızı gibi ama günde 3 -4 ped olmasıngerekirken 1 tane küçük ped dolmadı bile kısmet hakkımda hayırlısı inşallahBence kanamanın miktarından çok rengi önemli. Pembe-kahve mi yoksa kırmızı kanama mı?
Yarin test yapmayi düsünüyorum ama pek ümidim yokNe durumdasınn canım
Bendede sıfır o değil regl belirtiside yok hep gögus hassasiyeti olurdu bende regl öncesi 1 haftadan baslarsı smdi o bile yokYarin test yapmayi düsünüyorum ama pek ümidim yoksende durumlar nasil? Bende sıfır belirti malesef
Günaydın canım ben göremedim yaKızlar Günaydın
Ben yine yaptım demin
T nin ucunun hemen altında cizgi çıktı
Dikkatli bakmayınca da belli olmuyor
Cok silik
Kuruma cizgisi mi acaba
Kuruma çizgisi hemen çıkar mı ki
Bende görmedim cuma akşamı kan testim 5 altı çıkmıştı dün akşam ağrım oldu dedim adet olacagim herhalde adette baktım yok bu sabah yine kaset test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı o kadar temizimKızlar Günaydın
Ben yine yaptım demin
T nin ucunun hemen altında cizgi çıktı
Dikkatli bakmayınca da belli olmuyor
Cok silik
Kuruma cizgisi mi acaba
Kuruma çizgisi hemen çıkar mı ki
Yaptınız mı testYarin test yapmayi düsünüyorum ama pek ümidim yoksende durumlar nasil? Bende sıfır belirti malesef
Bende görmedim cuma akşamı kan testim 5 altı çıkmıştı dün akşam ağrım oldu dedim adet olacagim herhalde adette baktım yok bu sabah yine kaset test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı o kadar temizim
Bat a var seninde bence yarın yapma 2 günde bir yükseliyor %60-%100 civarı yükseliyor zaten belli olmayabilir yarındaYarın yine yaparım belli olur olup olmadığı.bes tane test almıştım kaldı 2
Eger yumurtlama günü șaşmiyorsa yapin ama her ay farkliysa yapmayin strese sokuyorKızlar günaydııınn. Reglim bugün bitti bi dolu bi boş yapmaya çalışacağım bende yapabilirsem tabi çok yoğun çalışıyoruz çünkü. Yumurtlama testide yapsam mı diye çok kararsızım strese sokuyor sanırım biraz
Gidimde yapimYaptınız mı test
Sabah ilk idrarla deneseydij keşke şimdi yapacaksan bence yapma yarın sabah erken ilk idrarla yapGidimde yapimnegatifi görelim . Benim eşimde morfoloji 2. Doktor dogal yollardan olmasi icin en az 4% olmali dedi. Biz tüp bebek düsünüyoruz ama türkiyede yaptirmak istiyorum. Calistigim icin türkiyeye de gelemiyorum. Bakalim okullar tatil olunca gelip yaptircam insallah
Olsun %4 de olsa ihtimal belki bir mucize olurGidimde yapimnegatifi görelim . Benim eşimde morfoloji 2. Doktor dogal yollardan olmasi icin en az 4% olmali dedi. Biz tüp bebek düsünüyoruz ama türkiyede yaptirmak istiyorum. Calistigim icin türkiyeye de gelemiyorum. Bakalim okullar tatil olunca gelip yaptircam insallah
Orasi belli olmuyoda iste insan bi umut bekliyoBendede sıfır o değil regl belirtiside yok hep gögus hassasiyeti olurdu bende regl öncesi 1 haftadan baslarsı smdi o bile yok
Yok canim surda adete 3 gün kalmis, varsa cikar. Erken gebelik testi bu ve yumurtlamadan 8 gün sonra pozitif görüyo insanlar bunda . Benim 12 gün olmusSabah ilk idrarla deneseydij keşke şimdi yapacaksan bence yapma yarın sabah erken ilk idrarla yap
Yani bilmiyorum 29 yasindayim. 12 yasindan beri adet olurum her ay ama 2 yila yakindir bebegimiz olmuyor. Elimden de bisey gelmiyor. Mucizemizi bekliyorum öyle her ay salak gibiOlsun %4 de olsa ihtimal belki bir mucize olur