Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeett bir kaç saate tamm pikkk pikk olur yarın daha koyuda görebilirsin daha silikte 2 günü değerlendir benceKızlarrrr pik mi bu yardım edinnn
Yumurtlama donemindeysen o yuzden de olabilirKızlar ya sağ kasığımda yumurtalıkların oraya sancı giriyor karnımın yan tarafına boşluğuma vuruyor ağrı. Acaba enfeksiyon falan mı oldu
Teşekkür ederimmm ya biz dün sabah değerlendirdik ara vermemiş olacağız sorun olur mu acaba sperm açısından bugun ve yarin degerlendirirsekEveeett bir kaç saate tamm pikkk pikk olur yarın daha koyuda görebilirsin daha silikte 2 günü değerlendir bence
Aslında bugün 19. Günüm ama geç yumurtlama olabiliyor bende. Belkide öyledir bu geceyi kaçırmayayımYumurtlama donemindeysen o yuzden de olabilir
Akıntı nasıl rengi yapısı falanKızlar ya sağ kasığımda yumurtalıkların oraya sancı giriyor karnımın yan tarafına boşluğuma vuruyor ağrı. Acaba enfeksiyon falan mı oldu
O zaman yarın sabah değerlendirme imkanın varsa sabahı bekli yoksada bu gece devamm zaten içerde şuan sperm vardır her ihtimale karşı dün değerlendirmişsin. Ay hadi inşallah koşsunlar uçsunlar yumoşlaraaa gelsin bir bebiştoTeşekkür ederimmm ya biz dün sabah değerlendirdik ara vermemiş olacağız sorun olur mu acaba sperm açısından bugun ve yarin degerlendirirsek
Tuvalette fark etmedim ama afedersin çamaşırımda kurumuş beyaz akıntı var az önce gördümAkıntı nasıl rengi yapısı falan
Ay inşallah yaa yarın sabah da degerlendirebiliriz jel deneyeceğiz bu sefer bakalım inşallah olur yaO zaman yarın sabah değerlendirme imkanın varsa sabahı bekli yoksada bu gece devamm zaten içerde şuan sperm vardır her ihtimale karşı dün değerlendirmişsin. Ay hadi inşallah koşsunlar uçsunlar yumoşlaraaa gelsin bir bebişto
Yumurtlama olabilir bence eğer enfeksiyon olsaydı rengi koyu sarı yeşilimsi vs olabiliyor. Beyaz da peynir kesiği gibi değilse sıkıntı yok. süt gibi akiskan falansa normal hatta yumurtlama zamanı oluyor öyle. O yüzden bence değerlendirme imkanı varsa değerlendirmek gerekirTuvalette fark etmedim ama afedersin çamaşırımda kurumuş beyaz akıntı var az önce gördüm
Ne durumdasınn canımKiz az kaldi günler pik gördün mü?
Ay hadi inşallaaahAy inşallah yaa yarın sabah da degerlendirebiliriz jel deneyeceğiz bu sefer bakalım inşallah olur ya
Ay dediğin gibi akışkan süt gibi peçeteyi sadece ıslatıyor ama renk yok. Değerlendireyim bari bu gece yada sabahı bendede jel var yine kullanayım bakalımYumurtlama olabilir bence eğer enfeksiyon olsaydı rengi koyu sarı yeşilimsi vs olabiliyor. Beyaz da peynir kesiği gibi değilse sıkıntı yok. süt gibi akiskan falansa normal hatta yumurtlama zamanı oluyor öyle. O yüzden bence değerlendirme imkanı varsa değerlendirmek gerekir
Eveeeet pik. Dünndeğerlendirdiyseniz. Yarın sabahı değerlendirin. Sabah saatleri doğurganlık için çok daha iyiymişKızlarrrr pik mi bu yardım edinnn
2 gündür şeffaf akıntım vardı ama bugün ilk kez hafif beyaz gibi gelmiş tarif ettiğin şekilde aynı. Arkasından yine şeffaf uzayan akıntı geldi. Ve testim attığım gjbi. Belki fikir olur diye anlatayim dedim elinde test yoksa diyeAy dediğin gibi akışkan süt gibi peçeteyi sadece ıslatıyor ama renk yok. Değerlendireyim bari bu gece yada sabahı bendede jel var yine kullanayım bakalım
Yumurtlama dur canım benim de bazen öyle oluyorKızlar ya sağ kasığımda yumurtalıkların oraya sancı giriyor karnımın yan tarafına boşluğuma vuruyor ağrı. Acaba enfeksiyon falan mı oldu
Ay süper o zaman kesinlikle değerlendiriyorum teşekkür ederim2 gündür şeffaf akıntım vardı ama bugün ilk kez hafif beyaz gibi gelmiş tarif ettiğin şekilde aynı. Arkasından yine şeffaf uzayan akıntı geldi. Ve testim attığım gjbi. Belki fikir olur diye anlatayim dedim elinde test yoksa diye