- 24 Nisan 2014
- 414
- 185
- 29
Olsun, herşeyin vakti zamanı var dedikleri bu işte.Arkadaş olsunlar diyordu ben 2. Çocuğum ben seni o yüzden yaptım derdi birbirinize destek olun göçüp gittiğimizde derdi hep keşke yap dediği zaman yok demeseydim ama kısmet
9 Ekim'de bence 10 Ekim diyorum çünkü sat 10 eyluldu
Hiç birsey yok bnde temiz bir sayfaAs6 sen naptınn test yaptınmı cnm ??
bir önceki hamileliğimde adet gününden bir gün sonra çok silikti yani şu an daha çok erken bugün yarın regl olması gerekenler nerelerde acaba onlar test yaptımı ??Hiç birsey yok bnde temiz bir sayfa
Tebrık ederim seni canımKızlar günaydınnnn , ilk üç dört dakkadaki sonuç bu ..
Başınız sağolsunOlsun, herşeyin vakti zamanı var dedikleri bu işte.
Ben de babamı 2 ay önce kaybettim. Üzerime titrerdi, tek kızıyım diye. Keşke benim çocuğumu görebilseydi diyorum hep ama vakit saat işte.
İnşallah bu hafta siz güzel haberler alırsınız.
Şimdi erken gebelik yapsanız çıkar aslında.
Listede bayağı kalabalık ama kimseden ses çıkmıyorbir önceki hamileliğimde adet gününden bir gün sonra çok silikti yani şu an daha çok erken bugün yarın regl olması gerekenler nerelerde acaba onlar test yaptımı ??
Tebrık ederim seni canım
İnşallah kandada çıkar
Varmıydı sende belirti
Daha 5 6 gün var bata benim
Bilmiyorum çıkar mı
Tebrik ederim canımKızlar günaydınnnn , ilk üç dört dakkadaki sonuç bu ..
Teşekkür ederimBaşınız sağolsunmekanı cennet olsun
Ben dün kan testi yaptırdım akşam 5 den küçük çıktı çıkmaz daha bişey
Adı ne uygulamanın benim dün 8. Gün falan yapıyor herhalde en sonuncusunu baz alırsak AA yazmışsınız pardonTeşekkür ederim
Ama sizin de 6 gün varmış dün, aslında ovulasyonunuzun kaçıncı gününde verdiğiniz önemli.
Benim kullandığım app (femometer) şöyle diyor:
Aslında vaktiniz var daha.
Bu arada bana kalırsa bu uygulamayı kullanın benim günlerim hiç yanılmadı bu uygulama ile.
Sanırım googlestore da yokTeşekkür ederim
Ama sizin de 6 gün varmış dün, aslında ovulasyonunuzun kaçıncı gününde verdiğiniz önemli.
Benim kullandığım app (femometer) şöyle diyor:
Aslında vaktiniz var daha.
Bu arada bana kalırsa bu uygulamayı kullanın benim günlerim hiç yanılmadı bu uygulama ile.
Femometer. Ben tavsiye ediyorum FLO’ dan bile daha başarılı.Adı ne uygulamanın benim dün 8. Gün falan yapıyor herhalde en sonuncusunu baz alırsak AA yazmışsınız pardon
Hiç belli olmaz daha varHiç birsey yok bnde temiz bir sayfa
Allah allah Var sanki, bir daha bakın bence.Adı ne uygulamanın benim dün 8. Gün falan yapıyor herhalde en sonuncusunu baz alırsak AA yazmışsınız pardon
Adı ne uygulamanın benim dün 8. Gün falan yapıyor herhalde en sonuncusunu baz alırsak AA yazmışsınız pardon
Ay haklısınız sanırım, uygulama ana şirketi sadece 3 uygulamayı google store koymuş. Tüh. Üzüldüm.Sanırım googlestore da yok
Bende çıkmıyorAllah allah Var sanki, bir daha bakın bence.
Sağlık olsunAy haklısınız sanırım, uygulama ana şirketi sadece 3 uygulamayı google store koymuş. Tüh. Üzüldüm.
FLO’ da çok benzer ama 1 gün kadar kayıyor bende.Sağlık olsun
Yükleyeyim floyu ben klasik takvim kullanıyorum hani şu herkesin kullandığı kitap şeklinde olan takvimimFLO’ da çok benzer ama 1 gün kadar kayıyor bende.
Bir de makaleler faydalı ancak Türkçe değil.
Ben de onu hiç kullanmadım. Farklılık olsun belki şans getirir size.Yükleyeyim floyu ben klasik takvim kullanıyorum hani şu herkesin kullandığı kitap şeklinde olan takvimim