- 29 Temmuz 2024
- 232
- 92
Canım betadan anlamam açıkçası 2 günde bir tekrarlar betayı içini ferah tutBugün test verebildim ben 4+4 sanırım günü beta hcg 92 çıktı çok mu düşük ya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım betadan anlamam açıkçası 2 günde bir tekrarlar betayı içini ferah tutBugün test verebildim ben 4+4 sanırım günü beta hcg 92 çıktı çok mu düşük ya?
Sizde oldumu yumurtlamadan 4gun sonra gun boyu bicak batar gibi kasikta batma devamli ayni yerde degil kasik cevresi rahime yakin yerlerde bugun yok sadece dun olduEvet canım olabilir benimde tahmini yumurtlama gününden sonra karın ve kasık kısmında sürekli bi hareketlilik vardı böyle sonra hamile kaldım 10 gün falan bekle baktın başka belirtiler var test yaparsın
Canım yumurtlama günüde dahil sadece sağ kasığım ağrıdı benim böyle ciddi kendini hissettiren bir ağrı şeklinde hemde sağdan yumurtladım muhtemelen bebekte sağ tarafımda çünküSizde oldumu yumurtlamadan 4gun sonra gun boyu bicak batar gibi kasikta batma devamli ayni yerde degil kasik cevresi rahime yakin yerlerde bugun yok sadece dun oldu
Amiiinnn canım benim hepimize nasip olsun inşallah bende hep bi dolu bi boş yaptım ama mesela yumurtlama günlerinde şöyle yaptım mesela bugün sabah olduysa ilişki yarın akşam oldu bide tam 2 günde geçmemiş oldu ortası bişeyOy kuzum benim minik kuzucuk :) sağlıkla dünyaya gelsin kuzucum çok ama çok sevindim. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Belki bende bu ay güzel haber veririm. :)
O zaman ben 1- dolu 1 boş devam edeyim :)
Ama yine de şuan içimde birşey dürtürüyor bugunu dene diye :)
Canım ben 1 dolu 1 boş olarak akşamları yapıyorum. Mesela bugün , yarın evde sonra yok perşembe nöbetçi . O yüzden acaba bu günü de değerlendirsem mi acaba dedim pik yaptı yaAmiiinnn canım benim hepimize nasip olsun inşallah bende hep bi dolu bi boş yaptım ama mesela yumurtlama günlerinde şöyle yaptım mesela bugün sabah olduysa ilişki yarın akşam oldu bide tam 2 günde geçmemiş oldu ortası bişey
Kuzu o zaman hem bugün hem yarın değerlendir yinede sonraki gün yokmuş madem evdeCanım ben 1 dolu 1 boş olarak akşamları yapıyorum. Mesela bugün , yarın evde sonra yok perşembe nöbetçi . O yüzden acaba bu günü de değerlendirsem mi acaba dedim pik yaptı ya
Sırf bebiş içinde birşeyler yapmak böyle kendimi değişik hissediyorum diğer 2 bebem nasıl oldu anlamadım bu sefer baya çaba sarfediyoruzKuzu o zaman hem bugün hem yarın değerlendir yinede sonraki gün yokmuş madem evde
Ay sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah tebrik ederim benimde bugün sağ kasığımda bıcak saplanır gibi ağeım oluyor ilk yürürken başladı sonra dinlenirkende bir kaç kere oldu böyle hafif yanma gibi bişeyde var kasığımda garip. Acaba senin nasıldı ağrım ?Canım yumurtlama günüde dahil sadece sağ kasığım ağrıdı benim böyle ciddi kendini hissettiren bir ağrı şeklinde hemde sağdan yumurtladım muhtemelen bebekte sağ tarafımda çünkü
Hayırlı olsun balım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bende bu ay jel kullandım beklemedeyim bende awox marka gebelik testi aldım yarın bata 4 gün kalmış oluyor yarun sabah ilk idrarla yapıcam inşallah 20 saniye kuralı nasıl oluyor ve herhangi bir gebelik belirtin varmıydı10 aydır deniyordum ben bi kaç ay önce gynoseed jel almıştım ilk ay fayda etmeyince bıraktım bidaha kullanmadım geçen ay burdan bi arkadaş onunla hamile kaldı bende yine deneyeyim ne olacak sanki dedim ve 20 saniye kuralıyla birlikte denedim oldu çok şükür
Benim iki tarafimda agirdiCanım yumurtlama günüde dahil sadece sağ kasığım ağrıdı benim böyle ciddi kendini hissettiren bir ağrı şeklinde hemde sağdan yumurtladım muhtemelen bebekte sağ tarafımda çünkü
Ben buradayım ovulasyon testleriyle ek içli dışlı oldum anlamıyorum daAy kızlar herkes nerede ya? Arada bakıyorum kimse kalmamış
Yaa kuzum değerlendiremedim dün akşam. Genel olarak su kesintisi vardır bulunduğumuz yerde. Dün inanılmaz sol kaşığım ağrıdı. Bugünde öyle bi ağrı yok ama sızlıyor. Sabah da çok çok az yumurta akı gibi birşey geldi peşeteye. 8 Kasım 10. Günümden beri böyle geliyor. Anlamadım gitti . Bu yumurtlama akı yumurtlama olmadan kaç gün önce başlıyor bitiyor. En alttakini yeni yaptım sabah dayanmaadımnsaati beklemeyiKuzu o zaman hem bugün hem yarın değerlendir yinede sonraki gün yokmuş madem evde
Asıl şimdi pik olmus gibi duruyorYaa kuzum değerlendiremedim dün akşam. Genel olarak su kesintisi vardır bulunduğumuz yerde. Dün inanılmaz sol kaşığım ağrıdı. Bugünde öyle bi ağrı yok ama sızlıyor. Sabah da çok çok az yumurta akı gibi birşey geldi peşeteye. 8 Kasım 10. Günümden beri böyle geliyor. Anlamadım gitti . Bu yumurtlama akı yumurtlama olmadan kaç gün önce başlıyor bitiyor. En alttakini yeni yaptım sabah dayanmaadımnsaati beklemeyi
Ben hiç anlamıyorum ovu testinden ya daha önce hiç yapmadımBen buradayım ovulasyon testleriyle ek içli dışlı oldum anlamıyorum da
İlk fotoğraf düne aitAsıl şimdi pik olmus gibi duruyor
Eee bu pik olmuş asıl şimdi önemliYaa kuzum değerlendiremedim dün akşam. Genel olarak su kesintisi vardır bulunduğumuz yerde. Dün inanılmaz sol kaşığım ağrıdı. Bugünde öyle bi ağrı yok ama sızlıyor. Sabah da çok çok az yumurta akı gibi birşey geldi peşeteye. 8 Kasım 10. Günümden beri böyle geliyor. Anlamadım gitti . Bu yumurtlama akı yumurtlama olmadan kaç gün önce başlıyor bitiyor. En alttakini yeni yaptım sabah dayanmaadımnsaati beklemeyi
Bence bu sabah ki net pik canımİlk fotoğraf düne ait
2. Foto dün öğlen
3.foto da şimdi yaptığım.
Hiç ama hiç anlamıyorum bu işten ben. Dün hiç akıntım gelmedi bugün çok çok az bişi geldi. Kaşık batması, ağrısı durdu. 2 gündür çekiyordum. Dün de değerlendiremedim sular kesikti üzüldüm. Bugün de sular kesik akşama gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Reglim biter bitmez 1 dolu 1 boş değerlendirdim hep. Bugün değerlendirme yapmam lazım sıraya göre.