2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ovulasyon gunde 1 kere yapilmiyor mu canim?
İkinci defa neden yaptin ki?
Valla hic bilemezsin beklemedigin anda tak diye gelir 🥰
Canım genelde bi sabah bi akşam deniliyor takip etmek için yumurtlama olduğunda öyle okudum. Hadi yapayım dedim çatladığını gördüm. 👀

Kızlar selam ben son zamanlarda giremiyorum çok kötüyüm bugün 8+5 im ve aşırı bulantım var, uykum var çok zor geçiyor. İş yerinde bugun yine kavga ettim sigara içiyorlar kapıları açık bırakıyorlar leş gibi kokuyorlar dayanamıyorum artık 🤢🤢🤮🤮 8+2 de sağlık ocağına gittim ve beta baktılar yine niye baktılarsa , betam 240.000 lerde , ikiz olma ihtimali var hala tek yumurta ikizi bakalım bir sonraki randevum 30.11 de . Siz neler yapıyorsunuz??
Ben,ozellikle ac kalinca kussan kusturmuyor öyle fena bi bulanti 😐

Kızlar günaydın. Üstteki 12.11.2024 sabah
Alttaki de 13.11.2024 sabah yani bugün. Dün pikti değil mi? Ben hiç anlamıyorum bu ovü testlerinden. Dünü değerlendirdik 🙏🏻 umarım bu ay bebişimiz bize gelir🥹🥲

Eklentiler

• IMG_5679.jpeg
    IMG_5679.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 21
Canım genelde bi sabah bi akşam deniliyor takip etmek için yumurtlama olduğunda öyle okudum. Hadi yapayım dedim çatladığını gördüm. 👀
Aksam var?
Ben ovulasyon testiyle takip ederken cok yoruluyordum ya 2 ya da 3 defa en fazla kullanmisimdir
Ovulasyonda stres isi resmen ya

Aksam var?
Ben ovulasyon testiyle takip ederken cok yoruluyordum ya 2 ya da 3 defa en fazla kullanmisimdir
Ovulasyonda stres isi resmen ya
Gerçekten çok stresli onu geçtim bulunduğumuz yerde su sıkıntısı var hala gelmedi sular geçen hafta da sürekli gitti geldi saçma sapan birşeyler oldu. Bu ay ovu testi ile denedim ama değerlendiremedim .boşu boşuna kendime stres yaşattım. Belki bi umut hani 2 gün önceki denemeden mucize olursa olur. 🥲🥲🥲

Kızlar selam ben son zamanlarda giremiyorum çok kötüyüm bugün 8+5 im ve aşırı bulantım var, uykum var çok zor geçiyor. İş yerinde bugun yine kavga ettim sigara içiyorlar kapıları açık bırakıyorlar leş gibi kokuyorlar dayanamıyorum artık 🤢🤢🤮🤮 8+2 de sağlık ocağına gittim ve beta baktılar yine niye baktılarsa , betam 240.000 lerde , ikiz olma ihtimali var hala tek yumurta ikizi bakalım bir sonraki randevum 30.11 de . Siz neler yapıyorsunuz??
Canım kalp atışı falan görülürmüştür çift atım anlamadılarmı nasıl hala ihtimal var. Sabırrr inşallah 2-3 haftaya rahatlarsın 🤲

Gerçekten çok stresli onu geçtim bulunduğumuz yerde su sıkıntısı var hala gelmedi sular geçen hafta da sürekli gitti geldi saçma sapan birşeyler oldu. Bu ay ovu testi ile denedim ama değerlendiremedim .boşu boşuna kendime stres yaşattım. Belki bi umut hani 2 gün önceki denemeden mucize olursa olur. 🥲🥲🥲
İnsallah canim ama adete 1 hafta kala test yapmak yasak sana 😃
Bari 2 gun kala falan basla

Canım asıl çatlamada önemli sakın bugünu es geçme suyu ayarlamaya calıs bence pik gördükten sonra 3 gün değerlendir diyorlar dün pikse devamkeeeee
Devam edemiyoruz eşimin dedesi vefat etti yaklaşık 10 dk önce. Memlekete gideceğiz büyük ihtimalle
İnsallah canim ama adete 1 hafta kala test yapmak yasak sana 😃
Bari 2 gun kala falan basla
Allahım nasip ederse eder canım. Eşimin dedesi vefat etti bugün. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.

Canım kalp atışı falan görülürmüştür çift atım anlamadılarmı nasıl hala ihtimal var. Sabırrr inşallah 2-3 haftaya rahatlarsın 🤲
Kalp iki üç saniye dinledi üstüne gezdirdi bastı çok fazla dinlemeyelim ultrason cihazı çok sağlıklı dğl dedi. Sağlık ocağı gibi bir devlet polikliniğiydi. Özelde randevum var 30:11 de

kızlar bende ovu testlerimle geldim 😂 sırasıyla 10-11-12-13-14-15 günler 15 olanin bugüne ait sanırım bugün pik değilmi

Eklentiler

• IMG_8313.jpeg
    IMG_8313.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 14
Devam edemiyoruz eşimin dedesi vefat etti yaklaşık 10 dk önce. Memlekete gideceğiz büyük ihtimalle

Allahım nasip ederse eder canım. Eşimin dedesi vefat etti bugün. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.
Allah rahmet eylesin. Canim. Senin bat 26 kasim mi benimde 26 kasim.

Mekani cennet olsun basiniz sagolsun canım

Merhaba arkadaşım. Sağlıkla ilerler hamileliğin inşallah :anneadayı: ikizler mi? Ay çok heyecanlı :nazar::skandal:

Kızlar günaydın. Üstteki 12.11.2024 sabah
Alttaki de 13.11.2024 sabah yani bugün. Dün pikti değil mi? Ben hiç anlamıyorum bu ovü testlerinden. Dünü değerlendirdik 🙏🏻 umarım bu ay bebişimiz bize gelir🥹🥲
Bende pek anlamıyorum ama hem dün hemde bugün yumurtan oluşmaya devam etmiş herhalde. Çatlama ya bugün ya yarın olur. Bence denemelere devam edin :KK53: Bende bu ay adet olduktan sonra ilk kez deneyeceğim ovulasyon testlerini, bakalım.

Sperm 3-5 gün yaşayabiliyormuş ya hani, belkide bebişiniz oluşur :)

B BallYilmaz123 ne durumdasın? Adetin başlamadı dimi? Bende dün, ondan önceki gün hep regl olacakmışım gibi ağrım sızım var, akıntım da geliyor. Eğer başlamazsa cuma günü test yapacaz senle :) Ama bende negatif artık biliyorum yine de bir umut işte.

X