- 14 Haziran 2023
- 6.148
- 4.836
- 23
Kuzum sen geçen ay kimyasal geçirmiştin değil mi?Ayy inşallaaah candymmm ya ne bileyim daha yüksek olur mu diye düşünmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum sen geçen ay kimyasal geçirmiştin değil mi?Ayy inşallaaah candymmm ya ne bileyim daha yüksek olur mu diye düşünmüştüm
ay maşAllah sağlıkla ilerlesin inşAllah sanırım ben elemniyorum lekelenmem varKızlar bir tık üzdü gibi 14,7 çıktı beta
evett canım maalesefKuzum sen geçen ay kimyasal geçirmiştin değil mi?
Bu ay bendede değişiklik var yumurtlamadan beri göğüs ağrım hiç geçmedi içi ve uçları aciyo resmen 2 gündür de sağ kasigima ani giren bir ağrı oluyo saniyelik suruyo regla 7 gün var sizin belirtiler varmı acabaAmiiinn inşallah canım benim hepimizin gönlünden geçen olsun inşallah
amiin inşallah canım benim isteyen herkes görsüünn :)İçini ferah tut güzel düşün güzel olsun Sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah bize de dua et bizde pozitif görelim♥
evet canım sağ kasık ağrım var ciddi ciddi birde dünden beri göğüs ağrım arttı aniden kalkınca başım dönüyor midem bulanmaz benim önceki gebeliklerdede olmadı bide beyaz sarı gibi kremimsi akıntım varBu ay bendede değişiklik var yumurtlamadan beri göğüs ağrım hiç geçmedi içi ve uçları aciyo resmen 2 gündür de sağ kasigima ani giren bir ağrı oluyo saniyelik suruyo regla 7 gün var sizin belirtiler varmı acaba
Hah tamam doğru hatırlıyormuşum. Kimyasalın arkası sağlıklı gebelik derler bence seninde öyle olacak inşallah pcosum var diyordun ekstra bir ley yaptın mı bu ayevett canım maalesef
hayır hayır üzülme artıcsk o :) hayırlı olsunKızlar bir tık üzdü gibi 14,7 çıktı beta
amin inşallah canım yaptın mı senİ
hayır hayır üzülme artıcsk o :) hayırlı olsun
umarım öyle oluur :)) kuzu ben zayıfladım bir baya bide bisürü takviye kullanıp yürüyüş yaptım boll bol ha bide gün aşırı ilişkiHah tamam doğru hatırlıyormuşum. Kimyasalın arkası sağlıklı gebelik derler bence seninde öyle olacak inşallah pcosum var diyordun ekstra bir ley yaptın mı bu ay
Canımmm gözün aydın sağlıkla doğaun bebiş daya doctor ne zaman çıkardı poziitif sende birde en son hangi marka testle öğrendingeçen days doctorda benimde çizgi çıktı mesela ama bi sonraki gün başka markada yoktu sonra days doctor çok fazla yalancı pozitif çıkarıyormuş onu öğrendim senin testte öyledir belki
Gecikmemin kaçıncı günü canım seninEşim erken gelirse gitcem direk özele vericem bizim burda devlet hastanesi bakmıyor
kuzu days doctor 7. gün gölge gibi bişey çıkardı ama 8. 9. gün başka markalarla yaptım negatifti en son bugün 10. gün prodoctor ile yaptım silik çıktı işteCanımmm gözün aydın sağlıkla doğaun bebiş daya doctor ne zaman çıkardı poziitif sende birde en son hangi marka testle öğrendin
Sayende günümüz aydınlandı darısı bizlere olsun inşallahinşallah canım ya bakalım yarın akşam tekrar kan vereceğim
Kiz gayet normal bi deger. Daha cok yeni. Sana tavsiyem kullanman gerek ilac fln varsa aksatma kullan tutunsun bebiş sıkıca annesineKızlar bir tık üzdü gibi 14,7 çıktı beta
Benim bugün tam gecikmenin 6. Günü testler hep silik artık netleşsin istiyorum çünkü koyulaşma olmuyor testlerdeGecikmemin kaçıncı günü canım senin
Hmm anladım canım zayıflamam lazımumarım öyle oluur :)) kuzu ben zayıfladım bir baya bide bisürü takviye kullanıp yürüyüş yaptım boll bol ha bide gün aşırı ilişki
Kan verdin mi canım daha önceBenim bugün tam gecikmenin 6. Günü testler hep silik artık netleşsin istiyorum çünkü koyulaşma olmuyor testlerde
evet kuzu bel kemiği bu aslında. birde ben yumurta kalitesine çok faydalı bi takviye kullandım bir tık pahalı ama tüp bebek doktorları falan öneriyor hep onun baya faydası oldu benceHmm anladım canım zayıflamam lazım
Vermedim canım çünkü gecikmeden önce silik çizgiler yoktu gecikmeden sonra oldu. Dedim önce net çizgiler göreyim ama 6 gün oldu malesef hayla silik çizgiler çıkıyorKan verdin mi canım daha önce