2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Çok haklısın kuzum erkek faktörü olunca daha zor oluyor anca armut piş ağzıma düş modunda takılıyorlar hiçbir çaba yok. Benim eşimde bir ara takviye kullandı getirip eline veriyorum tamam koy şuraya içerim diyor tabiki de unutuyor içmiyor. Kızıncada kızıyorsın diyor mübarek eline vermişim içsene demi🤦‍♀️
Kac kutu takviye icirdim ben 😅 baktim olmuyo valla saldım artik

Kac kutu takviye icirdim ben 😅 baktim olmuyo valla saldım artik
Olacağı varsa hiç spermi olmayanda bile oluyor valla binde biri denk geliyor. Bende saldım bugün doktora gidecektim vazgeçtim gitmedim. Burda bir yerde okumuştum adam karısına evlenmeden önce ben kısırım çocuğum olmuyor demiş kadında tamam deyip evlenmişler veeee kadın ilk aydan hamile😶🥴söyleyeceklerim bu kadar

Olacağı varsa hiç spermi olmayanda bile oluyor valla binde biri denk geliyor. Bende saldım bugün doktora gidecektim vazgeçtim gitmedim. Burda bir yerde okumuştum adam karısına evlenmeden önce ben kısırım çocuğum olmuyor demiş kadında tamam deyip evlenmişler veeee kadın ilk aydan hamile😶🥴söyleyeceklerim bu kadar
Benim akrabada benzer hikaye 😁 kizda pco var erkekde sperm hic yok. Neyse erkek ayriliyo kizdan bunu sana yapamam diye sonra kiz nolursa olsun ben seni seviyorum diyo evleniyolar. Kiz böyle 3 ayda bi fln adet görüyo, yilda belki 3 4 kere adet gören biri yani. Evleniyolar ve 2ay sonra kaynanasi diyoki sen hamilesin kiz diyoki anne yok yani imkansiz fln. Sonra gidiyolar doktora kaynana rahat vermeyince 🤣 7 haftalik gebe cikiyo

Benim akrabada benzer hikaye 😁 kizda pco var erkekde sperm hic yok. Neyse erkek ayriliyo kizdan bunu sana yapamam diye sonra kiz nolursa olsun ben seni seviyorum diyo evleniyolar. Kiz böyle 3 ayda bi fln adet görüyo, yilda belki 3 4 kere adet gören biri yani. Evleniyolar ve 2ay sonra kaynanasi diyoki sen hamilesin kiz diyoki anne yok yani imkansiz fln. Sonra gidiyolar doktora kaynana rahat vermeyince 🤣 7 haftalik gebe cikiyo
Hayat süprizlerle dolu. 2-3 ayda bir adet olduğu içinde anlamamıştır hamile olduğunu kesin. Ahha ah bizimde şöyle mucizelerimiz olsa 🫥 belkide zaten olmayacak diye kafaya takmadıkları için oluveriyordur

Kızlar selam herkese. Herkes bu ay gecikiyor mu bana mı öyle geliyor? BAT 21 Ekimdi hala regl olmadım . erken gebelik testleri negatif çıktı. hala umut var mı*?

X