- 29 Aralık 2021
- 1.018
- 805
İş çıkışı ver bak kesin . Hem öğrenirsin ona göre doktora gidersin baktırırsıniş çıkışı verebilirim ancak ya dağın başında çalışıyorum :) bakkal bile yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş çıkışı ver bak kesin . Hem öğrenirsin ona göre doktora gidersin baktırırsıniş çıkışı verebilirim ancak ya dağın başında çalışıyorum :) bakkal bile yok
verecem ya gaza geldimİş çıkışı ver bak kesin . Hem öğrenirsin ona göre doktora gidersin baktırırsın
yapmadım canım erken gebelik testim yok tuvalete gidince afedersin bazen leke geliyo bazen gelmiyo bugün adet olmazsam yarın yapçam cesaret edemiyomTest yaptın mı :)
yapmadım canım tuvalette peçeteye silince leke geliyo sökülme olmadı anlamadım hem bugün yumurtanın 10.günü adetse bile neden erken anlamadım hayırlısı bakalım yarın yaparım sökülmezsemGünaydın kızlar yaptın mı canım test.
HAdi bakalım hayırlısı
Ay hadi güzel haberler alalım. Benimde 10. Günü takvime göreyapmadım canım erken gebelik testim yok tuvalete gidince afedersin bazen leke geliyo bazen gelmiyo bugün adet olmazsam yarın yapçam cesaret edemiyom
TakipteyimmmmmmmmHastaneye doğru yol alıyorum kızlarım
Kız niye üzülüyorsun bal gibi hamilesin işte daha 4-5 günün var sevinseneeeeee Düşük olduğunu düşünüyorsan değil gayet normal değerin iki gün sonra da güzel güzel yükselecek inşallahKızlar bir tık üzdü gibi 14,7 çıktı beta
Niye üzülüyorsun zaten yumurtlamanın 12. Günü değil miydi demek ki daha yeni inşallah güzel artışlar görürüzKızlar bir tık üzdü gibi 14,7 çıktı beta
Niye üzdü canım benim pozitif işteKızlar bir tık üzdü gibi 14,7 çıktı beta
Kız ne bileyim kimyasala dönebilir gibi geldi değerNiye üzdü canım benim pozitif işte
10. Günü kuzucum yumurtlamanınNiye üzülüyorsun zaten yumurtlamanın 12. Günü değil miydi demek ki daha yeni inşallah güzel artışlar görürüz
Ayy inşallaaah candymmm ya ne bileyim daha yüksek olur mu diye düşünmüştümKız niye üzülüyorsun bal gibi hamilesin işte daha 4-5 günün var sevinseneeeeee Düşük olduğunu düşünüyorsan değil gayet normal değerin iki gün sonra da güzel güzel yükselecek inşallah
Üzülme bence canım âdetin gecmediyse normal zaten stres yokKızlar bir tık üzdü gibi 14,7 çıktı beta
Eşim erken gelirse gitcem direk özele vericem bizim burda devlet hastanesi bakmıyorbugün hep beraber verelim o zaman ya belki şanslı gelir
Donmiycek canım göreceksin alacaksın kucağına meleginiKız ne bileyim kimyasala dönebilir gibi geldi değer
Üzülme bence canım âdetin gecmediyse normal zaten stres yok
Amiiinn inşallah canım benim hepimizin gönlünden geçen olsun inşallahDonmiycek canım göreceksin alacaksın kucağına melegini
İçini ferah tut güzel düşün güzel olsun Sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah bize de dua et bizde pozitif görelim♥Kız ne bileyim kimyasala dönebilir gibi geldi değer