2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

kız niye
biz kan verince bunlardan para çıkıyor anlamıyorum sigortamız var o karşılıyor sanane yani hayır istersemkeyfide veririim örevi bu yani gerçekten kendileri bile almıyor yani sadece bi istemde bulunacak. ben zaten olduğum ilçede mümkün değil veremiyorum başka yakın bi ilçenin hasatnesinde bazı doktorlar sıkıntıetmeden alıyorlar ilçe değiştirip kan veriyorum mecburen şaka gibi ama hizmet alamıyoruz :))

Saçma sapan şeylerle uğrwşıyoruz sanki ceplerinden çıkıyor . Tamam acil haklılar orası acil ama bu durumda acil bende 2 yaşında yavrucukta var şuan gidip vermeye kalksam rezillik resmen çok uzak.

Neden maksimum 3 ay dedi daha mı kolay oluyormuş o şekilde hamile kalmak? Bi de düzensizlik yaşadın mı ilacı bıraktıktan sonra. Benim gecikiyor regl acaba o yüzden mi
Hiç düzensizlik olmadı bende her ay normal günümde oluyorum hatta bı kaç gün erkene bile çekti 3 ay demesi ilacın etkisi vücuttan tamamen atılması gerekiyo dedi o yüzden öyle söyledi ama ben 5 ci ayım deniyorum reglime 7 gün kaldı bakalım bu ay nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…