2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

İlk ay değişmediyse belki değişmez cnm
Kürtajdan sonra regl olmuşun ya
Bnde 28 günde bir oluyom
Beş kasımda olacam
hadi ya döngümüz de aynıymış günlerimizde hemen hemen hayırlısı olsun inşAllah adet olsamda çok ğzülmüycem çünkü adet olmakta yeni bi ay yeni bi umut demek kürtaj sonrası aylarca adet olmayanları okumuştum forumda hayırlısı bakalım yarın belli olur kanama durumu reglse başlar zaten

Aynen öyle cnm
Yarın tekrar test yapcam bakalım koyulaşma olcak mı testimde

Canım heveslendirmek istemem ama normalde 5 ve üstü değer de gebelik sayılıyor yani senin değerin 5 çıkmış ve gecikmen 10 gün falan olmuş eğer varsa gebelik değerin 5 ten yükselmiştir o yüzden kan ver istersen

Ayyy kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin ne zaman gidiyorsun ? :) benim dünden beri kasığım çok felaket batıyor sızlıyor. Şimdi test yaptım 2 farklı marka ikisi de oembik çok silik çıktı :)

Ayy canıım hangi markalarla yaptınnn . Kuzum hastanedeyim şimdi sıra bekliyorum
Kuzum freely ve laboquick internetten toplu sipariş vermiştim. Gözle görülüyor dikkalrı bakınca çok çok silik pembe 28 inde kan vermiştim negatifti bugün 30 u bence az da olsa yükseldi :)

Kan ver gitsin kıız ben bugün negatif çıksaydı bile kafam rahatlasın diye yarın kan verecektim :))
Kuzum reglime daha var 3-4 kasım görünüyor. Biraz daha beklemek istiyorum. Hastanede doktorlar acilden gittiğim için laf söyler: bekleyeceğim beklemek iyidir en azından geçsin reglim . Beklerken erken gebelik testi de gelir denerim kesinleştirirm. Mutlaka haber ver bana bak meraktan çatlsrım :)

sabah bende acilden verdim 40 tane laf etti doktor acilden almıyoruz dedi dedim öğretmenim ben okula gidiyorum sağlık ocağından kan verme lüksüm yok bu defalık lütfen dedim öyle rica minnet aldı e nabıza düşmesinin bekleyeceğim artık inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız benimde bat 3-4 kasım bu arada aynıyız yani :))

Ayy hadi güzel haberlerle gel buraya kuzucum. Çok heyecan yaptım vallaha. Ya aslında acilden vermek zorunda kalıyoruz keyfimize gidip kan vermiyoruz. Bi ton laf yiyoruz kaç yaşında insanlarız. 2 kimyasalım olduğunda 3. Hamiliğimi fe öğrenince 2 günde bir doktora gidip kan ver demişti doktor ama maalesef sürekli doktorlar değişiyordu bulunduğumuz ilçede sabit kadın doğumcu yoktu. Bir kavga ettim kadınla buraya gelip kafana göre kan veremezsin benim cebimden çıkıyor para dedi. Dedim sizden önceki kadın doğumcu söyledi bunu kafama göre buraya gelip kab vermiyorum bende delik deşik olmayı istemiyorum 2 kimyasalım var sağlıklı mı değil mi bakmamız gerekiyor dedim hala kadın kafana göre buraya gelip kan veremezsin dedi durdu en sonunda. Buraya gelip kan veriyorsam paramla veriyorum sen o koltukta oturarak maaş alıyorsan benim ve başkasının sayesinde maaş alıyorsun. Yaptırdığım işlemlere de parayı ben ödüyorum dedim. Kan aldırdı mecbur bak yine o gün aklıma geldi uyuz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…