- 21 Ocak 2024
- 695
- 396
- 28
kuzum pozitif çıkan testin fotoğrafı varsa atsana bi18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5
Şuan gecikmemin 11. günü baş dönmesi kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürüken hafif arada mide bulantıları çok fazla akıntı regl olacak gibi his
benim durumum böyle
canım öğleden sonra deneme bence sabah yap yarınnBenimde son 3 gün kaldı ama sabah test yapmadım bakalım öğleden sonra deneyeceğim daha da çıkmazsa yoktur herhalde
Ya da öyle yaparımcanım öğleden sonra deneme bence sabah yap yarınn
geçen days doctorda benimde çizgi çıktı mesela ama bi sonraki gün başka markada yoktu sonra days doctor çok fazla yalancı pozitif çıkarıyormuş onu öğrendim senin testte öyledir belkiYok canım ya kanda çıkmayınca üzüldüm attım çöpe
ay çıkmadı canııım daha ya okul çıkışını bekleyemeyeceğim sanırım ğle arasında gidip kendim alacağım sonucu o zamana kadar çıkmazsaaaa
Ay git al ben çatladım burda :) o kadar heyecan yaptım kiay çıkmadı canııım daha ya okul çıkışını bekleyemeyeceğim sanırım ğle arasında gidip kendim alacağım sonucu o zamana kadar çıkmazsaaaa
bide bana sor bide banaa :)))Ay git al ben çatladım burda :) o kadar heyecan yaptım ki
Güzel haberle inşallah :))))bide bana sor bide banaa :)))
kız gitcem bu dersimden sonra hepimizin merakı gidecek :))Hepimiz burada nefesimizi tuttuk ögretmen hanımımızın sonucunu bekliyoruz
Gerçekten öyle yaHepimiz burada nefesimizi tuttuk ögretmen hanımımızın sonucunu bekliyoruz
Heyecan doruktakız gitcem bu dersimden sonra hepimizin merakı gidecek :))
Valla bende takipteyim meraktayimGerçekten öyle yakendimi unuttum öğretmen hanımı merak ediyorum
Heyecan dorukta
Hepimiz heyecan yaptık :)Valla bende takipteyim meraktayim
Alt fonda gerilim müziği çalıyor şuan benimHay masallahgerilim filmine döndü iyice