- 25 Mayıs 2023
- 187
- 130
- 29
Eger erkenn gebelik testiyse bence bu cizgiye göre 20-30 arasi bisey cikar benceEki Görüntüle 3496518 Kızlar bakın testte böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger erkenn gebelik testiyse bence bu cizgiye göre 20-30 arasi bisey cikar benceEki Görüntüle 3496518 Kızlar bakın testte böyle
Kuzum kan versene tekrar neden bekliyorsun kiyok canım gecikmenin 4 günü idrarda pozitifi görünce yaptım bugün gecikmenin 11. günü hala regl olmadım bakalım bekliyorum
Benim regla bı kaç gün kala gogsumun çevresi agrirdi ama şimdi içi ve uçları aciyo dokununca çok aciyo erken ama yinede test yaptım az önceHah benim de aynı böyle işte. 7 kasım benim de regl günüm ama meme içlerim o kadar acıyor ki eğilemiyorum.
evet canım erken gebelik tseti öncekinde böyle bi çizgiyle 45 çıkmıştıEger erkenn gebelik testiyse bence bu cizgiye göre 20-30 arasi bisey cikar bence
yaa çizgi var mıydı testindehastaneden hastanete değişiyor bence benim ki 20 dk da çıkmıştı negatif maalesef
e nabız güncellemkten bihoş olduum :))Sen bak kuzum benim hemen düşmüştü 2 saat içerisinde sürekli güncelle :)
vardı canımyaa çizgi var mıydı testinde
Hadi bakalim insallah düşük gelirse umutsuzluğa kapilma diye söylüyorum cünkü bazen idrar cok konsantre olabiliyo ve en ufak değeri algiliyo testler. Sonucunu merak ettim simdievet canım erken gebelik tseti öncekinde böyle bi çizgiyle 45 çıkmıştı
Güzel haber gelecek ben hissediyorum :)e nabız güncellemkten bihoş olduum :))
Aa hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız bar tarihimiz aynıydı belirti yaşadınız mı hiçe nabız güncellemkten bihoş olduum :))
ya sanki regl olacak gibi sürekli lavaboya gidiyorum afedersin gelen bişey yok sadece aşırı akıntım var canım burdaki hastane labaratuvarına güvenme dedi eczacı ilçedeyim en yakın başka hastanede 2 saatKuzum kan versene tekrar neden bekliyorsun ki
amiinn inşalllaah canım. kuzu sağ kasığımda ağrı ve göğüs ağrısı bide sarılı beyazlı kremimsi bi akıntım oldu. yumurtlama zamanıda sağ kasığım ağrımıştı sağdan tuttu büyük ihtimalleAa hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız bar tarihimiz aynıydı belirti yaşadınız mı hiç
ayy inşallah kuzum :))Güzel haber gelecek ben hissediyorum :)
daha adetime 4-5 gün falan var beklentim düşük zaten :))Hadi bakalim insallah düşük gelirse umutsuzluğa kapilma diye söylüyorum cünkü bazen idrar cok konsantre olabiliyo ve en ufak değeri algiliyo testler. Sonucunu merak ettim simdi
benimde sağ kasıkta ağrı var gecen ay da solda ağrı vardı sanırım bende sağdan yumurta oluştu ama iğne batması gibi oluyor bende gecikmemin 3. gününden sonra başladı beliritlerim amam reglde olacak gibi sürekli lavaboya gidiyorum of ne zor iş ya hepimze yardımmamiinn inşalllaah canım. kuzu sağ kasığımda ağrı ve göğüs ağrısı bide sarılı beyazlı kremimsi bi akıntım oldu. yumurtlama zamanıda sağ kasığım ağrımıştı sağdan tuttu büyük ihtimalle
allah allaah neden öyle çıktı ki acabavardı canım
hiç bir fikrim yok canım bide tam değerimde çıkmadı <5 yazıyordu negatif dediallah allaah neden öyle çıktı ki acaba
reglin geçti mihiç bir fikrim yok canım bide tam değerimde çıkmadı <5 yazıyordu negatif dedi
11 gün geçti gecikmenin 4. günü kan verdimreglin geçti mi