- 3 Ocak 2021
- 2.434
- 796
- 35
Evet ovüden sonra yaptığım bu çarşamba gününden beri yapıyorum silik kuruma hiç biri cıkmıyordu bugünkü çoktı vallaha ilk on dk bişey yoktu kenara koydum sonradan baktım su falan da tuttum gitmediKaç dakika sonra çıktı. Bugün ovu testinden sonra yaptığın mı bu canım
Eşim nöbetçi şuan aşırı derece de yüzüm yanıyor çok değişik bi his. Reglimden önce hiç böyle olmadım.Benim adetim asla şaşmazdı bu ay bende ikinci kez beyaz akıntı falan geldi 15. Günde ben de heralde gebelik belirtisi falandır. yumurtlamıyorumdur heralde demiştim. ama yumurtlamaymış çünkü geç döllenme olmuş ve betaya göre bakınca o günler yumurtlamışım görünüyor şok oldum. Geç döllenme olayının bende olacağına ihitmal vermezdim. Bence değerlendir yine de.
Eee harikaEvet ovüden sonra yaptığım bu çarşamba gününden beri yapıyorum silik kuruma hiç biri cıkmıyordu bugünkü çoktı vallaha ilk on dk bişey yoktu kenara koydum sonradan baktım su falan da tuttum gitmedi
Bu arada hamilemisiniz :)Benim adetim asla şaşmazdı bu ay bende ikinci kez beyaz akıntı falan geldi 15. Günde ben de heralde gebelik belirtisi falandır. yumurtlamıyorumdur heralde demiştim. ama yumurtlamaymış çünkü geç döllenme olmuş ve betaya göre bakınca o günler yumurtlamışım görünüyor şok oldum. Geç döllenme olayının bende olacağına ihitmal vermezdim. Bence değerlendir yine de.
Eee ne diyorsun varmı bu testlerin bir hikmetiEşim nöbetçi şuan aşırı derece de yüzüm yanıyor çok değişik bi his. Reglimden önce hiç böyle olmadım.
Eee harika
Kız valla testler mi kafayı yeri ben mi yedim bilmiyorumEee ne diyorsun varmı bu testlerin bir hikmeti
Bende hamile hissediyorum ama sıfır belirti yumurtlamadan beri iki defa kasık batması oldu başka olmadı ama bugün öğleden beri sol kadık batması var ya yumurtlama ya gebelikKız valla testler mi kafayı yeri ben mi yedim bilmiyorumyapıyorum negatif, yapıyorum pozitif kan veriyorum negatif oyuncak etti resmen.
Umut ediyorum sende var inanıyorum. Çaktırma ama ben kendimi hep hamile gibi hissediyorum(psikolojik tabi) yakında beni Manisa’ya postalarlar ajsjsjsjsj
Şu yumurtlama testlerinden anlamıyorum tek anladığım pik yaptığında birliktelik olucak 3 günBende hamile hissediyorum ama sıfır belirti yumurtlamadan beri iki defa kasık batması oldu başka olmadı ama bugün öğleden beri sol kadık batması var ya yumurtlama ya gebelikdeğerlendireyim mi karar veremedim acaba yarın silikleşirse yarın değerlendirsem geç kalmış olurmuyum ki
Yumurtlamayı gösteriyor o şekilde çok gebe kaldım ama işte düşük olduŞu yumurtlama testlerinden anlamıyorum tek anladığım pik yaptığında birliktelik olucak 3 gün
Evet adetten bir hafta sonra beta27 çıktı 2 güne bir ver dediler belki başka bir şey olabiliyor diye şimdi 69 oldu çok şükür yani teknik olarak hamileyim elhamdülillahBu arada hamilemisiniz :)
Az önce regl oldum canım takvim bugünü gösteriyordu tam gününde oldum yani. Çarşamba günü gidicem tekrar doktora.selam kızlarr varmı pozitif gören bikaç gündür okuyamadım burayı
Candy7777 ne durumdasın?
Ben regl oldm sonunda
Belirti var mı cnm5 kasım benım canım benım bat
Belirti var mı canosen naptın canım yaptınmı bi daha test
bende bu sabah dayanamayıp test yaptım yumurtlamanın 8.günü 20 ekimde pik gördüm 21 de silindi erkenmi yaptım bilmiyorum ama
Bende de var biliyor musun birde benim sadece yüzde oluyorAy kızlar psikolojik midir nedir bilmiyorum ama arada yüzüme ateş basıyor resmen yanıyorum. Delircem vallahi DelircemCandy7777 Sosyallanne @Daydi @Sunsun9 Mevsimm34
kızlar ben ovulasyon testi sipariş edecem önerdiğiniz marka var mı
Bildiğim kadarıyla ikisi de yumurta kalitesini etkiliyor dolayısıyla gebeliğe de etkisi varD vitamini ve magnezyum eksikliği gebeliği engeller mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
sizlere 3 marka söyleyim asla silik çizgi görmedim laboquıck ovula surelab ve 3 üde erken gebelik gibi hassasBu arada bu güne kadar yaptığım artimedler silik çizgi bile oluşturmazken bugünkü oluşturmuşhatta renkte oynama yapınca da belli
negatif çıktı canımNe çıktı sonuç
D vitamini ve magnezyum eksikliği gebeliği engeller mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
klasik adet sancısı gibi bi ağrı oluyo ara ara belim ağrıyo iştahım biraz fazla açık başkada bi belirtim yok bunlar regl dönemindede olduğu için pek umuduö yok açıkçasıBelirti var mı cano