2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kaç dakika sonra çıktı. Bugün ovu testinden sonra yaptığın mı bu canım
Evet ovüden sonra yaptığım bu çarşamba gününden beri yapıyorum silik kuruma hiç biri cıkmıyordu bugünkü çoktı vallaha ilk on dk bişey yoktu kenara koydum sonradan baktım su falan da tuttum gitmedi

Eşim nöbetçi şuan aşırı derece de yüzüm yanıyor çok değişik bi his. Reglimden önce hiç böyle olmadım.
Eee harika

Bu arada hamilemisiniz :)

Eee ne diyorsun varmı bu testlerin bir hikmeti
Kız valla testler mi kafayı yeri ben mi yedim bilmiyorum yapıyorum negatif, yapıyorum pozitif kan veriyorum negatif oyuncak etti resmen.
Umut ediyorum sende var inanıyorum. Çaktırma ama ben kendimi hep hamile gibi hissediyorum(psikolojik tabi) yakında beni Manisa’ya postalarlar ajsjsjsjsj

Bende hamile hissediyorum ama sıfır belirti yumurtlamadan beri iki defa kasık batması oldu başka olmadı ama bugün öğleden beri sol kadık batması var ya yumurtlama ya gebelik değerlendireyim mi karar veremedim acaba yarın silikleşirse yarın değerlendirsem geç kalmış olurmuyum ki

Şu yumurtlama testlerinden anlamıyorum tek anladığım pik yaptığında birliktelik olucak 3 gün

Bu arada hamilemisiniz :)
Evet adetten bir hafta sonra beta27 çıktı 2 güne bir ver dediler belki başka bir şey olabiliyor diye şimdi 69 oldu çok şükür yani teknik olarak hamileyim elhamdülillah inşallah devamı gelir güzelce benim düşük geçmişi varda insan ister istemez kötü düşünüyor

selam kızlarr varmı pozitif gören bikaç gündür okuyamadım burayı

Candy7777 ne durumdasın?
Ben regl oldm sonunda
Az önce regl oldum canım takvim bugünü gösteriyordu tam gününde oldum yani. Çarşamba günü gidicem tekrar doktora.

Sonunda oldun demek doktora gitmeyi düşünüyor musun

Artimedin ovulasyon testini aldım bn eczaneden cnm hem uygundu yanlışda çıkarmadı
Bide Laboquick kullanmıştım daha önce oda yanlış çıkarmadı
Trendyolda uygun Laboquick,yanında gebelik testi de veriyor
kızlar ben ovulasyon testi sipariş edecem önerdiğiniz marka var mı

D vitamini ve magnezyum eksikliği gebeliği engeller mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Belirti var mı cano
klasik adet sancısı gibi bi ağrı oluyo ara ara belim ağrıyo iştahım biraz fazla açık başkada bi belirtim yok bunlar regl dönemindede olduğu için pek umuduö yok açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…