2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar iki kaybım var gebelik öncesi coraspin kullandınız mı acaba doktor gerek yok dedi ama

Bu gölge değil ama çizgi gibi geldi bana. Ben de hiç böyle çizgi çıkmadı prodoctorda. Ben de bu sabah yaptım. Süt kadar temiz😂
Bak buda days comfort şimdi yaptım bunda yok denecek kadar hayalet sanki yada benim gözler gitti

Eklentiler

• 1000122924.jpg
    1000122924.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 21
Valla ben narkozlu çektirdiğim icin hic birsey hatirlamiyorum 🤣 uyandiktan sonrasindan bahsediyim. Çekildikten sonrası hic ağrim sızım veya kanamam olmadı. 3 gün sonrası da zaten histeroskopi oldum. Hsg ben 15bin ödedim

Rahim filmimide ekledim. 😅 işte bu rahim aylardir birtürlü gebe kalamayan 🤣
Hgs ye çok fazla ödemişsin ben cevat hocaya çekildim.4.500 aneztezisiz

Adet sancılarım çok şiddetli oluyordu, doktor polipten süphelendi. Hsg de teyit etti ve direkt amaliyata aldı. Rahmimi temizledi çok şükür. Polipler temizlendikten sonra sanirim 4 defa adet gördüm ve hiç ağrım olmadı, ilk gün bile. Resmen ağrisiz adet oluyorum artik. Kanamam düzene girdi, kesik kesik geliyordu. Simdi ped yetistiremiyorum. Ayriyetten elim değmişken rahimdede ufak defek şekil bozukluklarini giderdim dedi.
Èger eşinin spermi normal gelirse 3ay icinde gebelik bekliyorum dedi. Sonra eşimin morfoloji 2% hizli sperm 0% yavas ileri hız 15% cikti 🤣 tamamiyla hüsran yani. Doktor dogal gebelikte morfoloji en az 4% bekliyoruz dedi ve 3 ay denememiz icin eve yolladi. Olmazsa Eylül gelin bir sonraki adima bakalim (asilama veya tüp bebek) dedi. Ekim bitecek, gitmedik. Daha dogrusu gidemedim cünkü yurt dışında çalışıyorum.

Benimde bugün yumurtlamadan sonra 8 gün pazartesi daha belli olur umarım bebiş seninledir 🌸 ne gibi belirtin var peki seninle aynıyız 😇
Benim yumurtlamadan beri goguslerimin ağrısı hiç geçmedi kasik ağrısı ve bacak ağrısı bu arada aynıyız benimde 8 gün

Yarın test yapacak olan var mı beraber yapalım bir tane testim kaldı bir umut belki çıkar 😏

Canlar ben hepinizi etiketleyemedim çok sancım var hastaneye gitmeme gerek kalmadı yoğun kanama vardı parça parça birşeyler geliyordu sancım çok tam adete döndüm
Sat 1 Kasım
Bat 1 Aralık
Çok geçmiş olsun cnm
Bidakine güzel sonuç alırsın inşallah ❤️

X