2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

klasik adet sancısı gibi bi ağrı oluyo ara ara belim ağrıyo iştahım biraz fazla açık başkada bi belirtim yok bunlar regl dönemindede olduğu için pek umuduö yok açıkçası
Bndede geçen ay kremsi akıntı vardı yumurtlamadan sonra olmuştu
Yine var şimdi, yumurtlamanın olduğu yerdede bazen batmalar oluyo
Bide meme uçlarım sızlıyor gibi oluyo
Psıkolojık mi belirti mi bilmiyorum

Bndede geçen ay kremsi akıntı vardı yumurtlamadan sonra olmuştu
Yine var şimdi, yumurtlamanın olduğu yerdede bazen batmalar oluyo
Bide meme uçlarım sızlıyor gibi oluyo
Psıkolojık mi belirti mi bilmiyorum
valla inan beklemek kadar zoru yok

Yarın

Yapasım var içim içimi yiyor
Daha bir hafta oldu ama çıkarmı bilmiyom
Burda topicde yumurtlamadan 6 gün sonra çıkmıştı arkadaşda
hemen döllenmiş demekki yumurta 6 gün çok erken bi süre çünkü benim 11.günde çıkmıştı kan vermiştim 15 ti kürtaj olduğum gebeliğimde

Ben de sabah tuttum kendimi yarın yapıcaktım da saat 12yi geçince 4 gün kalmış oldu diye gaza geldim negatiflendim durduk yere. Sabahla akşam yapmak çok büyük fark yaratır mı ya yarın yine de deneyeyim mi

Ben de sabah tuttum kendimi yarın yapıcaktım da saat 12yi geçince 4 gün kalmış oldu diye gaza geldim negatiflendim durduk yere. Sabahla akşam yapmak çok büyük fark yaratır mı ya yarın yine de deneyeyim mi
insan tutamıyo kendini malesef ilk idrar diyolar hep ama istersen yarın sabah tekrarla

Aynen erken erken gebelıkde çıkmıştı onun.geçmiş olsun cnm
hemen döllenmiş demekki yumurta 6 gün çok erken bi süre çünkü benim 11.günde çıkmıştı kan vermiştim 15 ti kürtaj olduğum gebeliğimde

insan tutamıyo kendini malesef ilk idrar diyolar hep ama istersen yarın sabah tekrarla
Sabah yapınca da tüm günüm keyifsiz geçiyor ya, yaptığıma pişman oluyorum gerçi şimdi zaman azalınca daha doğruya yakın çıkabilir geçen sabahki 6 gün kala yaptığımdı. Belirtim falan da yok açıkcası varsa da anlamıyorum tecrübesizim ama akıntım da yok

Canım jelin adı ne ve nerden alına bilir
Gynoseed jel trendyoldan aldım ben ama bir gebenin günlüğü diye bi site var zaten onların ürünü ordan da alabilirsin ben bu ay onunla da denedim bat 9 Kasım bakalım ise yarıcak mı ilk denememde ise yaramadı ama burdan bi arkadaş denedi o ay hamile kaldı o yüzden tekrar denemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…