2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ben 2 yıl kullandım yasmini bırakalı 5 ayım hala deniyoruz doktor maksimum 3 ayda kalırsın dedi ama bekliyoruz hala
Neden maksimum 3 ay dedi daha mı kolay oluyormuş o şekilde hamile kalmak? Bi de düzensizlik yaşadın mı ilacı bıraktıktan sonra. Benim gecikiyor regl acaba o yüzden mi

canım adete yakın ovu pozitifse kist varsa kistte pozitif çıkarıyo bilgin olsun regl olmazsan bi kontrole git yumurtan çatlamamış olabilir
Kistim yok canım bide hiç adete yakın pozitif olmazdı olduğunda hep gebelik çıktı böyle patlayacak kadar pik mi yapıyormuş kist ?? Bilemedim

Aminnnn inşallah canım benim

Bugünü de test görseli atmadan geçmeyeyim. Bat 1 gün geçti takvime göre. Erken gebelik testi yaptım sabah idrarı değil.

Eklentiler

• IMG_20241028_172709.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 51
Benim de oluyor. Ateş takibi yapmadım ama

Bugünü de test görseli atmadan geçmeyeyim. Bat 1 gün geçti takvime göre. Erken gebelik testi yaptım sabah idrarı değil.
Kız yeminle bişi gördüm sanki gözlerim bozulmadıysa yarın ilk şeyler yeniden yap.
Benimde bugün oldu ayaklarım ellerim üşüyor yüzüm hem kıpkırmızı hemde yanıyordu birkaç gün önce yine oldu senin durumun ne canım regl mi bekliyorsun
Evet kuzum regli bekliyorum belki regli belirtisidir ama yüzüm yanıyor böyle aşırı derece kızarıyor değişik bişi ellerim güz gibi ayaklarımda öyle yüzüm ateş. Yumurtluyor olamam diye düşünüyorum çünkü 6 gün kaldı ay bilemiyorum. Kafayı yedim

Şuan ölçtüm : yüzüm 37.4
Ellerim 35.8
Boynum 36.9
Ayakklarım 32.8

Ara ara yüzüm böyle ateş basıyor geçiyor.

Bu arada bu güne kadar yaptığım artimedler silik çizgi bile oluşturmazken bugünkü oluşturmuş hatta renkte oynama yapınca da belli

Eklentiler

• IMG_6229.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_6228.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 40
Benim adetim asla şaşmazdı bu ay bende ikinci kez beyaz akıntı falan geldi 15. Günde ben de heralde gebelik belirtisi falandır. yumurtlamıyorumdur heralde demiştim. ama yumurtlamaymış çünkü geç döllenme olmuş ve betaya göre bakınca o günler yumurtlamışım görünüyor şok oldum. Geç döllenme olayının bende olacağına ihitmal vermezdim. Bence değerlendir yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…