Haklısın canımİnşallah canım benim Rabbim geciktiriyorsa vardır bi nedeni :)
Neden maksimum 3 ay dedi daha mı kolay oluyormuş o şekilde hamile kalmak? Bi de düzensizlik yaşadın mı ilacı bıraktıktan sonra. Benim gecikiyor regl acaba o yüzden miBen 2 yıl kullandım yasmini bırakalı 5 ayım hala deniyoruz doktor maksimum 3 ayda kalırsın dedi ama bekliyoruz hala
Hayırlısı olsun kuzum yeni döngünde Allah nasip eder inşallah
Yok anacım bekleyeyim iki gün ak kara belli olur ya değerlendirsem mi sence ya gebelik varsa bir sıkıntı olmasınKuzucum testler bu sıra sanırım hepsi bozuk kafata yemiş asjsjsjsjjbak diyorum sana git kan ver için rahat etsin
Kistim yok canım bide hiç adete yakın pozitif olmazdı olduğunda hep gebelik çıktı böyle patlayacak kadar pik mi yapıyormuş kist ?? Bilemedimcanım adete yakın ovu pozitifse kist varsa kistte pozitif çıkarıyo bilgin olsun regl olmazsan bi kontrole git yumurtan çatlamamış olabilir
Valla iki ucu şeyYok anacım bekleyeyim iki gün ak kara belli olur ya değerlendirsem mi sence ya gebelik varsa bir sıkıntı olmasın
Aminnnn inşallah canım benimKuzum herşey olacağına varır kendini stres yapma . Bende kendimi dinlemeyi bıraktım. Bugün doktora gittim kan sonucu yine negatif gördüm benim için bitti ama insan yine de kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmak istemiyor. Hakkımız da hayırlısı olsun. Güzel haberler alalım.
Hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umut Allahım Ocak ayına girmeden sevindirsin hepimizi
Ay inşallah canım ya yeni yıla hamiş girelim inşallah hepimizHayırlısı olsun canım yeni ay yeni umut Allahım Ocak ayına girmeden sevindirsin hepimizi
Aminnnnn inşallah canımAy inşallah canım ya yeni yıla hamiş girelim inşallah hepimiz
Benimde bugün oldu ayaklarım ellerim üşüyor yüzüm hem kıpkırmızı hemde yanıyordu birkaç gün önce yine oldu senin durumun ne canım regl mi bekliyorsun
Benim de oluyor. Ateş takibi yapmadım ama
Kız yeminle bişi gördüm sanki gözlerim bozulmadıysa yarın ilk şeyler yeniden yap.Bugünü de test görseli atmadan geçmeyeyim. Bat 1 gün geçti takvime göre. Erken gebelik testi yaptım sabah idrarı değil.
Evet kuzum regli bekliyorum belki regli belirtisidir ama yüzüm yanıyor böyle aşırı derece kızarıyor değişik bişi ellerim güz gibi ayaklarımda öyle yüzüm ateş. Yumurtluyor olamam diye düşünüyorum çünkü 6 gün kaldı ay bilemiyorum. Kafayı yedimBenimde bugün oldu ayaklarım ellerim üşüyor yüzüm hem kıpkırmızı hemde yanıyordu birkaç gün önce yine oldu senin durumun ne canım regl mi bekliyorsun
Hafif silik bir çizgi var gibiBugünü de test görseli atmadan geçmeyeyim. Bat 1 gün geçti takvime göre. Erken gebelik testi yaptım sabah idrarı değil.
Bu arada bu güne kadar yaptığım artimedler silik çizgi bile oluşturmazken bugünkü oluşturmuşKız yeminle bişi gördüm sanki gözlerim bozulmadıysa yarın ilk şeyler yeniden yap.
Evet kuzum regli bekliyorum belki regli belirtisidir ama yüzüm yanıyor böyle aşırı derece kızarıyor değişik bişi ellerim güz gibi ayaklarımda öyle yüzüm ateş. Yumurtluyor olamam diye düşünüyorum çünkü 6 gün kaldı ay bilemiyorum. Kafayı yedim
Şuan ölçtüm : yüzüm 37.4
Ellerim 35.8
Boynum 36.9
Ayakklarım 32.8
Ara ara yüzüm böyle ateş basıyor geçiyor.
Kaç dakika sonra çıktı. Bugün ovu testinden sonra yaptığın mı bu canımBu arada bu güne kadar yaptığım artimedler silik çizgi bile oluşturmazken bugünkü oluşturmuşhatta renkte oynama yapınca da belli
Benim adetim asla şaşmazdı bu ay bende ikinci kez beyaz akıntı falan geldi 15. Günde ben de heralde gebelik belirtisi falandır. yumurtlamıyorumdur heralde demiştim. ama yumurtlamaymış çünkü geç döllenme olmuş ve betaya göre bakınca o günler yumurtlamışım görünüyor şok oldum. Geç döllenme olayının bende olacağına ihitmal vermezdim. Bence değerlendir yine de.Kız yeminle bişi gördüm sanki gözlerim bozulmadıysa yarın ilk şeyler yeniden yap.
Evet kuzum regli bekliyorum belki regli belirtisidir ama yüzüm yanıyor böyle aşırı derece kızarıyor değişik bişi ellerim güz gibi ayaklarımda öyle yüzüm ateş. Yumurtluyor olamam diye düşünüyorum çünkü 6 gün kaldı ay bilemiyorum. Kafayı yedim
Şuan ölçtüm : yüzüm 37.4
Ellerim 35.8
Boynum 36.9
Ayakklarım 32.8
Ara ara yüzüm böyle ateş basıyor geçiyor.