Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bir gende sadece heterozigot çıktıGenetik bakıldı mi
Geçmiş oykunde dusukte varsa ve yas 30 ustuyse artik kan sulandirici igne zorunlu hale getirildiEvet bir gende sadece heterozigot çıktı
Gebe kalırsan başlarız dedi gebelşk öncesi gerek yok dedi benim de içimde hep bir acaba kullansam mı şüphesi varGeçmiş oykunde dusukte varsa ve yas 30 ustuyse artik kan sulandirici igne zorunlu hale getirildi
Doktorun neye dayanarak istemedi onu bilemedim
Gebelik öncesi gerek yok canimGebe kalırsan başlarız dedi gebelşk öncesi gerek yok dedi benim de içimde hep bir acaba kullansam mı şüphesi var
Tamam çok teşekkür ederim burda bazı kızların gebelşk öncesi kullandığını da okudum ondan sordum bakalım bu ay hsg çektirdim umarım bu sefer sağlıklı ilerler olursaGebelik öncesi gerek yok canim
Gebe kalininca baslaniyor bu dogru
Hani ben hamilesin ve ona ragmen baslamadi sandim kusura bakma
Suan kullanmasan da bir sey olmaz onemli olan hamilelik zamani
canım hoşgeldin ben erken regl oldum sat 30 ekim bat 27 kasım güncellermisinMerhaba kızlar iyisinizdir umarım hepiniz. Ben yokken noldu neler değişti. Hamiş olanlar varmı. Adet olanlar. Bende 10 gün gecikmeyle oldum adetimi
Belirti yok bende sadece göğüs ağrısı var iki gündür midem ağrıyor sadece başka da bir durum yokSenin belirtilerin var mı
Ben kullaniyordum hala devam ediyorum(gebelik var) ama benim durumum covid asisi sonrasi pihti atmasiyla alakali riskli gruptayim o yuzden canimTamam çok teşekkür ederim burda bazı kızların gebelşk öncesi kullandığını da okudum ondan sordum bakalım bu ay hsg çektirdim umarım bu sefer sağlıklı ilerler olursa
Sağlıcakla kucağınıza alın teşekkürler biraz hareketsizim bu aralar yürüyüş iyi gelecekBen kullaniyordum hala devam ediyorum(gebelik var) ama benim durumum covid asisi sonrasi pihti atmasiyla alakali riskli gruptayim o yuzden canim
İcin rahat olsun yuruyus yap yemene dikkat et yumurta guclendirici havuc incir avakado ceviz süt (laktozsuz) tuket bebiste gelir inşallah
Ben adetime 3 gun kala ogrenmistim varsa cikar insallah canimKızlar akşam kan vermeye gidicem adetime 5 6 gün kaldı varsa çıkar mı hiç test yapıp strese sokmak istemiyorum kendimi dün yaptığım testte hayalet çizgi görmüştüm
Tmm olurBen varım ama pek umutlu değilim yani ama birlikte yapalim
Bende diğer hamikeliklerim de erken öğrendim ama kaç gün erken öğrendim onu hatırlamıyorum bence de varsa kesin çıkıcaktırBen adetime 3 gun kala ogrenmistim varsa cikar insallah canim
Bende aynı durumdayım bugün bat test yaptım sabah hiçbir şey yok ama ben umutlanmıyorum ya olsa çıkardıBenim yumurtlama 18iydi bugün bat günüm testlerim negatif artık regl bekliyorum ama bir yandan da merak ediyorum.
geç döllenme falan duyuyoruz ya öyle olunca yumurtlama tarihi daha geç olunca mı oluyor. Hala içten içe beklentim olması çoo mu anormal. Tecrübesizim biraz ihtimal yoksa da bileyim
Ben de dün akşam kaset yaptım ama sabah yapmak bile içimden gelmedi.Umarım reglimiz geliyorsa gecikmez de kafamız rahatlar öbür aya odaklanırızBende aynı durumdayım bugün bat test yaptım sabah hiçbir şey yok ama ben umutlanmıyorum ya olsa çıkardı
Yarın test yapacak olan var mı beraber yapalım bir tane testim kaldı bir umut belki çıkar
Ben varım ama pek umutlu değilim yani ama birlikte yapalim
Aslında bozuk değilde idrar çok damlatmış oluyorsun 3 damla yeter bu testlereEki Görüntüle 3498106
Dayanamadım yaptım ama bu pembelik dağılmayınca bozuk mu oluyor daha önce böyle dağılmamıştı 10dk fln oldu