- 29 Aralık 2021
- 1.018
- 805
Günaydın yaptın mıSabah yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın yaptın mıSabah yapıcam
Yaptım çok hafif çizgi var gibi bn bile zor görüyorum bakalım koyulaşcakmıGünaydın yaptın mı
Benimki de öyle . Kırmızı kart görene kadar umut varYaptım çok hafif çizgi var gibi bn bile zor görüyorum bakalım koyulaşcakmı
Benimki de öyle . Kırmızı kart görene kadar umut var
Benimde takvime göre 9 gün. her takvim farklı gösteriyor şuan 3-4-5 Kasım bat olarak görünüyor takvimlerde . Hayırlısı ya. Kırmızı kart görürsemde yola devam . Heyecanlı bekleyişlerAynen cnm .benim daha erken zaten yumurtlama gününden 7.gün
Benim testimde bu karartınca var gibi duruyoBenimde takvime göre 9 gün. her takvim farklı gösteriyor şuan 3-4-5 Kasım bat olarak görünüyor takvimlerde . Hayırlısı ya. Kırmızı kart görürsemde yola devam . Heyecanlı bekleyişler
Ay bilemedim kiBenim testimde bu karartınca var gibi duruyo
Bide siyah çizgi çıktı o neyin nesi anlamadım
Awox un erken gebelik almıştım
Merhaba sizde ya da eşinizde herhangi bir sorun varmıydı bende jeli aldımda denicem bu ayGynoseed jel trendyoldan aldım ben ama bir gebenin günlüğü diye bi site var zaten onların ürünü ordan da alabilirsin ben bu ay onunla da denedim bat 9 Kasım bakalım ise yarıcak mı ilk denememde ise yaramadı ama burdan bi arkadaş denedi o ay hamile kaldı o yüzden tekrar denemek istedim
Amin canım benim Allah hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursunHayırlısı olsun sağlıklı olsun Rabbim sana bağışlasın cnm
Merhaba canım sende mi jel kullandın hamileYaaa hatırladım! Sizdiniz bana gynoseed tavsiye eden. Şimdi daha çok sevindim. ay inşallah bana da iyi gelir
Kuzum dikkatli bakınca çok hafif görülüyor gibi. Benim umudum yok maalesef. Aşırı sarı bi akıntım başladı, sol kaşığım inanılmaz batıyor, belim kopuyor bat 5 gün var. Regli belirtileri büyük ihtimalle. Umudum yok
Ya ama gerçekte baktığımda da bembeyaz gibi tabanı gözümle hiç seçemiuorumKuzum dikkatli bakınca çok hafif görülüyor gibi. Benim umudum yok maalesef. Aşırı sarı bi akıntım başladı, sol kaşığım inanılmaz batıyor, belim kopuyor bat 5 gün var. Regli belirtileri büyük ihtimalle. Umudum yok
Ya ama gerçekte baktığımda da bembeyaz gibi tabanı gözümle hiç seçemiuorum
Bu kadar erken başlarmıydı ki regl belirtileriiiniz ay bilemedim benim de umudum azaldı ama içten içe de beklentime de engel olamıyorum
Beklemekten başka çaremiz yok :)yumurtlamanın 9.günü çatlamanın 8. günü negatif benimde
Canım çok geçmiş olsun. Adını söyleyip mi okumak gerekiyor. Rabbim acil şifalar versinKızlar lütfen yardımcı olur musunuz
Lütfen ablamın eşi için Yâ Şafi okur musunuz?
Merhaba herkese. Ablamın eşinde böbrek yetmezliği var 3 senedir. Geçen sene bönrek nakli oldu bir süre iyileşir gibi oldu ama maalesef nakil olan böbreği de iflas etmeye başlamış. İki gün önce apar topar hastaneye kaldırdılar. 8 gündür idrar çıkışı sağlanamamış. Şuan yoğun bakımda nabzı düşüp...www.kadinlarkulubu.com
Canım naptın ya bugünde eve gelince ovalüsyon yaptım ve pil hatta kontrol çizgisi daha silik ondan anlamadım normalde yumurtlama zamanı bile bu kadar koyu görmemiştim elimde test yok eczane zaten kapalı kan da testte görmeden vermek istemiyorum testlerim en geç yarın gelir ne diyorsun durumuma bugün bel ağrım vardı biraz özellikle sabah hafifte kasık ağrısı bugün yaptığım ovalüsyonBeklemekten başka çaremiz yok :)