2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ben dayanamadım yaptım 😀 As6 As6

Eklentiler

• B5D68572-A73F-4430-9C4C-3F58A8EC179B.jpeg
    B5D68572-A73F-4430-9C4C-3F58A8EC179B.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 73
  • Beğen
Reactions: As6
Aynen cnm .benim daha erken zaten yumurtlama gününden 7.gün
Benimde takvime göre 9 gün. 👀 her takvim farklı gösteriyor şuan 3-4-5 Kasım bat olarak görünüyor takvimlerde . Hayırlısı ya. Kırmızı kart görürsemde yola devam . Heyecanlı bekleyişler 😍

• Muhteşem
Benimde takvime göre 9 gün. 👀 her takvim farklı gösteriyor şuan 3-4-5 Kasım bat olarak görünüyor takvimlerde . Hayırlısı ya. Kırmızı kart görürsemde yola devam . Heyecanlı bekleyişler 😍
Benim testimde bu karartınca var gibi duruyo
Bide siyah çizgi çıktı o neyin nesi anlamadım
Awox un erken gebelik almıştım

Eklentiler

• Screenshot_20241029_092351_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20241029_092351_Photo Editor.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 20241029_092057.jpg
    20241029_092057.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 47
Gynoseed jel trendyoldan aldım ben ama bir gebenin günlüğü diye bi site var zaten onların ürünü ordan da alabilirsin ben bu ay onunla da denedim bat 9 Kasım bakalım ise yarıcak mı ilk denememde ise yaramadı ama burdan bi arkadaş denedi o ay hamile kaldı o yüzden tekrar denemek istedim
Merhaba sizde ya da eşinizde herhangi bir sorun varmıydı bende jeli aldımda denicem bu ay

As6 As6 pr3nses21 pr3nses21 kızlar ben de yaptım ama benim 12. Gün yumurtlamadan sonra benim olsa çıkardı sanki artık ya erken test bi de bu:/ umarım sizinki koyulaşırr🌸

Eklentiler

• IMG_2424.jpeg
    IMG_2424.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 42
As6 As6 pr3nses21 pr3nses21 kızlar ben de yaptım ama benim 12. Gün yumurtlamadan sonra benim olsa çıkardı sanki artık ya erken test bi de bu:/ umarım sizinki koyulaşırr🌸
Kuzum dikkatli bakınca çok hafif görülüyor gibi. Benim umudum yok maalesef. Aşırı sarı bi akıntım başladı, sol kaşığım inanılmaz batıyor, belim kopuyor bat 5 gün var. Regli belirtileri büyük ihtimalle. Umudum yok 👀😀

• Beğen
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz😔🙏

Kuzum dikkatli bakınca çok hafif görülüyor gibi. Benim umudum yok maalesef. Aşırı sarı bi akıntım başladı, sol kaşığım inanılmaz batıyor, belim kopuyor bat 5 gün var. Regli belirtileri büyük ihtimalle. Umudum yok 👀😀
Ya ama gerçekte baktığımda da bembeyaz gibi tabanı gözümle hiç seçemiuorum 😔
Bu kadar erken başlarmıydı ki regl belirtileriiiniz ay bilemedim benim de umudum azaldı ama içten içe de beklentime de engel olamıyorum🤣

yumurtlamanın 9.günü çatlamanın 8. günü negatif benimde 🫣

Eklentiler

• IMG_7987.jpeg
    IMG_7987.jpeg
    252,1 KB · Görüntüleme: 35
  • Beğen
Ya ama gerçekte baktığımda da bembeyaz gibi tabanı gözümle hiç seçemiuorum 😔
Bu kadar erken başlarmıydı ki regl belirtileriiiniz ay bilemedim benim de umudum azaldı ama içten içe de beklentime de engel olamıyorum🤣

yumurtlamanın 9.günü çatlamanın 8. günü negatif benimde 🫣
Beklemekten başka çaremiz yok :)

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz😔🙏
Canım çok geçmiş olsun. Adını söyleyip mi okumak gerekiyor. Rabbim acil şifalar versin

Beklemekten başka çaremiz yok :)
Canım naptın ya bugünde eve gelince ovalüsyon yaptım ve pil hatta kontrol çizgisi daha silik ondan anlamadım normalde yumurtlama zamanı bile bu kadar koyu görmemiştim elimde test yok eczane zaten kapalı kan da testte görmeden vermek istemiyorum testlerim en geç yarın gelir ne diyorsun durumuma bugün bel ağrım vardı biraz özellikle sabah hafifte kasık ağrısı bugün yaptığım ovalüsyon

Eklentiler

• IMG_6322.jpeg
    IMG_6322.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6319.jpeg
    IMG_6319.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 33
X