2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Aynen inşallah öyle olur artık belirti aramıycam kesinlikle
Biraz da hata bizde kendimizi çok dinliyoruz. Herşey güzel olucak :)
Testler de sıkıntı var biraz da olsa. Kötü düşünme çağırmada . Gidip kan vermiş miydin ?

benim 9 gün oldu sizle aynı durumdayım

Testler de sıkıntı var biraz da olsa. Kötü düşünme çağırmada . Gidip kan vermiş miydin ?
Vermedim canım oğlumu 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim o nedenle beklemedeyim

Biraz testlerde koyulaşma olsa gidip vercem kanı diyorum acaba kimyasal olabilir mi

Bende senin gibi düşünmeye başladım testler hep silik 4 gün gecikme ama testlerde koyulaşma yok
Testler kafayı yemiş bu dönemde kim kafayı yemedi ki zaten
Bende sizinleyim canım takiptesiniz ben tarafından. Ne diyoruz devam ke inşallah Kasım ayı hepimize uğurlu gelir
17 Kasım da oğlum 2 yaşına girecek. Kırmızı kart görürsem belki kasımda bende güzel haber alırım oğlumun şansına. 2 gündür gidip gelip karnımı öpüyor anlamadım gitti

Aynen bende öyle düşündüm gebelik yoksa gelmesi en iyisi. İnşallah sende belirsizlikten kurtulursun canım

Valla öyle sürekli memelerimi sıkıyorum yok şuramda batma var sancı var off yeeettthhheeeerrr dinlemiycem artık kendimi

Mesela benim şuan kasıklarım ağrıyor sanki regli olacakmışım gibi, yüzüm de ateş gibi oluyor ateş basıyor sanki son bir kaç gündür. Kaşık ağrısı böyle sanki bıçak saplanıyor. 6 veya 5 gün var. Regli olursam direk ovu testi alacağım. Tavsiyesi olan var mı ? Daha önce bir gebenin günlüğünü kullandım ama stok yok

İnşallah canım baktım olmuyor mecbur hastaneye gidecem
Ben de çarşamba günü gidecem büyük ihtimalle. İnşallah sana gerek kalmaz kuzum güzel haberi alırsın. Çünkü doktor işleri biraz yıpratıcı olabiliyor

Benim oğlum da 21 Kasım 4 yaşına girecek inşallah Kasım ayı hepimize uğurlu gelir

Kızlar ben de 5 aylık evliyim beş aydır deniyoruz regle 3 gün var göğüs hassasiyeti ve sol kasık ağrısı var sizleri okuyup dikkate alıyorum dediğiniz gibi hamilelik yoksa erken olsak keşke bı ümit hamile miyiz diye beklemekten hasta olcaz herşeyi belirti sayardım bu ay rahat bıraktım kendimi ve sadece sizleri okudum dinledim iki veya üç test denedim hayalet çizgiler gördüm heralde ama ümidimi yitirmedim Allah benim gibi bekleyen ve isteyen bütün kardeşlerime hayırlısıyla ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…