2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

İnanır mısın aynısını yaşıyorum bugün adet olmam lazım sabah kaset test yaptım negatif. Bugün akıntım çoğaldı sol kasıkta ağrı var. Bilmiyorum kist falan mı oldu diye korkmuyor değilim üstelik duphaston kullanmıştım çok düzenliydi.
Kuzum sende gitsene acile kan verin 😍

İnanır mısın aynısını yaşıyorum bugün adet olmam lazım sabah kaset test yaptım negatif. Bugün akıntım çoğaldı sol kasıkta ağrı var. Bilmiyorum kist falan mı oldu diye korkmuyor değilim üstelik duphaston kullanmıştım çok düzenliydi.
Canım ovalüsyon testi yaptım işte bildiğin yumurtlama gösteriyor

kızlar ben ovulasyon testi sipariş edecem önerdiğiniz marka var mı
Ben oğlumda bir gebenin günlüğünden sipariş vermiştim.Tekrar sipariş vermek istedim ama stok yokmuş. Regli olursam bende hemen sipariş vereceğim ovu testi. Araştırma yapıyorum

Ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yani testte görmeden gitmek istemiyorum daha önce o şekilde oldu o daha bir yıkım oluyor
Kuzum testler 25-50 degeri algılıyormuş. Varsa da şuan kan da çıkar. Kendini de stres ermemiş olursun ?

Kızlar selam birkaç gün önce silik bir erken gebelik testi atmıştım buraya prodoctor marka yumurtlamadan sonra 10.11.ve 12.günlerde sonradan oluşan bir silik çizgi cıkarmıştı ilk on dakika değil ama ben uzun zamandır kullandığım marka ve hiç kuruma çizgisi dahi çıkarmazdı neyse tabi kaset testte yapıyordum ve onlar negatifti bugün normalde yumurtlamadan sonra 14.günüm eğer gebelik oluşmadıysa genelde hep adet olduğum gündür adeti beklerken olmadım neyse eve gelince bugün az önce ovalayın testi yaptım ve kopkoyu çıktı normalde gebelikte de koyu cıktıgını biliyorum şimdi ben tekrar mı yumurtluyorum yoksa hamilemiyim evde artimed kaset test vardı yaptım ama negatif ben bişey anlamadım yaaa erken gebelik testim de yok napim şimdi ben S Sunsun9 Candy7777 Candy7777 @Orangegreysky @Zumruduanka96 pr3nses21 pr3nses21
Ovulasyon testlerini bilmiyorum canım regl günün geçince kan ver bence emin olursun hem. Ya da erken gebelik testi alıp onunla dene yarın sabah

Bugün kargoya verilmiş canım. Cuma günü gelecekmiş. Şuan evde yeni aldıklarım var yapmıyorum bekliyorum. Reglime 2 uygulamaya göre birinde 5, birinde 6 gün var yazıyor. Testlerin hepsi bozuktu bence👀 eğer olduysa takvime göre 21 inde yumurtlamam görünüyor. 20 sinde birliktelik oldu 24 ünde de oldu. Varsa da puan çıkmaz. İnanılmaz derecede sol kaşık batması ve ağrısı var.
Benim de sol kasığımda batma var özellikle eğildiğimde artıyor. Regl olmadan önceki gece baş ağrım olur hatta o şekilde emin olurum geleceğine. Cumartesi gecesi aynı şekilde başım ağrıdı ama pazar günü regl gelmedi. Doğum kontrol hapını bıraktığım için gecikme olacak sanırım

Ovulasyon testlerini bilmiyorum canım regl günün geçince kan ver bence emin olursun hem. Ya da erken gebelik testi alıp onunla dene yarın sabah
Regl günüm diye bir günüm yok ki düzensiz benim ama yumurtlama gördükten sonra eğer gebelik yoksa 14.gün kesin adet oluyorum ve bugün 14.gün hiç adet olacakmışım gibi de değil… daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda da ovalüsyon hep yumurtlamış gibi pik yapardı acaba mı dedim ama kader test negatif yani ya hamilelik var yada tekrar yumurtluyorum şaşkınım Şuan

Benim de sol kasığımda batma var özellikle eğildiğimde artıyor. Regl olmadan önceki gece baş ağrım olur hatta o şekilde emin olurum geleceğine. Cumartesi gecesi aynı şekilde başım ağrıdı ama pazar günü regl gelmedi. Doğum kontrol hapını bıraktığım için gecikme olacak sanırım
Benim yüzüme ateş basıyor , kasığıma sizlama batma oluyor. Haptan dolayı gecikme olabikiyormuş kuzum.

Regl günüm diye bir günüm yok ki düzensiz benim ama yumurtlama gördükten sonra eğer gebelik yoksa 14.gün kesin adet oluyorum ve bugün 14.gün hiç adet olacakmışım gibi de değil… daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda da ovalüsyon hep yumurtlamış gibi pik yapardı acaba mı dedim ama kader test negatif yani ya hamilelik var yada tekrar yumurtluyorum şaşkınım Şuan
Uzak değilse hastane bence bi git kuzucum

Sosyallanne Sosyallanne kuzum benimde 2 tane kaybım var oğlumdan önce seni çok iyi anlıyorum. Yaşadığım sıkıntılar beni mahvetmişti. 3 denememizde oğluma hamile kalmıştım. 😍 uzak değilse cidden bir git kan ver.

Uzak değilse hastane bence bi git kuzucum
Yok canım ya cidden bende travma yarattı kan verip sonuç hüsran olunca birde uzağım biraz hastaneye gebelik testi sipariş ettim bir iki güne gelir elimde sadece artimedin iki tane kaset testi var belkide tekrar yumurtlama bilmiyorum onura ovalayın yarın silikleşirse anlarım bekleyeyim ben en iyisi

Sosyallanne Sosyallanne kuzum benimde 2 tane kaybım var oğlumdan önce seni çok iyi anlıyorum. Yaşadığım sıkıntılar beni mahvetmişti. 3 denememizde oğluma hamile kalmıştım. 😍 uzak değilse cidden bir git kan ver.
5 gebelik kaybım var baya kötü zamanlar geçirdim Oyüzden gidip versem negatif cıksa beni çok etkiler psikolojik olarak Oyüzden evde testte görmeden gitmeyecek diyorum hep 😕

Bnce bu gunu değerlendırmemezlık yapma
Belki gercekden yumurtlama oluyodur

Merhaba kızlar, benim de bat dündü ama regl olmadım hala bu sabah kaset test yaptım çıkmadı. Bekliyorum.Doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 senedir geçen ay bıraktım. İlaçsız ilk döngüm yani o yüzden gecikme yaşıyor olabilir miyim sizce. Uzun süre kullanıp bırakan var mı
Ben 2 yıl kullandım yasmini bırakalı 5 ayım hala deniyoruz doktor maksimum 3 ayda kalırsın dedi ama bekliyoruz hala

Yaaa neden adet olmuyor dün en geç bugün olamam lazımdı. Testler negatif. Kist falan mi oldu acaba ya. Nefret ediyorum sebepsiz gecikmelerden😤

X