3-4 yazıyordu ama geçmemiştim aslında da bilemedim ince bi çizgi görüyorum aslında ama dikkate almasam mı bilemedim ya da dağılma mı yanıltıyor beniAslında bozuk değilde idrar çok damlatmış oluyorsun 3 damla yeter bu testlere
Suya tuttun mu canimEki Görüntüle 3498106
Dayanamadım yaptım ama bu pembelik dağılmayınca bozuk mu oluyor daha önce böyle dağılmamıştı 10dk fln oldu
Tutmadım ama tutabilirim kısa süre tutup çekiyor muyuzSuya tuttun mu canim
Damlalığıyla 3-4 damla damlatabilirsin canımTutmadım ama tutabilirim kısa süre tutup çekiyor muyuz
Bence sen yine de başka bir test daha yap bu biraz şüpheli oldu3-4 yazıyordu ama geçmemiştim aslında da bilemedim ince bi çizgi görüyorum aslında ama dikkate almasam mı bilemedim ya da dağılma mı yanıltıyor beni
Teşekkürler dediğinizi yapınca daha netleşti heralde kuruma çizgisiymiş gördüğümDamlalığıyla 3-4 damla damlatabilirsin canım
Yarın sabah deneyeyim teşekkürlerBence sen yine de başka bir test daha yap bu biraz şüpheli oldu
Referans dışı bir değer olunca o kısım kırmızıya boyanıyor sayfayı ilk açtığınızda beta hcg kısmı kırmızımıydıKızlar merhaba bugün kan verdim ama anlamadım referans birimi ile sonuç birimi aynı değil referans mililitre sonuç birimi litre kafam karıştı gecikmemin 14. Günü yardımcı olur musunuz
Ayyy hatırlamıyorum ki hiç dikkat etmedimReferans dışı bir değer olunca o kısım kırmızıya boyanıyor sayfayı ilk açtığınızda beta hcg kısmı kırmızımıydı
Tekrar girip bakabilirsin sonuçlar kısmında direkt kırmızıdır zaten refarans dışıysa eğerAyyy hatırlamıyorum ki hiç dikkat etmedim
Bu beta değeri gebelik yok diyor. 0-10 arasında değer negatiftir. Yüksek çıksaydı gebelik var denebilirdi.Kızlar merhaba bugün kan verdim ama anlamadım referans birimi ile sonuç birimi aynı değil referans mililitre sonuç birimi litre kafam karıştı gecikmemin 14. Günü yardımcı olur musunuz