2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Aslında bozuk değilde idrar çok damlatmış oluyorsun 3 damla yeter bu testlere
3-4 yazıyordu ama geçmemiştim aslında da bilemedim ince bi çizgi görüyorum aslında ama dikkate almasam mı bilemedim ya da dağılma mı yanıltıyor beni

Kızlar merhaba bugün kan verdim ama anlamadım referans birimi ile sonuç birimi aynı değil referans mililitre sonuç birimi litre kafam karıştı gecikmemin 14. Günü yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_1304.png
    74,1 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar merhaba bugün kan verdim ama anlamadım referans birimi ile sonuç birimi aynı değil referans mililitre sonuç birimi litre kafam karıştı gecikmemin 14. Günü yardımcı olur musunuz
Referans dışı bir değer olunca o kısım kırmızıya boyanıyor sayfayı ilk açtığınızda beta hcg kısmı kırmızımıydı

Bu beta değeri gebelik yok diyor. 0-10 arasında değer negatiftir. Yüksek çıksaydı gebelik var denebilirdi.

Kızlar 26ekimde 69 du betam 1 kasımda 256. Az artmış gibi geldi bana. Böyle bir durum yaşayan var mı. 2 güne bir 2 ye mi katlaması gerekiyor illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…