2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kuzum sende gitsene acile kan verin

Canım ovalüsyon testi yaptım işte bildiğin yumurtlama gösteriyor

kızlar ben ovulasyon testi sipariş edecem önerdiğiniz marka var mı
Ben oğlumda bir gebenin günlüğünden sipariş vermiştim.Tekrar sipariş vermek istedim ama stok yokmuş. Regli olursam bende hemen sipariş vereceğim ovu testi. Araştırma yapıyorum

Ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yani testte görmeden gitmek istemiyorum daha önce o şekilde oldu o daha bir yıkım oluyor
Kuzum testler 25-50 degeri algılıyormuş. Varsa da şuan kan da çıkar. Kendini de stres ermemiş olursun ?

Ovulasyon testlerini bilmiyorum canım regl günün geçince kan ver bence emin olursun hem. Ya da erken gebelik testi alıp onunla dene yarın sabah

Benim de sol kasığımda batma var özellikle eğildiğimde artıyor. Regl olmadan önceki gece baş ağrım olur hatta o şekilde emin olurum geleceğine. Cumartesi gecesi aynı şekilde başım ağrıdı ama pazar günü regl gelmedi. Doğum kontrol hapını bıraktığım için gecikme olacak sanırım

Ovulasyon testlerini bilmiyorum canım regl günün geçince kan ver bence emin olursun hem. Ya da erken gebelik testi alıp onunla dene yarın sabah
Regl günüm diye bir günüm yok ki düzensiz benim ama yumurtlama gördükten sonra eğer gebelik yoksa 14.gün kesin adet oluyorum ve bugün 14.gün hiç adet olacakmışım gibi de değil… daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda da ovalüsyon hep yumurtlamış gibi pik yapardı acaba mı dedim ama kader test negatif yani ya hamilelik var yada tekrar yumurtluyorum şaşkınım Şuan

Benim yüzüme ateş basıyor , kasığıma sizlama batma oluyor. Haptan dolayı gecikme olabikiyormuş kuzum.

Uzak değilse hastane bence bi git kuzucum

Sosyallanne kuzum benimde 2 tane kaybım var oğlumdan önce seni çok iyi anlıyorum. Yaşadığım sıkıntılar beni mahvetmişti. 3 denememizde oğluma hamile kalmıştım. uzak değilse cidden bir git kan ver.

Uzak değilse hastane bence bi git kuzucum
Yok canım ya cidden bende travma yarattı kan verip sonuç hüsran olunca birde uzağım biraz hastaneye gebelik testi sipariş ettim bir iki güne gelir elimde sadece artimedin iki tane kaset testi var belkide tekrar yumurtlama bilmiyorum onura ovalayın yarın silikleşirse anlarım bekleyeyim ben en iyisi

5 gebelik kaybım var baya kötü zamanlar geçirdim Oyüzden gidip versem negatif cıksa beni çok etkiler psikolojik olarak Oyüzden evde testte görmeden gitmeyecek diyorum hep

Bnce bu gunu değerlendırmemezlık yapma
Belki gercekden yumurtlama oluyodur

Ben 2 yıl kullandım yasmini bırakalı 5 ayım hala deniyoruz doktor maksimum 3 ayda kalırsın dedi ama bekliyoruz hala

Yaaa neden adet olmuyor dün en geç bugün olamam lazımdı. Testler negatif. Kist falan mi oldu acaba ya. Nefret ediyorum sebepsiz gecikmelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…