2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

İnşallah gönlümüzden geçenleri bizde en güzel şekilde elde edeceğiz… insankarın kötü niyeti dilerimki kendilerine dönsün yaşamayan bilemez yaşayanlar bile anlamamzlığa vuruyor öyleki kimi insan cok merhametsiz gerçekten Anlayış yok.. kayınvalidemin arkadaşı bizim gelinde 2.düsünüyolar istiyolar demiş gelipte hani bu bizi neden ilgilenidiecekse

Elimdeki son testi de şuan yapmış bulunuyorum başka da yok. Aldıklarım gelene kadar bekleyeceğim. Varsa vardır yoksa yoktur iyice stres oldum yahu
Poziirif duruyor canım muhtemelen var diğer testlerde böyle göstwrdi insallah kandada görürsün sağlıkla ilerler gebeliğin hayırlı olsun diyebiliriz bence simdiden

Kızlar gerçekten varsa pembe çizgi çıkıyor gölge değil kendinizi çok yıpratıyorsunuz

Kızlar gerçekten varsa pembe çizgi çıkıyor gölge değil kendinizi çok yıpratıyorsunuz
Canım 2 tane yavrum var hepsini de bu şekilde silik öğrendim :) herkesin aynı olmuyor net kırmızı çıkması gerekmiyor. Yıpratma değil de merak bu şahsen bendeki merak yani. Birazda hoşuma gidiyor test yapmak asjsjjsjs

Kızlar gerçekten varsa pembe çizgi çıkıyor gölge değil kendinizi çok yıpratıyor
Kesinlikle katılıyorum negatif testlere neden sırf karşıdaki mutlu olsun diye pozitif denir ki bence daha üzücü bir şey

Ya olabilir ihtimal dahilinde sizin için özel demedim buraya atılan bir çok test negatif ya da gölge gibi ve altına pozitif yorumlar yapılıyor

Benim de göstercek başka kimse olmadığı için buraya atıyorum gölge olduğunu bile bile

Benim de göstercek başka kimse olmadığı için buraya atıyorum gölge olduğunu bile bile
Canım mesele buraya test atmak değil aslında tabiki paylaşalım burda. Ama mesela çizgi yok ama ben gölge goruyorum görüyor musunuz diyene ben de görüyorum kesin var yazılıyor mesela. Test yorumlarken çok daha dikkatli olmak lazım. Burda insanlar bir umutla paylaşıyor negatif teste pozitif deniyor sonra hayal kırıklığı...

Yoksa başka kimle.paylasacagiz burda birbirimize destek olmak için varız ama bu pozitif olmayan teste pozitif demekle olmuyor

Bence karşıdaki mutlu olsun diye negatif teste kimse pozitif demez canım. Ya gölge oluyor ya da gölge gördüğümüzü sanıp öyle diyoruz. Neden birbirimize karşıdakinin hayal kırıklığına uğrayacağını bile bile kötülük yapalım. Kaldı ki hayat bu üzülmek de var sevinmek de var. Pozitfe sevinir negatife de beraber üzülebiliriz bence

Kızlar 5 günlük gecikme ile betam 27 çıktı. Doktor takip edicez kimyasal mı dış mı yoksa normal gebelik mi diye. 2 günde bir beta vericm inşallah güzelce yükselir ve normal bir gebelik olur amin. Onun dışında geçen aylarda birsürü ultrasonum vardı ve kist yoktu bende hiçbir zaman bugüm pkos var 1.4 dediler. O da gebelikle birlikte oluşup gebelik bitince kaybolan bir kist olabilirmiş. Küçük endişelenme dedi. Betamın devamlı 2 ye katlanmasnı bekliycem. Başkalarına aynı duurmda olanlara da fikir olsun diye yazıyorum.. Her şey gönlünüzce olsun

Hayırlı olsun canım. Betan da güzelce yükselir inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana

Ay canım biz beraber test yapmıştık de mi bizim partiden bı sen gebe çıktın galibe

Tebrik ederim. Sağlıkla yerlessin büyüsün inşallah kucağına almayı nasip etsin Allah çok sevindim

Katılıyorum sana canım kimse kalkıp da negatif şeye pozitif demez. Soru sorulduğunda zaten görüyorum sanki deniliyor kesin evet görüyorum denilmiyor. Herkesin hakkında hauyılrısı olsun. Ben artık yorum yapmayacağım. Okurum yazılanları. Pozitif olursa haber vermek için gelirim.

Benimkilere yorum yap lütfen

Ay canım biz beraber test yapmıştık de mi bizim partiden bı sen gebe çıktın galibe

Tebrik ederim. Sağlıkla yerlessin büyüsün inşallah kucağına almayı nasip etsin Allah çok sevindim
Ay evet benimki de baya rötarlı oldu inşallah sağlıklı bi gebeliktir 27 tuhaf bi değer bakalım hayırlsı amin inşallah hepimize en güzelini nasip etsin Allah

Asla bilinçli bir kötülük yapıldığını söylemiyorum hepimiz burda bir birimize destek için varız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…