- 14 Haziran 2023
- 6.189
- 4.857
- 23
Tamam canım gidersem onu da sorarımTamam doktoruna bunuda sor geç yumurtlama vs olursa engellermi duphaston yumurtlamayı die
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım gidersem onu da sorarımTamam doktoruna bunuda sor geç yumurtlama vs olursa engellermi duphaston yumurtlamayı die
Bat ne zaman dı senin canım.Bugün de böyle test sonucum. Negatif
Kız motiveye bak valla teşekkürler. Bende oğlumda tek seferde kalmıştım ama ondan önce 2 kimyasalım oldu. Pik yaptığı gün birliktelik oldu bidaha yoktu. Belirsiz benimde 8 gün var herkesin hakkında hayırlısı olsun insallah.Kızlar çalıştığım için girmeye de yazmaya da pek vaktim olmuyor pozitif çıkanları tebrik ediyorum inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi negatif çıkanlar ya da belirsiz olan bacılarım da lütfen üzülmeyin ve bir sonraki ay bomba gibi geri dönelim sahalara ben geçen hamileliğimde hatırlıyorum da iki üç gün arayla ya da bir günde iki kere falan baya çalışmıştık şimdi bu ay çok çalışma da olmadı o yüzden reglim gelsin gitsin yorgun olsam da iki günde bir üç günde bir yapmak için çabalıcam
Gönlünden geçen olsun inşallah canım bende de beta düzgün artmadı kalp atışı duysak da düşük oldu maalesef bir daha öyle olur diye korkuyorum ben deKız motiveye bak valla teşekkürler. Bende oğlumda tek seferde kalmıştım ama ondan önce 2 kimyasalım oldu. Pik yaptığı gün birliktelik oldu bidaha yoktu. Belirsiz benimde 8 gün var herkesin hakkında hayırlısı olsun insallah.
Takvime göre 27si pazar günü canımBat ne zaman dı senin canım.
Gölge görüyorumAçılmamışı da var hahaha
Gözülüyor canım ya. Var benceGünaydın kızlar. Ben dayanamadım yine test yaptım. Alt 2 tanesi bu sabaha ait üsttekiler düne ait. Umutlanmak istemiyorum artık. Sırf yapmak için yapıyorum testleri bozuksa da hepsi mi bozuk olur ya of. Kan veriyorum 1.20 çıkıyor. O kadar etklilenmişim ki Sabah rüyamda beta 2600 çıkmıştı oooo kesim hamileyim dedim uyandım rüyalarıma girmeye başladı. #direngizem dedim ama yok direnemiyorum asjsjsjjsj
Gel beraber ağlayalım ben de çok hassasım bugün. Regl geleceği için sanırım. 1-2 gün öncesinden ağlama hissi olur hep. Hem duygusal olduğum bi andı hem test negatif olunca iyice ağlayasım geldi.Günaydın kızlar. Bat pazar günü bugünkü testim negatif diğerleri hatalıymış olsaydı artık acaba dedirtmeden çıkardı. Normalde adet olunca ağlamam ama galiba bu sefer ağlıycam çok umtlanmıştım ilk gebeliğimdeki gibiydim Eki Görüntüle 3494516 Eki Görüntüle 3494517
Kanda 1.20 çukıp testlerin böyle görünür şekilde pozitif olması gerçekten saçma ya.Gözülüyor canım ya. Var bence
Senin testte gözüküyor canım bendeki negatif bence zaten 3 gün önce verdiğimde negatifti. Gecikince sen kan testi ver benceKanda 1.20 çukıp testlerin böyle görünür şekilde pozitif olması gerçekten saçma ya.
Kan ver bi sen canım. Ben artık testlere güvenmiyorum gerçekten
8 gün var daha canım. İlk baş kanda çıkması gerekmiyor mu testlerin bence hepsi yalancı pozitif veriyor . Ne kadar test varsa farklı farklı denedim kimisi negatif kimisi pozitif verdi. Kan 1.20Senin testte gözüküyor canım bendeki negatif bence zaten 3 gün önce verdiğimde negatifti. Gecikince sen kan testi ver bence
Bu kadar testim yalancı pozitif çıkması çok tuhaf değil mi ama8 gün var daha canım. İlk baş kanda çıkması gerekmiyor mu testlerin bence hepsi yalancı pozitif veriyor . Ne kadar test varsa farklı farklı denedim kimisi negatif kimisi pozitif verdi. Kan 1.20
Senin testte gözüküyor canım bendeki negatif bence zaten 3 gün önce verdiğimde negatifti. Gecikince sen kan testi ver bence
Kanda 1.20 çukıp testlerin böyle görünür şekilde pozitif olması gerçekten saçma ya.
Kan ver bi sen canım. Ben artık testlere güvenmiyorum gerçekten
O kadar haklısın kiKızlar naçizane bir şey söyleyeceğim çok fazla üst üste test yapıyorsunuz kendinizi yipratiyorsunuz. Gölge gebelik testinde negatif demek zaten HCG yerlesmeden sonra yükseliyor. Ve testin Algilayabilecegi seviyeye geliyor. Yerleşme de en erken 6 ile 10 gün arasında oluyor en erken reglden 3 gün önce belli olur o da yumurtlama zamanında gerceklesmisse kendinizi umutlandirip sonra hayal kırıklığı yaşamanıza sebep oluyor böyle yaptığınızda. Sabretmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama annelik demek başlı başına sabır demek zaten. Sabır kasını şimdiden çalıştırmak lazim ki ilerde bbol bol kullanabilelim
Yanlış anlamayın. Gözle görülür bir çizgi görmeden pozitif dememek lazim testlere.
Benim hafiften bel ağrılarım falanda başladı geliyor gelmekte olanGel beraber ağlayalım ben de çok hassasım bugün. Regl geleceği için sanırım. 1-2 gün öncesinden ağlama hissi olur hep. Hem duygusal olduğum bi andı hem test negatif olunca iyice ağlayasım geldi.
Bu test mesela negatif canım yani umutlarinizi kırmak da istemem, bu sonrada pozitife dönmeyecek anlamına da gelmiyor ama şimdi bu teste gölge var kesin var sende dersek daha büyük hayal kırıklığına sebebiyet veriyoruz bence. Birbirimizin de hayalleriyle oynuyormuşuz gibi oluyor.Eki Görüntüle 3494702
Benim böyle gölgeli ancak o da negatiftir bence