- 20 Ağustos 2022
- 3.744
- 3.235
Tebrikler sağlıkla kucağına al canımKızlar pozitif dimi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler sağlıkla kucağına al canımKızlar pozitif dimi bu
Evet bende merak ettim 20 saniye kuralını çünkü bu ay bende kullanmayı düşünüyorum
Hayırlı olsun canım. 20 saniye kuralı nedir
İnşallah sağlıkla devam eder, kalbinizi ferah tutun en önemlisi buKızlarr hepinize merhaba :) Lioo Candy7777 kittenlyy
Ben en son buraya 18ekimde mesaj atmıştım. Artımed erken gebelikte silik çizgi çıkmıştı ama ertesi gün başka marka erken gebelik testi yapmıştım görememiştim, adetimi bekliyordum. Bat tarihimde 20 ekimdi.
20 ekim günü adet olmayınca ve belirtimde olmayınca kaset test yaptım ve çizgi çıktı.
Ertesi gün kan verip hamile olduğumu öğrendim
Ama daha önce 3 kimyasal 1 düşük yaşadığımdan çok temkinliydim. Keseyi görmeyi bekliyordum.
4 Kasımda kese için randevum vardı ama 3ünde bi lekelenme yaşadım hemen kan verdim sonucum iyi çıkınca acile gittim ve keseyi gördüm
Bugün kendi doktoruma gittim ama lekelenme devam ediyor diye istirahat etmemi söyledi ve maalesef düşük tehdidi olabilir dedi
Sat tarihine göre de kese boyutu küçük o yüzden haftaya sağlıklı mı değil mi öğreneceğiz.
Dualarınıza ihtiyacım var inşallahh sağlıklıdır
İnşallahh canım çok teşekkür ederim :))İnşallah sağlıkla devam eder, kalbinizi ferah tutun en önemlisi bu
Evet var birazEveet aynı şekilde düşünüyorum. Bir de regl ağrınız oldu mu
teşekkür ederimTebrikler sağlıcakla kucağına alasın
Teşekkür ederimTebrikler sağlıkla kucağına al canım
Belirtilerini yazar mısın bekleyen anniş adaylarına da yararı olurTeşekkür ederim
Sağol cnm.Canım senin başka çocugun yok mu. Başın sağ olsun çok geçmiş olsun.
Bende dün amcamin kizi vefat etti kanserden 7 sene savasiyordu ama yenildi. Cenazesine gittim onu o halde gördüm çok çok etkilendim. Daha once babannemi ve oğlumu görmüştüm o halde. Saatlerce yaninda oturduk. Çok kötü oldum küçücük çocuklari var. Içimden dedim bizler dünya telasine kapilmis gidiyoruz. Bak her insanin sonu diye.
Ayy çok tebrik ederim kuzum. Inşallah bişey olmaz. Biliyorum korkuyorsun. Ama yiyecegi ekmegi varsa nasibinde gelir annesi. Kalbini ferah tut bol bol oku. Hayırlısı ile lekelenmede durur sağlıkla devam eder inşallahKızlarr hepinize merhaba :) Lioo Candy7777 kittenlyy
Ben en son buraya 18ekimde mesaj atmıştım. Artımed erken gebelikte silik çizgi çıkmıştı ama ertesi gün başka marka erken gebelik testi yapmıştım görememiştim, adetimi bekliyordum. Bat tarihimde 20 ekimdi.
20 ekim günü adet olmayınca ve belirtimde olmayınca kaset test yaptım ve çizgi çıktı.
Ama daha önce 3 kimyasal 1 düşük yaşadığımdan çok temkinliydim. Keseyi görmeyi bekliyordum.
4 Kasımda kese için randevum vardı ama 3ünde bi lekelenme yaşadım hemen kan verdim sonucum iyi çıkınca acile gittim ve keseyi gördüm
Bugün kendi doktoruma gittim ama lekelenme devam ediyor diye istirahat etmemi söyledi ve maalesef düşük tehdidi olabilir dedi
Sat tarihine göre de kese boyutu küçük o yüzden haftaya sağlıklı mı değil mi öğreneceğiz.
Bel sırtı ağrısı var hafif ara ara yemekten sonra hafif bi mide bulantısı oluyor kasık ağrısı da oluyo gün içinde onun dışında bisey yok şimdilikBelirtilerini yazar mısın bekleyen anniş adaylarına da yararı olur
Yani bel ve kalça kısmını kaldiricaz demi. O zaman kadın altta erkek üstte olmasi gerekiyor demi. Ha anladim poponun altina bişey koysanda olur 1 2 dakika durucaksak. Ben jeli kullanmicam illa jel kullanildiginda mi yapiliyor.Afedersiniz şimdiden açık bi şekilde anlatmam gerekiyor bunu kusura bakmayın bosalma esnasında sonrasında değil bakın bosalirken ilk etapta yatar pozisyondayken hemen belinizi havaya kaldırıyorsunuz o şekilde eşinizin bosalmasi gerekiyor ve bi kaç dakika öyle kalın yani bunun sebebi de spermler rahime doğru giderken sadece 20 saniye sürüyormuş daha hızlı gitmesine yardımcı olmak için yapılan bir şey bu
Yastık koymadan önce bi kaç dakika öyle durun sonra yastık koyup yarım saat yatabilirsiniz bence daha iyi olur ben hep öyle yaptım vazelin kullanmayın bence içinde parfüm falan olabiliyor yinede siz bilirsinizYani bel ve kalça kısmını kaldiricaz demi. O zaman kadın altta erkek üstte olmasi gerekiyor demi. Ha anladim poponun altina bişey koysanda olur 1 2 dakika durucaksak. Ben jeli kullanmicam illa jel kullanildiginda mi yapiliyor.
Bide kızlar vazelin spermi oldurur mu
Evet canım cidden çok korkuyorum ama dediğin gibi nasipse olurAyy çok tebrik ederim kuzum. Inşallah bişey olmaz. Biliyorum korkuyorsun. Ama yiyecegi ekmegi varsa nasibinde gelir annesi. Kalbini ferah tut bol bol oku. Hayırlısı ile lekelenmede durur sağlıkla devam eder inşallah
Tebrik ederim cnmKızlar pozitif dimi bu
Tebrik ederim cnmKızlarr hepinize merhaba :) Lioo Candy7777 kittenlyy
Amiin canım inşallahhTebrik ederim cnm
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canımm canımm çok sevindim umarım sağlıklıdır. Bol bol dinlenKızlarr hepinize merhaba :) Lioo Candy7777 kittenlyy
Kızlarr hepinize merhaba :) Lioo Candy7777 kittenlyy
Aynen canım sırt üstü yatarken ellerinin acuç içi yatağa bassın poponu yumarı kaldır o şekilde 2-3 dk dur sonra yastık koyabilirsin. Ben jel vazelin kayganlaştırıcı vs kullanma taraftarı değilim ya hepsinin zarar verme ihtimal var benceYani bel ve kalça kısmını kaldiricaz demi. O zaman kadın altta erkek üstte olmasi gerekiyor demi. Ha anladim poponun altina bişey koysanda olur 1 2 dakika durucaksak. Ben jeli kullanmicam illa jel kullanildiginda mi yapiliyor.
Bide kızlar vazelin spermi oldurur mu