2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlaaar regl oldum şimdi boşa test aldım yaa off gece gece regl olmak da ne biliyim yani sabah ağrıyla uyanacağım ağrı kesici içeceğim kaliteli yumurta için nenem usulü önereceğiniz bişeyler var mı

Kızlar bi de aranızda epilepsi olan var mı ben maalesef epilepsiyim 2020den beri ilaç kullanıyorum ama 2020den beri de hiç nöbet geçirmedim doktor ilacı bıraktırmıyor halbuki eeglerim ilk zamanlara göre daha temiz çıkıyor

Üzüldüm canım
Bn magnezyum çinko kullandım ikisi bir arada hap
Nettende arastırdım yumurtanın büyüyüp çatlaması için iyiymiş gelişimi için falan
Agrı kesici içilmesin diye okumuştum biyerde adeti kestiği için

Bncede bırakma cnm
Komsum var iki tane erkek epilepsi nöbetleri geçiriyorlar
Bitanesi iyileşmeye başlamıştı nöbet geçirmemişti uzun süre sigaraya başladı
Bide uykusuz çok kaldığı için tekrar nöbet geçiriyor sık sık
Sigara tetikliyor epilepsiyi.
Öbürününde beyin damarlarından biri tıkalı ameliyatda edilmiyor ömür boyu çekecek
Hamile kaldığında doktor bulur çaresini bırakıp bırakmayacağına karar verir

Eklentiler

• Screenshot_20241026_000336_Google.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 19
Sağol canım ben de doktora gidip bi kan testi veriyim de ona göre bana da magnezyum çinko falan verir belki

Reactions: As6
Sağol canım ben de doktora gidip bi kan testi veriyim de ona göre bana da magnezyum çinko falan verir belki
Aynen cnm
Bana ortepedi doktoru vermişti magnezyum çinkoyu.Ayagımı çok kötü burkmuştum da
İçmeyecektim baktım yumurtalara iyi geliyor kullandım bnde

Allah şifa versin onlara da canım benim o kadar ileri düzey değil yok asla bırakmam nöbet riski ilacın riskinden ve zararlarından daha çok olduğu için ilacı bırakma taraftarı değilim zaten hamile olduğunda hormonlardan dolayı nöbet artabiliyormuş o yüzden doktor bırak demedikçe bırakmam sadece epilepsi ilaçları yarık damak yarık dudak gibi komplikasyonlar yaratabiliyomuş onu duymuştum

Aynen cnm
Bana ortepedi doktoru vermişti magnezyum çinkoyu.Ayagımı çok kötü burkmuştum da
İçmeyecektim baktım yumurtalara iyi geliyor kullandım bnde
İyi yaptın canım geçmiş olsun sana da çinko saç dökülmesine de iyi gelir

Kızlar günaydın regl olanlar aramıza hoşgeldiniz yüzü karartmak yok bu ay da çalışmalara tüm hızıyla devam

Ben adetin 4. günündeyim bu ay için 5 ya da 6 ovülasyon testi ayırdım gördüm gördüm çatlamayi bakalım 2 Kasım'da başlayacağım tam 10. Günü oluyor adetin.

Bu ay o ay olsun inşallah ya Kasım ayında hamile kalmayı çok istiyorum. Aslan burcuyim bir aslan burcu kızım olsun çok isterim hadi İnşallah diyelim

günaydın kızlar, ben bugün erken gebelik+kaset test yine yaptım, tek çizgi maalesef ya. bat 3 gün sonra, olsa çıkardı büyük ihtimalle, temmuz anneliğinden elendim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…