- 1 Mayıs 2024
- 171
- 93
- 30
Ay inşallah olmazsın da hamişsindir canım5 Kasım da olmam lazım
Üzüldüm canımKızlaaar regl oldum şimdiboşa test aldım yaa off gece gece regl olmak da ne biliyim yani sabah ağrıyla uyanacağım ağrı kesici içeceğim kaliteli yumurta için nenem usulü önereceğiniz bişeyler var mı
Bncede bırakma cnmKızlar bi de aranızda epilepsi olan var mı ben maalesef epilepsiyim 2020den beri ilaç kullanıyorum ama 2020den beri de hiç nöbet geçirmedim doktor ilacı bıraktırmıyor halbuki eeglerim ilk zamanlara göre daha temiz çıkıyor
Kızlaaar regl oldum şimdiboşa test aldım yaa off gece gece regl olmak da ne biliyim yani sabah ağrıyla uyanacağım ağrı kesici içeceğim kaliteli yumurta için nenem usulü önereceğiniz bişeyler var mı
Sağol canım ben de doktora gidip bi kan testi veriyim de ona göre bana da magnezyum çinko falan verir belkiÜzüldüm canım
Bn magnezyum çinko kullandım ikisi bir arada hap
Nettende arastırdım yumurtanın büyüyüp çatlaması için iyiymiş gelişimi için falan
Agrı kesici içilmesin diye okumuştum biyerde adeti kestiği için
Aynen cnmSağol canım ben de doktora gidip bi kan testi veriyim de ona göre bana da magnezyum çinko falan verir belki
Allah şifa versin onlara da canım benim o kadar ileri düzey değil yok asla bırakmam nöbet riski ilacın riskinden ve zararlarından daha çok olduğu için ilacı bırakma taraftarı değilim zaten hamile olduğunda hormonlardan dolayı nöbet artabiliyormuş o yüzden doktor bırak demedikçe bırakmam sadece epilepsi ilaçları yarık damak yarık dudak gibi komplikasyonlar yaratabiliyomuş onu duymuştumBncede bırakma cnm
Komsum var iki tane erkek epilepsi nöbetleri geçiriyorlar
Bitanesi iyileşmeye başlamıştı nöbet geçirmemişti uzun süre sigaraya başladı
Bide uykusuz çok kaldığı için tekrar nöbet geçiriyor sık sık
Sigara tetikliyor epilepsiyi.
Öbürününde beyin damarlarından biri tıkalı ameliyatda edilmiyor ömür boyu çekecek
Hamile kaldığında doktor bulur çaresini bırakıp bırakmayacağına karar verir
İyi yaptın canım geçmiş olsun sana daAynen cnm
Bana ortepedi doktoru vermişti magnezyum çinkoyu.Ayagımı çok kötü burkmuştum da
İçmeyecektim baktım yumurtalara iyi geliyor kullandım bnde
Sağol cnmİyi yaptın canım geçmiş olsun sana daçinko saç dökülmesine de iyi gelir
Bende büyük ihtimal elenecem dün bütün gün belim ağrıdı bugün yarın gelir. Yeni ay yeni umutlar artık ne diyelim
Bakalım canım daha kırmızıları görene kadar umut var olmaya da bilirsin yaniiBende büyük ihtimal elenecem dün bütün gün belim ağrıdı bugün yarın gelir. Yeni ay yeni umutlar artık ne diyelim
Bakalım görecez:)Bakalım canım daha kırmızıları görene kadar umut var olmaya da bilirsin yanii