2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar çalıştığım için girmeye de yazmaya da pek vaktim olmuyor pozitif çıkanları tebrik ediyorum inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi negatif çıkanlar ya da belirsiz olan bacılarım da lütfen üzülmeyin ve bir sonraki ay bomba gibi geri dönelim sahalara ben geçen hamileliğimde hatırlıyorum da iki üç gün arayla ya da bir günde iki kere falan baya çalışmıştık şimdi bu ay çok çalışma da olmadı o yüzden reglim gelsin gitsin yorgun olsam da iki günde bir üç günde bir yapmak için çabalıcam

Bugün de böyle test sonucum. Negatif

Eklentiler

• IMG_20241025_131604.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 61
Reactions: As6
Kız motiveye bak valla teşekkürler. Bende oğlumda tek seferde kalmıştım ama ondan önce 2 kimyasalım oldu. Pik yaptığı gün birliktelik oldu bidaha yoktu. Belirsiz benimde 8 gün var herkesin hakkında hayırlısı olsun insallah.

Gönlünden geçen olsun inşallah canım bende de beta düzgün artmadı kalp atışı duysak da düşük oldu maalesef bir daha öyle olur diye korkuyorum ben de

Gözülüyor canım ya. Var bence

Gel beraber ağlayalım ben de çok hassasım bugün. Regl geleceği için sanırım. 1-2 gün öncesinden ağlama hissi olur hep. Hem duygusal olduğum bi andı hem test negatif olunca iyice ağlayasım geldi.

Kanda 1.20 çukıp testlerin böyle görünür şekilde pozitif olması gerçekten saçma ya.
Kan ver bi sen canım. Ben artık testlere güvenmiyorum gerçekten
Senin testte gözüküyor canım bendeki negatif bence zaten 3 gün önce verdiğimde negatifti. Gecikince sen kan testi ver bence

Senin testte gözüküyor canım bendeki negatif bence zaten 3 gün önce verdiğimde negatifti. Gecikince sen kan testi ver bence
8 gün var daha canım. İlk baş kanda çıkması gerekmiyor mu testlerin bence hepsi yalancı pozitif veriyor . Ne kadar test varsa farklı farklı denedim kimisi negatif kimisi pozitif verdi. Kan 1.20

8 gün var daha canım. İlk baş kanda çıkması gerekmiyor mu testlerin bence hepsi yalancı pozitif veriyor . Ne kadar test varsa farklı farklı denedim kimisi negatif kimisi pozitif verdi. Kan 1.20
Bu kadar testim yalancı pozitif çıkması çok tuhaf değil mi ama

Kızlar naçizane bir şey söyleyeceğim çok fazla üst üste test yapıyorsunuz kendinizi yipratiyorsunuz. Gölge gebelik testinde negatif demek zaten HCG yerlesmeden sonra yükseliyor. Ve testin Algilayabilecegi seviyeye geliyor. Yerleşme de en erken 6 ile 10 gün arasında oluyor en erken reglden 3 gün önce belli olur o da yumurtlama zamanında gerceklesmisse kendinizi umutlandirip sonra hayal kırıklığı yaşamanıza sebep oluyor böyle yaptığınızda. Sabretmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama annelik demek başlı başına sabır demek zaten. Sabır kasını şimdiden çalıştırmak lazim ki ilerde bbol bol kullanabilelim

Yanlış anlamayın. Gözle görülür bir çizgi görmeden pozitif dememek lazim testlere.

Kanda 1.20 çukıp testlerin böyle görünür şekilde pozitif olması gerçekten saçma ya.
Kan ver bi sen canım. Ben artık testlere güvenmiyorum gerçekten

Benim böyle gölgeli ancak o da negatiftir bence

O kadar haklısın ki

Gel beraber ağlayalım ben de çok hassasım bugün. Regl geleceği için sanırım. 1-2 gün öncesinden ağlama hissi olur hep. Hem duygusal olduğum bi andı hem test negatif olunca iyice ağlayasım geldi.
Benim hafiften bel ağrılarım falanda başladı geliyor gelmekte olan

Eki Görüntüle 3494702
Benim böyle gölgeli ancak o da negatiftir bence
Bu test mesela negatif canım yani umutlarinizi kırmak da istemem, bu sonrada pozitife dönmeyecek anlamına da gelmiyor ama şimdi bu teste gölge var kesin var sende dersek daha büyük hayal kırıklığına sebebiyet veriyoruz bence. Birbirimizin de hayalleriyle oynuyormuşuz gibi oluyor.

Sonra testler bozuk diyip kendi kendimize guvenimizi de sarsiyoruz

Valla testlere yorum yapamaz hale geldim. Negatiflere gelen pozitif yorumlarını görünce

Elimdeki son testi de şuan yapmış bulunuyorum başka da yok. Aldıklarım gelene kadar bekleyeceğim. Varsa vardır yoksa yoktur iyice stres oldum yahu

Eklentiler

• IMG_4255.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_4257.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 47
Reactions: As6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…