2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ay evet benimki de baya rötarlı oldu inşallah sağlıklı bi gebeliktir 27 tuhaf bi değer bakalım hayırlsı amin inşallah hepimize en güzelini nasip etsin Allah
İnşallah sağlıklıdır canım geç döllenme olmuş demek ki en azından birinin hamile olmasına sevindim bizimle de paylaş mutlaka artışını

Tebrikler inşallah sağlıkla artar güzel haberler mutlu ediyor

Ya bana kalırsa ben hic bir yıldır test yapıyorum böyle gölge görmemiştim sizinki bariz belliydi bence testlerde bi sıkıntı var o zaman ya ben zaten artık almıyorum sizde paranızı vermeyin boşa bari bu bana kalırsa baya poziitf duran bi testti yani hakkımızda hayırlısıyla tez zamamda kavusalım dilediklerimize valla hepşmiz hemen hemen aynı seyleri yaşıyoruz burada kimse kimsenin kötü olmasını istemez iyi oldukca umudumuz cogalıyor halimize sükürler olsun kıpkırmızı cızglerıde görmek nasip olsn

Korkma canım bende oğlumda gecikmeden 6 gün sonra öğrendim gebeliğimi geç döllenme demişti doktor

Benimde bugün bat günüm daha olmadım ama genelde ben akşam yada gece oluyorum nedendir bilmem. Dayanamadım az önce test yaptım silik çıktı foto çekeyim diyom ama kamerada belli olmuyor

Benimde bugün bat günüm daha olmadım ama genelde ben akşam yada gece oluyorum nedendir bilmem. Dayanamadım az önce test yaptım silik çıktı foto çekeyim diyom ama kamerada belli olmuyor
Elinde erken gebelik testi varsa onunla yap bence varsa çıkar. Ya da fotonun rengiyle oyna biraz belli olur belki öyle

Elinde erken gebelik testi varsa onunla yap bence varsa çıkar. Ya da fotonun rengiyle oyna biraz belli olur belki öyle
Erken gebelik testim yok canım oğlum uyuyor gidip alamıyorum son bir kaset test kaldı elimde yarına kadar adet olmazsam yaparım

Elimdeki son testi de şuan yapmış bulunuyorum başka da yok. Aldıklarım gelene kadar bekleyeceğim. Varsa vardır yoksa yoktur iyice stres oldum yahu
Senin her testin dede silik çizgi
Kaç tane test denedin hepsi de aynı
Bnce sende gebelik var
Her testinde pozitif olması imkansız

Çok haklısın kuzum yaşayanlar bile yaşadığını unutuyor. Vardır zamanı bizimde yüzümüz gülecek inşallah. Alakasız konulardan konuyu hamileliğe getirmeye çalışıyor bazısıda sırf ağzımdan laf almak için. Bende bu ay çok umutlanmıştım ilk gebeliğimdeki belirtilerim olunca ama büyük ihtimal yine olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…