2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Psikolojik mi bilmiyorum ama belirtilerim şunlar :

Göğüslerde hassasiyet , dolgunluk
Ateş basıyor yüzüme sankı yanıyor
Sol kasıkta batma , sizlama
Akıntım çoğaldı
Sürekli WC ye gidiyorum.
Dünden beri canım aşırı tatlı istiyor kaşık kaşık yiyorum.
İnşallah gebelşk vardır ama bu söyledikleriniz regl öncesi belirtiler de aynı zamanda çok düşündüğümüzde regl belşrtileri de gözümüzde farklılaşıyor siz bence erken gebelik testi yapın kaset testler 10 dk sonra kuruma çizgisi gösteriyor ve yanıltıcı olabiliyor

Ben randevu bulamıyorum ne aile hekimin de nede hastanede. İşimiz gereği Suriye’nin dibindeyız buradakiler fırt fırt doğuruyorlar resmen. Kucaklarında, karınlarında bide ördek gibi arkalarında 4-5 çocuk. 👀 onlardan sıra bize gelmiyor. Gelişmemiş bir yer burası birde iğrenç 😟 doğal gaz yok, ısınma klima ile. Yerlerde asfalt yok. Offf 🫤
Yaa zormuş ya. Ya şu suriyeliler bu şartlardan nasıl doğuruyorlar şaşırıyorum ya Allah nasip etti öi oluyor

Evet işte çok silik var gibi zorlayınca görünüyor gibi ama zorlayıp da içini mi görüyorum anlamadım hahahha
Gebelşk oldu mu ve regle bir iki gün varsa net gözle görülür pembe çizgi oluyor gölgemsi çizgiler ya da göz yanılmalarımız maalesef yanıltıcı

Evet şu an uçmuş o zaman fiyatlar.
Benimki acımıştı zor durdum ben 🥲
Sonrasında 1-2 gün kanamam da olmuştu
Yaa evet benide sardı bir korku bir sorun yoktur inşallah tedbir amaçlı istedi sanırım birde özeller biliyorsunuz ticarethane gibi oldu sürekli birşey istiyorlar ekstradan

Yaa zormuş ya. Ya şu suriyeliler bu şartlardan nasıl doğuruyorlar şaşırıyorum ya Allah nasip etti öi oluyor
Kuzum valla burada her telden insan var. Dışarıda dolaşmak imkansız gibi birşey. Hastane full dolu sürekli. Stres, sıkıntı hepsi bir arada yaşıyorum 5 ay oldu buraya tayin olalı süreli ağlıyorum. Her kadında 6-7 çocuk. Her ay maddi destek veriliyor kadınlara.

Benim hiç belirtim yoktu ne agrı ne sızı kızıma hamile kaldığımda
Sadece adet günü hafif sızı şeklinde ağrı oldu okadar,her hamilelik aynı değil cnm hormonlar değişiyor ya sürekli
Bnce test yap kız 😀
Ay ne biliyim yapsam mı 🤣

• Komik
Reactions: As6
Evet canım ben hormon testi verdim ve progesteronum çok düşük çıktı 3 ay kullanmam içinde duphaston verdi. Yumurtayı yavaşlatmasını sebebi de adetin zamanında olmasını sağlamak ilacı kullanırken yumurtlama olmuyor zaten. Ben tam detaylı araştırmadım doktorumun dediği gibi kullanıyorum. Adet olursam tekrar gidicem
Tamam doktoruna bunuda sor geç yumurtlama vs olursa engellermi duphaston yumurtlamayı die

IMG_2584.jpeg

Oh tertemiz bir negatif 🤣🤣 regl olsam bari

X