- 3 Ocak 2021
- 2.486
- 813
- 35
Ovalüsyon testi ile canımBence pazartesiye kadar idrar testiyle devam et bakalım koyulaşacak mı çizgin. Ona göre de pazartesi kan verirsin. Kanı erken verme bence.bi de yumurtlamayı ovulasyonla mı takip ettin yoksa takvim ve belirtilere göre mi
O zaman pazartesi net öğrenmiş olursun inşallah. Test yaparsan beni de etiketle canımOvalüsyon testi ile canım
biraz göz gezdirdim topicte, zaten ondan yazasım geldi ben bugün test sonuçlarını görünce hayal kırıklığı dolmuştum ama biraz neşelendim okudukçaDaha 5 günün varmış canım belki değişir sonucun. Benim de ilk denemem bu ay o yüzden çok sabırsızım.bazen günde 2 test yaptığım oluyor hatta konuda da var görselleri gölge kovalayıp duruyorum işte. Kızın kaç yaşında bu arada
Ben prodoctor 60 TL aldımEczanede 1 tane erken gebeliği 250 tl ye satılıyorlar
Gel bacım.gel hoşgeldin benim de oğlum 2021 kasım.dogumlubiraz göz gezdirdim topicte, zaten ondan yazasım geldi ben bugün test sonuçlarını görünce hayal kırıklığı dolmuştum ama biraz neşelendim okudukçakızım 2021 doğumlu kasımda 3 olacak :)
ilk çocuk heyecanı da çok keyifli ya umarım gönlüne göre olurrr
Amin inşallahbiraz göz gezdirdim topicte, zaten ondan yazasım geldi ben bugün test sonuçlarını görünce hayal kırıklığı dolmuştum ama biraz neşelendim okudukçakızım 2021 doğumlu kasımda 3 olacak :)
ilk çocuk heyecanı da çok keyifli ya umarım gönlüne göre olurrr
Çok iyiyimiş hangi şehirBen prodoctor 60 TL aldım
aaay kasım 21 anneleri topiğinde de vardın di miii, hadi yine aynı zamana denk gelsin bebişlerimizGel bacım.gel hoşgeldin benim de oğlum 2021 kasım.dogumlubiz de deniyoruz bu ay aralika kadar denerim ovülasyonla sonra salarım ben de darlaniyorum yoksa
Internette indirimde 30 tanesi 200 tl buldum hemen aldım ucuz diyeAy canım ne güzel net net çıkarmış hangi test bu hiçbir kafa karisikligina yer bırakmayacak şekilde yumurtlama
Uzak doğuÇok iyiyimiş hangi şehir
Olur canım etiketlerim pazartesiye kadar günlük yaparım artıkO zaman pazartesi net öğrenmiş olursun inşallah. Test yaparsan beni de etiketle canım
Ben istanbuldayım burda her şey çok pahalıUzak doğu
Ben de yarın son kalan erken gebelik testimi yaparım.Olur canım etiketlerim pazartesiye kadar günlük yaparım artık
Hangi marka seninki canım yumurtlama takip etmişmiydinBen de yarın son kalan erken gebelik testimi yaparım.
Ben de önümüzdeki ay içşn trendyol dan bakıcam orda toplu alınca çok daha indirimli oluyorBen istanbuldayım burda her şey çok pahalı
Ay Maşallahsağol canımmm darısı sanabenim ilk çocukta 3. ayda tutmuştu valla
Yok canım ovulasyon testi yapmadım. Takvime göre 13 ekimdi ama yumurtlama akıntısına göre bakarsam 15-16 ekim. Erken gebelik testi de softec marka. Sen hangi marka yapmıştınHangi marka seninki canım yumurtlama takip etmişmiydin
Ben de artık ordan alıyorum 10 lu 15li şekildeBen de önümüzdeki ay içşn trendyol dan bakıcam orda toplu alınca çok daha indirimli oluyor