2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bence pazartesiye kadar idrar testiyle devam et bakalım koyulaşacak mı çizgin. Ona göre de pazartesi kan verirsin. Kanı erken verme bence.bi de yumurtlamayı ovulasyonla mı takip ettin yoksa takvim ve belirtilere göre mi
Ovalüsyon testi ile canım

biraz göz gezdirdim topicte, zaten ondan yazasım geldi ben bugün test sonuçlarını görünce hayal kırıklığı dolmuştum ama biraz neşelendim okudukça kızım 2021 doğumlu kasımda 3 olacak :)
ilk çocuk heyecanı da çok keyifli ya umarım gönlüne göre olurrr

Gel bacım.gel hoşgeldin benim de oğlum 2021 kasım.dogumlu biz de deniyoruz bu ay aralika kadar denerim ovülasyonla sonra salarım ben de darlaniyorum yoksa

Amin inşallah 3 yaş arası çok iyi olur bence kardeşlerin umarım sende hayırlısıyla 2. Bebişi kucağına alırsın. Evet burda dolaşmak bana da iyi geliyor. Kızlarla beraber bekliyoruz. Bazen gülüyoruz bazen karaları bağlıyoruz tabi

Gel bacım.gel hoşgeldin benim de oğlum 2021 kasım.dogumlu biz de deniyoruz bu ay aralika kadar denerim ovülasyonla sonra salarım ben de darlaniyorum yoksa
aaay kasım 21 anneleri topiğinde de vardın di miii, hadi yine aynı zamana denk gelsin bebişlerimiz

Eldorin 94bassuk Allah bağışlasın kızlar
Sizce ilk hamilelik için ilk ayın ihtimali çok mu düşük gerçekten öyle bişey okumuştum aklıma gelince canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…