Ahahah kız bende öyle dedim kendi söylediğimiz şeyleri yutuyoruz resmen ah şu merak var ya insanı çatlatırDur demeler işe yarasa keşke ben daha dün test işinden vazgeçtim yapmayacağım artık regli bekliyorum diyordum. Saatim saatimi tutmuyor bi umutlu bi umutsuz buralarda dolaşıp duruyorum
Aslında erken öğrensek daha kötü bu sefer kese var mı yok mu dolu mu boş mu derken kafayı yiyeceğizAhahah kız bende öyle dedim kendi söylediğimiz şeyleri yutuyoruz resmen ah şu merak var ya insanı çatlatır
Ah ben onu yaşadımAslında erken öğrensek daha kötü bu sefer kese var mı yok mu dolu mu boş mu derken kafayı yiyeceğiz
Biz de seni tutalım en iyisiAh ben onu yaşadımstresli oluyor ama bu sefer kan vermeyeceğim direneceğim #direngizem ajsjsjhshshs
Tutun vallahaBiz de seni tutalım en iyisiregl tarihinden önce kan vermek yasak
Nerden buldunTutun vallahabak ne buldum bu arada
Gözüküyor canım. Bata kaç gün varKızlarrr bugün yumurtlamanın 10.günü dün başladım test yapmaya dün çok çok zor görünen bir çizgi vardı hatta fotosunu çekmiştim ama cıkmıyordu fotoda bugün birkaç dakika önce yine yaptım prodoctor erken gebelik testi ve çizgi çıktı hemen ilk dakkadan değil ama aradan 10 dk geçmişti ama bu testler geç belirginleşiyor belki duymuşsunuzdur birde ben sürekli bu testi kullanıyorum hiç kuruma çizgisi bile cıkarmazdı ama bilemedim görebilen var mı?Candy7777 S Sunsun9 ve diğer kızlar
Adetlerim düzensiz benim canım değişken Oyüzden bat yok ama genelde yumurtlamadan sonra 14.gün adet oluyorum bugün 10.gün eğer gebelik yoksa pazartesi adet olacağım gün oluyorGözüküyor canım. Bata kaç gün var
Niye üzülüyorsun canım sonuçta 1 tane bebişin olmuş ki sağlıklısın niye 2. Olmasınkendime arkadaş bulmaya ihtiyacım var benim de ya ben de geldim. mayıstan beri her ay boş geçiyor vallahi çok üzülüyorum artık. bir kızım var bu arada, ikinci gebeliğim olacak. geçen ay çok ümitliydim kan testinde sıfırı görünce bayağı üzülmüştüm. bu ay da sabah erken gebelik testi+kaset test yaptım yine boş. bat 3 ekim sat 29 ekim, bakalım artık.
Bence pazartesiye kadar idrar testiyle devam et bakalım koyulaşacak mı çizgin. Ona göre de pazartesi kan verirsin. Kanı erken verme bence.bi de yumurtlamayı ovulasyonla mı takip ettin yoksa takvim ve belirtilere göre miAdetlerim düzensiz benim canım değişken Oyüzden bat yok ama genelde yumurtlamadan sonra 14.gün adet oluyorum bugün 10.gün eğer gebelik yoksa pazartesi adet olacağım gün oluyor
ay insan isteyince işte hevesleniyor her ay ne bileyim :/ yanlış yazmışım sat 3 ekim bat 29 ekim yaa teşekkürler uyarı içinNiye üzülüyorsun canım sonuçta 1 tane bebişin olmuş ki sağlıklısın niye 2. Olmasınsadece zamanını bekliyor. Sat ve batı yanlış mı yazdın acaba
Ben de bat 9 krizindeyim ya internetten söylediğim testler gelirse önden yapmak istiyorum.eczaneden aldığım erkeni 5 6 kala kullanıcam pahalı geldi internetteki fiyatları görünce tekrar ordan alasım yokVallaha insan kafayı yer bu testlerle. Bata 9 gün kaldı akla kara çıkıcak
Ay canım ne güzel net net çıkarmış hangi test bu hiçbir kafa karisikligina yer bırakmayacak şekilde yumurtlama
Daha 5 günün varmış canım belki değişir sonucun. Benim de ilk denemem bu ay o yüzden çok sabırsızım.bazen günde 2 test yaptığım oluyor hatta konuda da var görselleri gölge kovalayıp duruyorum işte. Kızın kaç yaşında bu aradaay insan isteyince işte hevesleniyor her ay ne bileyim :/ yanlış yazmışım sat 3 ekim bat 29 ekim yaa teşekkürler uyarı için
Eczanede 1 tane erken gebeliği 250 tl ye satılıyorlarBen de bat 9 krizindeyim ya internetten söylediğim testler gelirse önden yapmak istiyorum.eczaneden aldığım erkeni 5 6 kala kullanıcam pahalı geldi internetteki fiyatları görünce tekrar ordan alasım yok
Bende belirti falan da yok sen ymurtlama gününe bakmışmıydın ne zamandı acaba benim 18di pik
Ben 300e falan aldığım eczane kazık biraz,diğer eczane de tanıdık sayılır gitmek istemiyorumEczanede 1 tane erken gebeliği 250 tl ye satılıyorlar