Kan vermeyeceğim adet gelene kadar 2günde bir test yapacağım bakacağım . artış varmı . Çıldıracağımmm vallaha.Var gibi duruyor ama idrar testlerine de güvenemiyorum hiç
Kuzum test mi bozuk acabaBenimde bata 9 gün var sizce bişey var mı
Bence de sabret. Ben adetten önce kan verdim 2 gün oluyor verdiğim. Negatif çıktı ama ikna olamadım gecikmediğim için. Ovulasyon testi de yapmadım belki takvime göre daha geç yumurtladım ve kanda henüz yükselmedi.Kan vermeyeceğim adet gelene kadar 2günde bir test yapacağım bakacağım . artış varmı . Çıldıracağımmm vallaha.
İnsan deli oluyor yani. Testler neden böyle acaba . Önceden yani 2022 de böyle testlerle hiç sorun yaşamadım. Adi yapıyorlar Herşeyi artkBence de sabret. Ben adetten önce kan verdim 2 gün oluyor verdiğim. Negatif çıktı ama ikna olamadım gecikmediğim için. Ovulasyon testi de yapmadım belki takvime göre daha geç yumurtladım ve kanda henüz yükselmedi.
Maliyeti düşürmek için yapıyor olabilirler.İnsan deli oluyor yani. Testler neden böyle acaba . Önceden yani 2022 de böyle testlerle hiç sorun yaşamadım. Adi yapıyorlar Herşeyi artk
Test yaptım kızlar negatif maalesefKız baya olmuş senin çatlatma iğnesi olalıı. Bulabirsen erken test al fotoğrafa etiketle beni dee
Yapalım bacımay o zaman 1 kasımda ilk testimizi yapalım beybiiii :))
Kuzum başka bi yerde çeker misinTest yaptım kızlar negatif maalesef
Çok da geçmiş iğnenin üzerinden ama canım ya. Pcos var mıydı sendeTest yaptım kızlar negatif maalesef
Ben n güzeli adet gününü beklemek ama dayanamıyoruz başta benMaliyeti düşürmek için yapıyor olabilirler.
Ben de tekrar test yaptım öncekinde renk dağılmış gibiydi bu da böyle çıktıBen n güzeli adet gününü beklemek ama dayanamıyoruz başta ben
Bir şey yok canımKuzum başka bi yerde çeker misin
Bu hangi marka canım ? Kuruma çizgisi yapıyor muBir şey yok canım
Bende gördüm yaa. Bencede koyulaşana kadar kan verme böyle devamKızlar ben cidden kafayı yemek üzereyim bu testlerin hepsi mi bozuk ya. 2 dakika içinde çıktı bu gözümle de net görüyorum. Siz görüyor musunuz ? Bata 9 gün var. Fotoğraf ile oynamadım direk net çoktı böyle silik bişi .
Prodoctor bilmiyorum kuruma çizgisi yapıp yapmadığını zaten önemli olan ilk 5 dk da çıkmasıBu hangi marka canım ? Kuruma çizgisi yapıyor mu
Hayır pcos yok evet olsa muhakkak çıkardı artık regli bekleyecemÇok da geçmiş iğnenin üzerinden ama canım ya. Pcos var mıydı sende
Yani gebelik olsa demek istedimHayır pcos yok evet olsa muhakkak çıkardı artık regli bekleyecem
Ya ben çok hafif görüyorum sanki gözlerim bozulmadıysaBen de tekrar test yaptım öncekinde renk dağılmış gibiydi bu da böyle çıktı