Yok kuzum ya testte gözle görülür birşey gördükten sonra veririm ancaKan vermeyi düşündün mü canım belki çıkar orada
Test yapıyoruz bi umut ama işte negatif görünce üzülüyoruz. veya silik birşeyler gördüğümüz de umut ediyoruz. Reglime 9 gün var ama benim sanki regli olucakmosım gibi ağrılar var .
Fazla mal göz çıkarmazhele bide benim bebem var eczane de yok dibimde o yüzden her zaman gidip alamıyorum.
NE kadar erken öylenmişsin öyleeŞimdi açtığım konulara baktım da oğlumu reglime 9 gün kala öğrenmişim. Ee şimdi benim 9 gün kaldışeytan dürtüyor gidip öğrenmemek için asjjsjsjs
Sen bi kan ver kuzucum.kızımı da çok erken öğrendim ben geçen söylemiştim aslında :) eğer gebelik varda bunu da erken öğrenebilirim diye düşünüyorumYok kuzum ya testte gözle görülür birşey gördükten sonra veririm anca
NE kadar erken öylenmişsin öylee
Benimde bata 9 gün var sizce bişey var mıSen bi kan ver kuzucum.kızımı da çok erken öğrendim ben geçen söylemiştim aslında :) eğer gebelik varda bunu da erken öğrenebilirim diye düşünüyorum
Canım testin bozuk bence yaBenimde bata 9 gün var sizce bişey var mı
Gidip bi kab verebilirsiniz erken döllenme olduysa eğer çıkar mutlaka . Sizinle benim aynı sanırım batBenimde bata 9 gün var sizce bişey var mı
Benimde bes Kasım da adet günüm canokızlaar haftaya cuma test yapacağım normalde adetim 4 ü gibi falan olması gerekiyor afak saymaya başlıyoruum bende ŞAFAK 9 :)) var mı o tarihlerde test yapacak olann
ay o zaman 1 kasımda ilk testimizi yapalım beybiiii :))Benimde bes Kasım da adet günüm cano
Bnde yaparım son bir hafta kala başlarım
benkızlaar haftaya cuma test yapacağım normalde adetim 4 ü gibi falan olması gerekiyor afak saymaya başlıyoruum bende ŞAFAK 9 :)) var mı o tarihlerde test yapacak olann
Bulunduğum yerde tek hastane var. Hastanedede laborant akrabam. Ondan testte tam pozitif görene kadar kan vermek istemiyorum kuzu ya. 28ine nolur nolmaz diye doktordan da randevu aldım adet olursam 2. veya 3. günü olacak zatenSen bi kan ver kuzucum.kızımı da çok erken öğrendim ben geçen söylemiştim aslında :) eğer gebelik varda bunu da erken öğrenebilirim diye düşünüyorum
Tam çizgi gibi değilde dağılmış gibi gölge var sanki bilemedim
5 sn tuttum aslında. Test mi bozuk acabaTam çizgi gibi değilde dağılmış gibi gölge var sanki bilemedim
Benim yumurtlamam erken oldu ya 14-15 Ekim gibi olsa çıkardı gibime geliyor bişey gözükmüyor dimiGidip bi kab verebilirsiniz erken döllenme olduysa eğer çıkar mutlaka . Sizinle benim aynı sanırım bat
Anladım canım inşallah güzel haber alırızBulunduğum yerde tek hastane var. Hastanedede laborant akrabam. Ondan testte tam pozitif görene kadar kan vermek istemiyorum kuzu ya. 28ine nolur nolmaz diye doktordan da randevu aldım adet olursam 2. veya 3. günü olacak zaten
Evet ben de gördüm. Hangi marka bu testKızlar ben cidden kafayı yemek üzereyim bu testlerin hepsi mi bozuk ya. 2 dakika içinde çıktı bu gözümle de net görüyorum. Siz görüyor musunuz ? Bata 9 gün var. Fotoğraf ile oynamadım direk net çoktı böyle silik bişi .
First test tatlım.Evet ben de gördüm. Hangi marka bu test
Var gibi duruyor ama idrar testlerine de güvenemiyorum hiçYıkadım bide suyun altında böyle sonuç değişmedi/