Okadar haklısınki bende bayılıyorm test yapmaya sırf bu yuzden ovulasyon testi bile hoşuma gidiyorÇift çizgi görmek hepimizin hoşuna gidiyorakıl sağlığım elde gidiyaahhh dünden beri cidden göğüslerim sızlıyor bata 9 gün kaldı. Kafam Leyla gibi.
Canım kaç gün kaldı bata senin?
Testi yapıp evden kaçanlar pozitif görüyoe yoksa sizdeee hamişmisinizayy elektrik yoktu işe gitmeden aceleyle yaptım karanlıkta resim çekemedim testi de atmadım evde bekliyor:) eşimin doğumgunü yaklaşiyor inşallah vardır da süpriz yaparım ya
Var tatlım 2 tane :) biri 2015 Li biri de 2022 Li :) yaş oldu 33 o yüzden deneme yapıyoruz. Kızım yanımda değil ilk eşimden babasında kalıyor.Okadar haklısınki bende bayılıyorm test yapmaya sırf bu yuzden ovulasyon testi bile hoşuma gidiyor
Baska cocugunz varmı?
Testi yapıp evden kaçanlar pozitif görüyoe yoksa sizdeee hamişmisiniz
tubaslk
ayyy inşallah karanlıkta aceleyle yaptım baktım bi çizgi var ilk 5 dakikada çıktı aslında testi negatif çıkacağını düşünerek yapmıştım son bir testim vardı dedim yapayım negatif çıksın daha da test almayayım çıkayım bu bataktan ay şimdi daha da heyecanlı oldumOkadar haklısınki bende bayılıyorm test yapmaya sırf bu yuzden ovulasyon testi bile hoşuma gidiyor
Baska cocugunz varmı?
Testi yapıp evden kaçanlar pozitif görüyoe yoksa sizdeee hamişmisiniz
tubaslk
Valla gidiyiiiiiiÇift çizgi görmek hepimizin hoşuna gidiyorakıl sağlığım elde gidiyaahhh dünden beri cidden göğüslerim sızlıyor bata 9 gün kaldı. Kafam Leyla gibi.
Maşallah. Oy kızınızda küçükmüşVar tatlım 2 tane :) biri 2015 Li biri de 2022 Li :) yaş oldu 33 o yüzden deneme yapıyoruz. Kızım yanımda değil ilk eşimden babasında kalıyor.Rabbim sağlıklı bi şekilde belki bir tane daha kız evlat verir. Ümit ediyorum
Ben biraz erken anne oldumMaşallah. Oy kızınızda küçükmüşRabbim mutlu mesut etsin
Benimde oglum var btane 2020 li
Yaşım 33 aynı
2 evladım daha olsun isterim bakalm yetişirse
Çatlatma iğnesi hariç 12. Gün canım bugün. Geçen ayda iğne olmuştum tam 14. Gün gelmişti. Bu ay da doktor 26-27 dedi bakalım. Varsa çıkmalı artık diye düşünüyorum aslında o yüzden umutsuzluğa kapılmaya başladım biraz birazÇift çizgi görmek hepimizin hoşuna gidiyorakıl sağlığım elde gidiyaahhh dünden beri cidden göğüslerim sızlıyor bata 9 gün kaldı. Kafam Leyla gibi.
Catladiktan sonra ağrı cok oluyomuş diye duydum ben . Kesin catlamistir, pik gördük cünküHayırlısı bakalım
Benimde yumurtlama bir gün sürmedi galiba akşamına çatladı
Çok ağrım oldu aşırı
Cidden benim agrım olmuştu pik göremedim kist olmuşCatladiktan sonra ağrı cok oluyomuş diye duydum ben . Kesin catlamistir, pik gördük cünküağrisi olupta pik görmeyenlerde genelde kist oluyormuş
Ben de 8 ekimde çatlama iğnesi yaptım geçen ay 15. Günde regl oldum bugün acayip sancıyla uyandım sabah test yoktu yapamadım akşama kadar regl olmazssam rest yapıcamÇatlatma iğnesi hariç 12. Gün canım bugün. Geçen ayda iğne olmuştum tam 14. Gün gelmişti. Bu ay da doktor 26-27 dedi bakalım. Varsa çıkmalı artık diye düşünüyorum aslında o yüzden umutsuzluğa kapılmaya başladım biraz biraz
Insallah en kısa sürede adet olursunda yeni döngün başlar. Her defasinda nasil oluyor anlamiyorum ama yeni döngü başlayınca bir önce ay cektigimiz sıkıntılar rafa kalkıyorCidden benim agrım olmuştu pik göremedim kist olmuş
İnşallah canım sni takipteym bu ayInsallah en kısa sürede adet olursunda yeni döngün başlar. Her defasinda nasil oluyor anlamiyorum ama yeni döngü başlayınca bir önce ay cektigimiz sıkıntılar rafa kalkıyor
Sürekli test yapmak kötü etkiliyor maalesef. Benim de sadece sol meme ucunda yanma var. İlk defa başıma geliyor. Tek taraflı niye olur ki böyeBende test yapmayı bıraktım. Dün gece göğüslerim inanılmaz dehşet sızladı. Akıntım da çoğaldı. Sürekli wcdeyim. 6 kasımda randevu buldum onu aldım. 3 kasımda bat günüm. Varsa vardır yoksa yoktur artık sinirlerim bozuldu testleri yapa yapa.
Kız baya olmuş senin çatlatma iğnesi olalıı. Bulabirsen erken test al fotoğrafa etiketle beni deeBen de 8 ekimde çatlama iğnesi yaptım geçen ay 15. Günde regl oldum bugün acayip sancıyla uyandım sabah test yoktu yapamadım akşama kadar regl olmazssam rest yapıcam
Ben de 15 tane laboquick stokladımDün netten gebelik testi sipariş verdim 20 tanesi 140₺ freely - 10 tane de Laboquick 136₺ ye verdim. Evde dursun stokladım
Kan vermeyi düşündün mü canım belki çıkar oradaÇatlatma iğnesi hariç 12. Gün canım bugün. Geçen ayda iğne olmuştum tam 14. Gün gelmişti. Bu ay da doktor 26-27 dedi bakalım. Varsa çıkmalı artık diye düşünüyorum aslında o yüzden umutsuzluğa kapılmaya başladım biraz biraz
Test yapıyoruz bi umut ama işte negatif görünce üzülüyoruz. veya silik birşeyler gördüğümüz de umut ediyoruz. Reglime 9 gün var ama benim sanki regli olucakmosım gibi ağrılar var .Sürekli test yapmak kötü etkiliyor maalesef. Benim de sadece sol meme ucunda yanma var. İlk defa başıma geliyor. Tek taraflı niye olur ki böye
Fazla mal göz çıkarmazBen de 15 tane laboquick stokladımtestlerden uzak kalamıyoruz. Evde fazladan bulunması bile güven veriyor
Tamam yapınca atarım fotoKız baya olmuş senin çatlatma iğnesi olalıı. Bulabirsen erken test al fotoğrafa etiketle beni dee