2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Çift çizgi görmek hepimizin hoşuna gidiyor 😀 akıl sağlığım elde gidiyaahhh 😀dünden beri cidden göğüslerim sızlıyor bata 9 gün kaldı. Kafam Leyla gibi.

Canım kaç gün kaldı bata senin?
Okadar haklısınki bende bayılıyorm test yapmaya sırf bu yuzden ovulasyon testi bile hoşuma gidiyor😂😂😂
Baska cocugunz varmı?
ayy elektrik yoktu işe gitmeden aceleyle yaptım karanlıkta resim çekemedim testi de atmadım evde bekliyor:) eşimin doğumgunü yaklaşiyor inşallah vardır da süpriz yaparım ya
Testi yapıp evden kaçanlar pozitif görüyoe yoksa sizdeee hamişmisiniz🥰😍
tubaslk tubaslk

Okadar haklısınki bende bayılıyorm test yapmaya sırf bu yuzden ovulasyon testi bile hoşuma gidiyor😂😂😂
Baska cocugunz varmı?

tubaslk tubaslk
Var tatlım 2 tane :) biri 2015 Li biri de 2022 Li :) yaş oldu 33 o yüzden deneme yapıyoruz. Kızım yanımda değil ilk eşimden babasında kalıyor. 🥹🥲🥲 Rabbim sağlıklı bi şekilde belki bir tane daha kız evlat verir. Ümit ediyorum

Baska cocugunz varmı?

tubaslk tubaslk
ayyy inşallah karanlıkta aceleyle yaptım baktım bi çizgi var ilk 5 dakikada çıktı aslında testi negatif çıkacağını düşünerek yapmıştım son bir testim vardı dedim yapayım negatif çıksın daha da test almayayım çıkayım bu bataktan ay şimdi daha da heyecanlı oldum

Çift çizgi görmek hepimizin hoşuna gidiyor 😀 akıl sağlığım elde gidiyaahhh 😀dünden beri cidden göğüslerim sızlıyor bata 9 gün kaldı. Kafam Leyla gibi.

Valla gidiyiiiiii🤪 inşallah çift çizgileri bir görelimde

Var tatlım 2 tane :) biri 2015 Li biri de 2022 Li :) yaş oldu 33 o yüzden deneme yapıyoruz. Kızım yanımda değil ilk eşimden babasında kalıyor. 🥹🥲🥲 Rabbim sağlıklı bi şekilde belki bir tane daha kız evlat verir. Ümit ediyorum
Maşallah. Oy kızınızda küçükmüş 🤲 Rabbim mutlu mesut etsin
Benimde oglum var btane 2020 li
Yaşım 33 aynı🥰
2 evladım daha olsun isterim bakalm yetişirse😂

Maşallah. Oy kızınızda küçükmüş 🤲 Rabbim mutlu mesut etsin
Benimde oglum var btane 2020 li
Yaşım 33 aynı🥰
2 evladım daha olsun isterim bakalm yetişirse😂
Ben biraz erken anne oldum 🥹 hayırlısı buymuş. Rabbim yıllar sonra birde oğlumu verdi 2 kaybın ardına. Umarım güzel haberler alırız bu ay :)
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. 🙏

Çatlatma iğnesi hariç 12. Gün canım bugün. Geçen ayda iğne olmuştum tam 14. Gün gelmişti. Bu ay da doktor 26-27 dedi bakalım. Varsa çıkmalı artık diye düşünüyorum aslında o yüzden umutsuzluğa kapılmaya başladım biraz biraz

Hayırlısı bakalım😀
Benimde yumurtlama bir gün sürmedi galiba akşamına çatladı
Çok ağrım oldu aşırı
Catladiktan sonra ağrı cok oluyomuş diye duydum ben . Kesin catlamistir, pik gördük cünkü 😁 ağrisi olupta pik görmeyenlerde genelde kist oluyormuş 😑

Bu ay 3-4 gün geciktigi icin ve kendimi strese sokmamak icin hic idrar tutmadan ve cok su icerek herangibi bir saat test yaptim ve anladim ki pikse kaçişi yok cikiyor bi sekilde 🙃
1000031025.jpg

Çatlatma iğnesi hariç 12. Gün canım bugün. Geçen ayda iğne olmuştum tam 14. Gün gelmişti. Bu ay da doktor 26-27 dedi bakalım. Varsa çıkmalı artık diye düşünüyorum aslında o yüzden umutsuzluğa kapılmaya başladım biraz biraz
Ben de 8 ekimde çatlama iğnesi yaptım geçen ay 15. Günde regl oldum bugün acayip sancıyla uyandım sabah test yoktu yapamadım akşama kadar regl olmazssam rest yapıcam

Bende test yapmayı bıraktım. Dün gece göğüslerim inanılmaz dehşet sızladı. Akıntım da çoğaldı. Sürekli wcdeyim. 6 kasımda randevu buldum onu aldım. 3 kasımda bat günüm. Varsa vardır yoksa yoktur artık sinirlerim bozuldu testleri yapa yapa. 🥹👀
Sürekli test yapmak kötü etkiliyor maalesef. Benim de sadece sol meme ucunda yanma var. İlk defa başıma geliyor. Tek taraflı niye olur ki böye 😔

Ben de 8 ekimde çatlama iğnesi yaptım geçen ay 15. Günde regl oldum bugün acayip sancıyla uyandım sabah test yoktu yapamadım akşama kadar regl olmazssam rest yapıcam
Kız baya olmuş senin çatlatma iğnesi olalıı. Bulabirsen erken test al fotoğrafa etiketle beni dee

Benim de tam regl günüm bugün. Pembe ve kahverengi damlalar görmeye başladım. İnsan yerleşme kanaması olduğunu düşünmek istiyor ama içten içe biliyorum ki reglim başlıyor😅

Kan vermeyi düşündün mü canım belki çıkar orada
Sürekli test yapmak kötü etkiliyor maalesef. Benim de sadece sol meme ucunda yanma var. İlk defa başıma geliyor. Tek taraflı niye olur ki böye 😔
Test yapıyoruz bi umut ama işte negatif görünce üzülüyoruz. veya silik birşeyler gördüğümüz de umut ediyoruz. Reglime 9 gün var ama benim sanki regli olucakmosım gibi ağrılar var .
Ben de 15 tane laboquick stokladım 😄 testlerden uzak kalamıyoruz. Evde fazladan bulunması bile güven veriyor 😅
Fazla mal göz çıkarmaz 😀 hele bide benim bebem var eczane de yok dibimde o yüzden her zaman gidip alamıyorum.

X