2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Benim 2,92ydi normal dedi bi şey yapmadı. Başka doktora sordum 3ün altı normal dedi. Bi süre sonra kendiliğinden düştü zaten. Ama yorumlarda gördüm 2.5 üstüne ilaç başlatan da olmuş.

25.hafta +5le devam ediyorum

Ben de 26 da +10 valla ekmek bile yemeden şu noktadayım ödemdir umarım

27+3'teyiz 5 kilo almışım ama şu son haftadır sürekli yemek istiyorum. hamileliğin başından beri aslında açıktı iştahım. suyu çoğalttığım için çok kilo almadım bence ama son 3 ay alırım gibi görünüyor.

Kızlarr
Haftanın 2-3 günü gelip, temizliğe yemeğe yardımcı olup, benim elimi hafifletecek biri istiyorum. Güvendiğiniz bir şirket var mı ? Gündüzlü yarı zamanlı da olur ama tam gün duracaksa gün aşırı gelmesi yeterli.

25.hafta +6 ile devam ediyorum. Bu hafta inanılmaz iştahım açıldı. Daha önce yemediğim şeyleri yemeye başladım sonumuz hayrolsun

Kızlar Banada yardımcı olurmusunuz, Hayatımda hic Yulaf yemedim ve bebeğe kilo aldırmak istediğim icin artık yiyeyim diyorum ama nasıl yapılarak yendiğini bilmiyorum, tariflerinizi alabilirmiyim sizler nasıl yaparak yiyorsunuz

Ben de su içemiyorum günde 1,5 litre içiyorum anca doktor bol su iç dedi Son 3 aya girince daha dikkat etmek lazım her hafta 500 gr almak ideal herhalde

Canım ben çok severim ama hamilelikte yemedim. Bebeğe kilo aldırdığını bilmiyordum
1 ölçü yulaf yarım ölçü süt biraz şeker ile hafif ateşte pişir. Kakao, ezilmiş muz, hindistan cevizi çok güzel oluyor.

Süt ile yulafı direk pişirip çok hızlı oluyor zaten . İnce öğütülmüş yulaf alın pişirdikten katılaşır . Üzerine az bal dökün . En sevdiğim şekli o benim sporcu olduğum için hep öyle yerdim keyifli oluyor seversiniz

1 yumurta 2 yk yoğurt 3 yk yulaf çırp karıştır tost makinesindeya da krep gibi tavada yapıyorum çok güzel oluyor. Kahvaltıda güzel gidiyor

Canim 4 5 yk yulaf, 1sb süt ocakta karistirarak kaynat muhallebi yapar gibi. Icine pisirirken kendi zevkine gore meyve kuruyemis tarcin vs ekleyebilirsin

Kuzum 100-130-130 sınır normalde ama gebelikte 100-180-180miş allahtan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…