- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #18.761
Evet bu bayağı kullanışlı görünüyor ya, ben de sevdiimm.Kanz city mom modelini aldım kullanışlı duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu bayağı kullanışlı görünüyor ya, ben de sevdiimm.Kanz city mom modelini aldım kullanışlı duruyor
Ben de magnezyum olarak sabah aksam cnv kullaniyorum ama yine de arada kramplar oluyorson günlerde benim de geceleri girmeye başlamıştı, dün magnorm'u sabah ve akşam olarak iki kere içtim dün gece hiç girmedi.
Önerim yok da bildiğim kadarıyla hastane de öyle bir durumda ztn bebeğe onlar veriyor. Kaşık uclu biberon alabilirsin ama o benimde aklimdaBu arada ne olur ne olmaz diye hastane çantasına yenidoğan sütü/maması işte ona her ne deniyorsa koymayı planlıyorum kızlar. Marka önerisi olan var mıı?
Normalde kullanıyormuydun hiç ilaç filan?Bugün kan tahili yapıldı 25+4üm tsh 2.6 çıkmış. Doktor 2.5 üzeri olduğu için dahiliyeye görün demiş. Bu haftalarda sizin kaç çıktı? Birinci trimesterda 2.5 diyo da ikinci trimester için üst sınır 3 yazıyo genelde internette. Bi görüneyim yine ama ilaç falan verilir mi bu değere sizce
Yok kullanmadım hiç 7 haftalıkken yapıldığında 1.67 çıkmıştıNormalde kullanıyormuydun hiç ilaç filan?
Ben iki cocugumdada hipp kullandım kutu olanından hiç gaz yapmadı.Aptamil verdiğim zaman gazdan çatlıyordu ağlamaktan kesinlikle hipp öneriririmBu arada ne olur ne olmaz diye hastane çantasına yenidoğan sütü/maması işte ona her ne deniyorsa koymayı planlıyorum kızlar. Marka önerisi olan var mıı?
Benim 2,92ydi normal dedi bi şey yapmadı. Başka doktora sordum 3ün altı normal dedi. Bi süre sonra kendiliğinden düştü zaten. Ama yorumlarda gördüm 2.5 üstüne ilaç başlatan da olmuş.Bugün kan tahili yapıldı 25+4üm tsh 2.6 çıkmış. Doktor 2.5 üzeri olduğu için dahiliyeye görün demiş. Bu haftalarda sizin kaç çıktı? Birinci trimesterda 2.5 diyo da ikinci trimester için üst sınır 3 yazıyo genelde internette. Bi görüneyim yine ama ilaç falan verilir mi bu değere sizce
Belki 25 mg lık başlayabilirler. Çok yüksek değil aslında ama doktor karar verirYok kullanmadım hiç 7 haftalıkken yapıldığında 1.67 çıkmıştı
Benim 2,92ydi normal dedi bi şey yapmadı. Başka doktora sordum 3ün altı normal dedi. Bi süre sonra kendiliğinden düştü zaten. Ama yorumlarda gördüm 2.5 üstüne ilaç başlatan da olmuş.
Sağolsun yarın bi görüneyim bakalımBelki 25 mg lık başlayabilirler. Çok yüksek değil aslında ama doktor karar verir
Teşekkür ederiim öneri içiinBen iki cocugumdada hipp kullandım kutu olanından hiç gaz yapmadı.Aptamil verdiğim zaman gazdan çatlıyordu ağlamaktan kesinlikle hipp öneriririm
25.hafta +5le devam ediyorumGüncelleme kızlar 29. Hafta 10 kg almış bulunuyorum. Son 2 haftada 1.5 kilo almışım son aylar cidden hızlı gidiyor. Acayip iştahım açık ve sürekli abur cubur yemek istiyorum iyice strese girdim Sizler kaçıncı hafta ne durumdasınız ??
Ben de 26 da +10 valla ekmek bile yemeden şu noktadayım ödemdir umarımGüncelleme kızlar 29. Hafta 10 kg almış bulunuyorum. Son 2 haftada 1.5 kilo almışım son aylar cidden hızlı gidiyor. Acayip iştahım açık ve sürekli abur cubur yemek istiyorum iyice strese girdim Sizler kaçıncı hafta ne durumdasınız ??
27+3'teyiz 5 kilo almışım ama şu son haftadır sürekli yemek istiyorum. hamileliğin başından beri aslında açıktı iştahım. suyu çoğalttığım için çok kilo almadım bence ama son 3 ay alırım gibi görünüyor.Güncelleme kızlar 29. Hafta 10 kg almış bulunuyorum. Son 2 haftada 1.5 kilo almışım son aylar cidden hızlı gidiyor. Acayip iştahım açık ve sürekli abur cubur yemek istiyorum iyice strese girdim Sizler kaçıncı hafta ne durumdasınız ??