- Konu Sahibi kediannesibiri
- #18.781
Yaa iyi bari :) benim de 186 çıkmış ama sonra 102 düşmüş doktor ne diyecek bekliyorum .Kuzum 100-130-130 sınır normalde ama gebelikte 100-180-180miş allahtan:)
92-186-102 çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa iyi bari :) benim de 186 çıkmış ama sonra 102 düşmüş doktor ne diyecek bekliyorum .Kuzum 100-130-130 sınır normalde ama gebelikte 100-180-180miş allahtan:)
Youtube'a yulaf tost yazın, ondan da yapabilirsinizKızlar Banada yardımcı olurmusunuz, Hayatımda hic Yulaf yemedim ve bebeğe kilo aldırmak istediğim icin artık yiyeyim diyorum ama nasıl yapılarak yendiğini bilmiyorum, tariflerinizi alabilirmiyim sizler nasıl yaparak yiyorsunuz
Rennii çiğneme hapını denediniz mi ? Benimde ishalim var ayıptır söylemesi. Bulantimda başladı ve 2 gecedir hiç uyuyamadim desem yeridir. Acile gitsem mi diye düşünüyorum!Kızlar bugün felaket derecede mide yanmam var öyle böyle degil cok fena. Soguk sut maden suyu limonlu su hicbiri care olmadi. Istifra edince de bogazim tahris oldu
Temmuz ağustos annelerinin grubunda ilk sayfada liste var doğum tarihi yaklaşınca filan mı öyle yapılıyor dikkatimi çekti gördünüz mü hiçGünaydın bebişine kavuşmaya az kalmış güzel anneler malum sonlara geliyoruzAlışverişlere start verilmeye başlandı ya da başlanacak.Ayrıntılı liste paylaşabilecek olan var mı? Ama çok ayrıntılı
mesela giyimde şu kadar 0-3 ay şu kadar 3 -6 ay gibi
direkt alışverişe çıkılıp tık atmalık . İnternetteki listeler yetersiz geldi bana bekliyorum
![]()
Hiç bakamadım o gruplara son zamanlarda . Ayrıntılı varsa ben de ekleyeceğim benim de niyetinde var herkes faydalansınTemmuz ağustos annelerinin grubunda ilk sayfada liste var doğum tarihi yaklaşınca filan mı öyle yapılıyor dikkatimi çekti gördünüz mü hiç![]()
2024 agustos annelerine bakabilirsiniz çok güzel yazmışlar en altta süt artırıcı tarif bile varHiç bakamadım o gruplara son zamanlarda . Ayrıntılı varsa ben de ekleyeceğim benim de niyetinde var herkes faydalansın![]()
Ben gördüm hatta yazmıştım bu gruba birisi daha liste sormuştu. Onlar doğurmaya da başladı yorumlarını okumak çok heyecan vericiTemmuz ağustos annelerinin grubunda ilk sayfada liste var doğum tarihi yaklaşınca filan mı öyle yapılıyor dikkatimi çekti gördünüz mü hiç![]()
Aynen siz deyince baktım hemen gerçekten güzel hazırlanmış. Sadece benim ilk gebeliğim olacağından tecrübeli annelerden destek almak istiyorum.2024 agustos annelerine bakabilirsiniz çok güzel yazmışlar en altta süt artırıcı tarif bile varsizinde güzel hazirlayacaginiza eminim
![]()
Günaydın canım tabiki genel geçer şeyler var ama bu tarz listeler bence gereksiz harcamalar yaptırıyor. Yani yaşayış tarzına ve bebeğe göre tamamen değişen bir durum . İlk gebeligimde bu listeleri baz almıştım ikiz olmasına rağmen çok fazla gelmişti aldıklarım üstelik bebisler küçük olmasına rağmen.Günaydın bebişine kavuşmaya az kalmış güzel anneler malum sonlara geliyoruzAlışverişlere start verilmeye başlandı ya da başlanacak.Ayrıntılı liste paylaşabilecek olan var mı? Ama çok ayrıntılı
direkt alışverişe çıkılıp tık atmalık . İnternetteki listeler yetersiz geldi bana bekliyorum
![]()
Kendi listemde aylik olarak yaptım ve öyle aldım. Belki işine yararGünaydın bebişine kavuşmaya az kalmış güzel anneler malum sonlara geliyoruzAlışverişlere start verilmeye başlandı ya da başlanacak.Ayrıntılı liste paylaşabilecek olan var mı? Ama çok ayrıntılı
![]()
28. Hafta ikizlerle 10 kilo aldim bende ama istahli degilim yada midemden ve kabizlik sorunundan oturu yiyemiyorum yani bu kiloyu ikizlerime bagliyorumGüncelleme kızlar 29. Hafta 10 kg almış bulunuyorum. Son 2 haftada 1.5 kilo almışım son aylar cidden hızlı gidiyor. Acayip iştahım açık ve sürekli abur cubur yemek istiyorum iyice strese girdimSizler kaçıncı hafta ne durumdasınız ??
Ben goz karari yulafla sutu kaynatiyorum tabaga aldiktan sonra bal ekliyorum damak tadima gore uzerine donmus yada taze meyve cilek yaban mersini cok yakisiyor.Kızlar Banada yardımcı olurmusunuz, Hayatımda hic Yulaf yemedim ve bebeğe kilo aldırmak istediğim icin artık yiyeyim diyorum ama nasıl yapılarak yendiğini bilmiyorum, tariflerinizi alabilirmiyim sizler nasıl yaparak yiyorsunuz
1 hafta farkla aynı kilodayız. Demek ikizlerden sebep28. Hafta ikizlerle 10 kilo aldim bende ama istahli degilim yada midemden ve kabizlik sorunundan oturu yiyemiyorum yani bu kiloyu ikizlerime bagliyorum![]()
Offf Allah affetsin su avakado ne sevimsiz bsey ya , ben iki hafta öncesine kadar ne kadar sağlıksız şey var onları yiyordum asla dikkat etmiyordum ve sonuç şekerim sınırda çıktı tahmin ediyordum ama illa görmem lazımBen de öyle bebek buyuyup yasam sinirini gecince saldım iyiceavokadi ceviz muz sut vs de tüketiyorum ama iste fast food kola vs de tuketiyorum
Yani bencede1 hafta farkla aynı kilodayız. Demek ikizlerden sebephadi işallah
![]()
İkizleri olan bir arkadaşın doona marka almıştı tekerlekli puset gibi çok hafifmiş ve çok büyük kolaylık demişti. Şimdi daha yeni 1 yaşından sonra da bastona geçtiBenim de alacaklarımda çoğu bitti azı kaldı kızlar. Büyük tek kalem bebek arabası. Ona da bu hafta bakacağız. İkiz bebek arabası olduğu için canlı görüp karar vermek istedim.