- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.981
Bana 2 doktor feramat yazdıBenim de kan çok düşük çıktı sizin kaç çıktı hangi ilacı kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 2 doktor feramat yazdıBenim de kan çok düşük çıktı sizin kaç çıktı hangi ilacı kullanıyorsunuz
En son normal 25 sezaryen 30 gibiydi epudural olursa duruma göre 3 4 bin daha fazlaydı. Temmuzda zam gelecek demişlerdi şu an ki fiyatları bilmiyorum. Ama max %30 gelir demişti.DOğum fiyatı alabildiniz mi peki
Sormayın.Zaten aşı olmak istemeyen biriyim bari en az yan etkili ve en azından vurulduğumda değecek bir aşi olmasını istedim.Güncel bir doktor aslında.Ismini benden aldı randevu bitiminde arastiracagini söyledi.Geneli 30 hafta civarı oluyor siz kaçıncı haftanizda olacaksıniz?Alacağım ama umarım aksilik çıkartmazlar reçete olmadığı için.
28 haftada kan uyuşmazlık iğnesi olacağım geneli 28 ve 30 haftada bu karma aşıyı vuruluyor olarak okuyorum.
Bugün aile hekimimle görüştüm bir çok doktor arkadaşını aradı hiç bir bilgileri yok, sadece 1 tane doktor kendisi Amerika'da olmuş bu aşıyı. Yani elimizde güvenilir kanıt var fakat o da Amerika'da yapılmış, o yüzden burada yaptırmak yerine kendi kadın doğum uzmanınız kontrolünde hastanede yaptırmanız daha doğru olur dedi. Tekrar kendi doktorumla görüşeceğim.Benim doktorum 30-32. Haftaları arasında olursun 32. Hafta en uygunu olur dedi. Reçeteye gerek olduğunu düşünmüyorum umarım sıkıntı çıkarmazlar
Benim testteki referans değerlere göre 1. Saatte en fazla 140 olması gerekiyor, açlık normal, 2 saatlik olanı bilmiyorum. Bende de şeker yüksek çıktı, oradan biliyorum.Kızlar şeker yüklemesini yaptırdım, doktorumun WhatsApp’tan dönüş yapmasını bekliyorum Değerlerim iyi sanırım siz anlıyor musunuz, 75 gram glikoz. Açlık 94, birinci saat 169, ikinci saat 127
Ben nedense hayatım boyunca hep susuzluktan öldüm darısı başınaMaşallah ne güzel keşke bende icebilsem
Kadin negatif değilse gerek yok canımKızlar bu 28. Haftada kan uyuşmazlığı testi yazıyor ya onu yaptırıyormuyuz yoksa kadın negatif değilse gerek yok mu
Amin inşallah bekliyorum valla canım az kaldı benim 10 günüm varben de bir bebeğimi kaybettim ama beklemedim 40'ını. Rabbim bi daha hiçbirimize aynı acıyı yaşatmasın
Teşekkür ediyorumKadin negatif değilse gerek yok canım
Belki 50’lik yüklemedir sizinki bilemedim, benimkinde referans 190’mış doktorum her şey normal dediBenim testteki referans değerlere göre 1. Saatte en fazla 140 olması gerekiyor, açlık normal, 2 saatlik olanı bilmiyorum. Bende de şeker yüksek çıktı, oradan biliyorum.
Aynen ben de hastanede yaptırmayı düşünüyorum. Doktorum direkt bu aşıyı önerince geçen sene doğum yapan birkaç arkadaşıma sordum, onlardan da yaptırmış olanlar olunca benim içime sinmişti açıkçası. Doktorunla görüştükten sonra bilgi verebilirsen çok sevinirim canımBugün aile hekimimle görüştüm bir çok doktor arkadaşını aradı hiç bir bilgileri yok, sadece 1 tane doktor kendisi Amerika'da olmuş bu aşıyı. Yani elimizde güvenilir kanıt var fakat o da Amerika'da yapılmış, o yüzden burada yaptırmak yerine kendi kadın doğum uzmanınız kontrolünde hastanede yaptırmanız daha doğru olur dedi. Tekrar kendi doktorumla görüşeceğim.
Amin su içmekte sıkıntı sonra tuvaletten çıkamıyorum ama icmemekten iyidirBen nedense hayatım boyunca hep susuzluktan öldüm darısı başına
Ben de feramat kullanıyorum iyi bir ilaç olduğunu söyledi doktorumBana 2 doktor feramat yazdı
Benim yemekten sonra geriliyo biraz su falan içmenin de etkisiyle sonra geçiyo ama senin ne zamanlar oluyoKızlar bazen karnım çok geriliyor şişiyor sanki patlayacakmış gibi hissediyorum biraz sert de oluyor. Sizlerin de başına geldi mi böyle bir durum, normal mi acaba
Benimde öyle yemekten sonra gün sonunda suyuda içmeye çalıştığımda çatlıcak gibi oluyorumKızlar bazen karnım çok geriliyor şişiyor sanki patlayacakmış gibi hissediyorum biraz sert de oluyor. Sizlerin de başına geldi mi böyle bir durum, normal mi acaba
Haklısın evet D vitamini kanda ölçülüyorsa bi baktıracağım ona göre kullanırım ya da kullanmam inşallahBen de hiç kullanmadım D vitamini hatta tüp bebek doktorumda hiç kullandırmadı sadece multivitamin ve demir ilacı kullanıyorum. Her doktorun takibi çok faklı bence
Ya 1 haftanın hiç önemi yok inan ki Kontrole gidiyorum bi kafası 2 hafta önde çıkıyor başka bi yerde geride çıkıyor. Karın ve bacak da aynı. Ölçümde milim oynatsalar bile haftalar değişiyor. İkiniz sağlıklı olun da hiç önemi yok onun inşallahBen hiç kilo almamıştım ama neyse ki bebiş almış 682 gram olmuş. Hala bir hafta geride kilosu artmamış şükür Demekki yumurta direk bebeğe kilo aldırıyor